Aynen ya. Merve abartti yine. Doğukan depresyondaymis zaten adada hiçbir şekilde konusmuyormus. Acun her oyundan önce çekip yanina konuşuyormuş nasil hissediyorsun diye. O kadar kötü durumdaymis moral olarak. Bunu okuduktan sonra üzüldüm adama yazık.
Aaa niyekiAynen ya. Merve abartti yine. Doğukan depresyondaymis zaten adada hiçbir şekilde konusmuyormus. Acun her oyundan önce çekip yanina konuşuyormuş nasil hissediyorsun diye. O kadar kötü durumdaymis moral olarak. Bunu okuduktan sonra üzüldüm adama yazık.
Ah kiyamam manco ya zaten babadan sonsiz saygim varAynen ya. Merve abartti yine. Doğukan depresyondaymis zaten adada hiçbir şekilde konusmuyormus. Acun her oyundan önce çekip yanina konuşuyormuş nasil hissediyorsun diye. O kadar kötü durumdaymis moral olarak. Bunu okuduktan sonra üzüldüm adama yazık.
aynen yaa çok hassas birisi napsın atışları kötü kızcaklarsa anıla kızsınlar takımın en kötüsü
sarışın mavi gözlü, yakışıklı çocuk olarak bulunuyo, dekor
gönüllüler düzenli olarak mor eve gidip gün yapıyorlar
Amiinnn :)Anıl gider bu hafta inşallah
Aaa niyeki
bi işe yaramıyo ama kimse ona kızıp bağırmıyo demek ki yakışıklı olduğu içinmişyakışıklıda değil ayrıca
Ya bu gönüllü ler ne pislikmis insan bilerek elenir ya bu kadarda olmaz ac degilsiniz yaa
ya senin yorumlar beni benden aldı hahaohh ne güzel uyursunuz bu gece, karbonhidrat patlaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?