Ayy yazik gunahAdada olan olaylardan takimdaki arkadaslarinin arasindaki gerginlikten vs çok etkilenmiş kendini herşeyden geri çekmiş. E tabi üst üste oyun kaybetmenin de bunda etkisi varmış. Yüzü hiç gulmuyormus adada.
Ya bu gönüllü ler ne pislikmis insan bilerek elenir ya bu kadarda olmaz ac degilsiniz yaa
Aynen ya. Merve abartti yine. Doğukan depresyondaymis zaten adada hiçbir şekilde konusmuyormus. Acun her oyundan önce çekip yanina konuşuyormuş nasil hissediyorsun diye. O kadar kötü durumdaymis moral olarak. Bunu okuduktan sonra üzüldüm adama yazık.
agzına şaplatmalık tammmBu begüm çocuk taklidi yaparak komik olduğunu mu düşünüyor acaba :))
Hhaahaaaa elenir yazmisim yenilir haahaahaaaaaaaaHaaaaaahahahhahahahahhaahah ay hiç güleceğim yoktu yaaaa iyi dedin
Başka turlu ödül yiyemeyecek bu ünlüler valla
Bu begüm çocuk taklidi yaparak komik olduğunu mu düşünüyor acaba :))
aynen sevimsiz şeyagzına şaplatmalık tammm
Iyyy bide vicik vicik sicak boooogggggbu kızların sütyenler hiç deforme olmuyo mu ya, onca suya çamura gir çık
ben bu kadar aç susuz güneşin altında kalsam yüzüme bakılmazdı. ayrıca sacımda kalmazdı kafamda sen ne sütyeni diyonbu kızların sütyenler hiç deforme olmuyo mu ya, onca suya çamura gir çık
ben bu kadar aç susuz güneşin altında kalsam yüzüme bakılmazdı. ayrıca sacımda kalmazdı kafamda sen ne sütyeni diyon
Nerde okudun bunu? Ama adamın öyle takım arkadaşları arasında depresyona girmemesi imkansız zaten
Vallahami napiyonda giiiiiivalla benim sütyenler iki ayda dağılıyo, ne dayanıklı sütyenlermiş
Hahhahaha ay bu guzeldiben bu kadar aç susuz güneşin altında kalsam yüzüme bakılmazdı. ayrıca sacımda kalmazdı kafamda sen ne sütyeni diyon
Adada olan olaylardan takimdaki arkadaslarinin arasindaki gerginlikten vs çok etkilenmiş kendini herşeyden geri çekmiş. E tabi üst üste oyun kaybetmenin de bunda etkisi varmış. Yüzü hiç gulmuyormus adada.
Ay bilemedik nasil dagilirvalla benim sütyenler iki ayda dağılıyo, ne dayanıklı sütyenlermiş
Ay bilemedik nasil dagilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?