hep dogukan suclu zaten. dogukan hıc oyun kazandırmadı zaten bu takıma...Gitmeyin dogukanin üstüne ya. Yazik adam çok kötü oldu.
merveye bile acıdım sonunda yazık ya
o yorumu ben yaptım bozok
anıl ne işe yarıyo?
Aynen artık gönüllüleri tutanlar olarak zevk alamıyoruz yarışmadanGonulluler taraftari olarak resmen kazandigimiza uzuldum ay icim paralajdi kiyamam
Oo sen de acidiysan kiz hakikaten acinacak durumda demektir :)) şaka maka merve delirmenin eşiğinde.
Çalmış bozok :)
vallahi sizin işinizde zorAynen artık gönüllüleri tutanlar olarak zevk alamıyoruz yarışmadan
Aaa resmen o durumdayimAynen artık gönüllüleri tutanlar olarak zevk alamıyoruz yarışmadan
Merve nedense anila bisey diyemiyo halbuki anil yuzundenYa yeter artık. Nasıl doğukan'ı suçlayabiliyorlar hala? Adam bu akşam bütün oyunlarda parkuru önde bitirdi ama o aptal atışlar yüzünden yenildi. Survivorı kazanmayı hak eden tek isim karakteriye performansıyla Doğukan. Ama Acun inat ve ısrarla atışlı oyun koyarak adamı dibe çekiyor. İyice sinir oldum
hahahvallahi sizin işinizde zor
he sanki anıl çok kazandıda
Hahaha annemde saclarina takildi hic mu bozulnaz diyip duruyorsarışın mavi gözlü, yakışıklı çocuk olarak bulunuyo, dekor
Hakan bernakım yazıldı bu arada ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?