hasana niye taktılar.dün izlemedim,bir şey mi oldu.
Noldu izleyemedim ozet gecin sevabinaMerve ve berna bu rezillik ikinize de yeter bi sure hasan oraya birakti kapagi nusait olunca alirsiniz :)
Salak salak birbirlerini gazlayip neler dediler hasana
Dune kadar yiyeceginiz hindistan cevizlerini kirip ayiklayip veriyodu o adam size
anlıyorum,psikolojileri bozuk da hasandan ne istiyorlar.ne oyunu oynamış,ne maskesi varmış hasanın.
Noldu izleyemedim ozet gecin sevabina
Cirkefff camurrrr rezillll Merve. Ya sunu 5 yasindaki cocuk soylemez. Hakikaten tatliya ihtiyaci var Mervenin kafa gitmisHasanla berna yarisiyodu merve bagirdi berna senden korkusuna saclari dokuldu bak kel kaldi kel diye
Hasan da kazaninca saclarini tarayip savurma hareketi yapti :)
Sonuc : acisi hala cikmamis 20 dkdir adada hasana salliyolar :)
Oyunu kim kazandi bu arada?
Cirkefff camurrrr rezillll Merve. Ya sunu 5 yasindaki cocuk soylemez. Hakikaten tatliya ihtiyaci var Mervenin kafa gitmis
Ünlüler biraz da kaybederse merve karşı takımdan bir iki kişiyi öldürebilir bile :))) çok hırslı bir kız kaybetmeye tahammülü yok
Bu kadari hirs değil canim ya. Ciddi manada kotu geliyor bana Merve. Herkes kotu bir o iyi o mikemmel über karakterli insalikta adeta uzayÜnlüler biraz da kaybederse merve karşı takımdan bir iki kişiyi öldürebilir bile :))) çok hırslı bir kız kaybetmeye tahammülü yok
Bence direkt Anila dalsin en cok et ondakendi takımından da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?