Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Kıyamam yaa. Merve resmen ikiyuzlu ya Anila laf soylemeyip Doğu ya yüklenmesi gecen sene takim iyiligi icin serenayi yazdim diyip bu sene Anili yazmamasi. Karaktersiz yaa
Bir şeyi çok merak ediyorum.Siz olsanız yakın arkadaşınızı yazar mıydınız???(Ki merve anıla falan dedi veya kamerada ,koşamıyo,koşmuyo,falan diye.)

Doğukan konusunda haklılar valla,kaç oyundur fark ediyorum,sonda atmalı bir şey varsa Doğu daha oyuna çıkmadan" aha atmalı şey var,ben yapamam " diyor ve kazanamayacak moduna giriyor,bunu da açık açık söyledi.
Mervenin çıldırması sinirlenmesi çok doğal ,hem ikiyüzlü sinsi falan diyorlar onu anlamıyorum ben ya,ne sinsiliğini görmüşler.
Hayatımda gördüğüm en karakterli kişiden birisi.Herkese eyvallahı mı olacak ,güçlü kız,kimi sevmiyorsa söylüyor,ikili oynamıyor,davranışlarında tutarsızlık yok,birkaç haksız noktası var tabi,güçlü de bir yarışmacı.
Geçen yıl anam,babam ,ben halk çocuğuyum diyen turabiyi 1. yaptılar.Bu yıl aynı mantık işlemez umarım.
Anıl konusunda da düşünüyorum benim yakın ,sevdiğim arkadaşım olsa ne olursa olsun niye yazayım ki onu ,daha yazılacak başka kişiler varken,sonuçta onlar daha önceden tanışmışlar sanırım,adada tanışsalar neyse derim.Ama evet anılın gitmesi gerek bu bir gerçek.Doğukan ve serenayında gitmesi gerek.
Hakan serenayı sevmiyor bence,hakan çok zeki bir adam,valla hayran oldum açıkcası,gerçekten zeki.Serenay zavallım ne derse koyun gibi kafa sallıyor,bilmiyor ki bu hakan yer bunu ilerde .

He belki hemen geçen yıl madem merve neden serenayı yazdı diyeceksiniz.
Bence gayet haklı,serenay onun dışarıdan bir arkadaşı falan değil,söz verdiklerini söylüyor serenayda ben görmedim survivor'u izlerken ,Söz verse bile bir yere kadardır.Sonuçta orada gökhan'ı veya ahmet dursun 'u mu yazsaydı,Serenay zaten güçlü değil,erkekleri yazsaydı hiçbiri finale gidemezdi.
Hem serenay böyle diyorsa,sözler verdiği ,arkadaşım onu hayatta yazmam dediği tolga karel'i yazdı,sonra da beni doldurdular falan dedi,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Bizim millet meraklıdır ama böyle ağlamalara sızlamalara.Güçlü bir karakter hele de kadın karakterse hemen gıcık sıfatı yapıştırılıverir.

Bir şeyi çok merak ediyorum.Siz olsanız yakın arkadaşınızı yazar mıydınız???(Ki merve anıla falan dedi veya kamerada ,koşamıyo,koşmuyo,falan diye.)
Merve yakin arkadasi Serenayi gecen sene yazdi zaten. Takimin iyiligi icin seni yazıyorum Ahmeti ya da Gokhani yazarsam takimi zayiflatirim demisti hatta. Eee simdi de Anil zayiflatiyor. Hatta gecen Bernayla Anila sen sakatsin ama duanla inancinla bize onlardan daha yardimci oldun diyorlardi.

E hal boyle olunca da ikiyuzlu bir Merve ortaya çıkıyor

Ben Merve Aydın guclu diye degil iki yuzlu diye sevmiyorum.

Bak ne diyorsun evet Gokhanla Ahmeti yazmasi zayiflatirdi peki simdi Berna ya da Hakan elense takim zayiflamayacak mi? Degisen ne ? Iki farkli sekilde davraniyor Merve ikisini de dogru kabul ediyorsun. Karar ver ?

Bu unluler yemek yemeye yemeye akillarini kaybettiler. Ne dedi orada Hasan size? Yok bilerek yapti yok her seyi saydı.

Merveyle Berna da inanilmaz bozuluyo Begumun hepsini yendigi oyun hatirlatilinca. Begumu ben de sevmem ama yendi yani guzelim bir kere de olsa dudak bukmenin alemi ne?

Kafayi yediler iyice acliktan sarmislar adama ne dese batiyo bisey dese harbiden hak vericem

Dun hasani selam verdi diye begumu selam vermedi diye sucladilar : D
Sevinmelerine takiyorlar sevinmemelerine takiyorlar neymis kendilerine cok guveniyolarmis havalanmislar. Adamlar napsa suc

Lan dogukan 3 aydir sus berna diyor oyunlarda 2 sn susmayan kiz simdi konusuyosunuz motivasyonumu bozuyosunuz diye kiziyo

Sende sunun agzinin payini vermiyosun ya dogukan sana da mustehak

ay cevap verse o yüz kat daha konuşur günlercede söyler, adam susun yeterki diye düşünüyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…