Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hasana niye taktılar.dün izlemedim,bir şey mi oldu.

Finale yaklastikca oy potansiyelinden de korktular diye dusunuyorum ben. 4 hafta uste birinci olunca biraz camur atalim da izi kalsin diyolar bence. Ozellikle hakan bunu dusunmeyecek bi adam degil.

Adamin sevinmesine bile taktilar ki yaptigi tek sey ellerini yukari kaldirmak. O kadar boguren aglayan kicini yirtanlar batmadi da hasanin sevinmesi mi batti anlamadimki

Merve ve berna bu rezillik ikinize de yeter bi sure hasan oraya birakti kapagi nusait olunca alirsiniz :)

Salak salak birbirlerini gazlayip neler dediler hasana

Dune kadar yiyeceginiz hindistan cevizlerini kirip ayiklayip veriyodu o adam size
Noldu izleyemedim ozet gecin sevabina

ya ne kadar abattılar baydı, bi senayın anası bi mervenin tatlısından gına geldi

bence hasanın hiç bi kötü niyeti yoktu

vayy hiç abartılı hareketler yapmıyormuş ünlüler.

sefası olsun hasanın ohhhh

anlıyorum,psikolojileri bozuk da hasandan ne istiyorlar.ne oyunu oynamış,ne maskesi varmış hasanın.

Aman o bernanin sacmalamalari işte. Bir de hasanlaa daha samimi oldukları için hasanin yaptıklarına kafayı taktilar. Digerleriyle pek samimi olmadıkları için umursamiyorlar.

Hasana kizdiklari bir nokta da bir ödül oyununu kazandiktan sonra ünlüler takımına dönüp füze firlatir gibi bir hareket yapmış. burda haksız hasan adamlar zaten üst üste kaybetmiş onlara yoneltmeden yaşaması lazım sevincini.

Noldu izleyemedim ozet gecin sevabina

Hasanla berna yarisiyodu merve bagirdi berna senden korkusuna saclari dokuldu bak kel kaldi kel diye

Hasan da kazaninca saclarini tarayip savurma hareketi yapti :)

Sonuc : acisi hala cikmamis 20 dkdir adada hasana salliyolar :)

ünlülerin hepsi hakan gibi konuşmaya başladı.

Hasanla berna yarisiyodu merve bagirdi berna senden korkusuna saclari dokuldu bak kel kaldi kel diye

Hasan da kazaninca saclarini tarayip savurma hareketi yapti :)

Sonuc : acisi hala cikmamis 20 dkdir adada hasana salliyolar :)
Cirkefff camurrrr rezillll Merve. Ya sunu 5 yasindaki cocuk soylemez. Hakikaten tatliya ihtiyaci var Mervenin kafa gitmis

Hayir yani hic mi ders almadiniz? Turabi Hasana salladi Hasan aldi yürüdü. Boyle yapmaya devam ederseniz Hasanin 1.ligini garanti edersiniz sadece

Cirkefff camurrrr rezillll Merve. Ya sunu 5 yasindaki cocuk soylemez. Hakikaten tatliya ihtiyaci var Mervenin kafa gitmis

Ünlüler biraz da kaybederse merve karşı takımdan bir iki kişiyi öldürebilir bile :))) çok hırslı bir kız kaybetmeye tahammülü yok

Ünlüler biraz da kaybederse merve karşı takımdan bir iki kişiyi öldürebilir bile :))) çok hırslı bir kız kaybetmeye tahammülü yok
Bu kadari hirs değil canim ya. Ciddi manada kotu geliyor bana Merve. Herkes kotu bir o iyi o mikemmel über karakterli insalikta adeta uzay
Iticiligini gectim artik onun icin üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…