Bir şeyi çok merak ediyorum.Siz olsanız yakın arkadaşınızı yazar mıydınız???(Ki merve anıla falan dedi veya kamerada ,koşamıyo,koşmuyo,falan diye.)Kıyamam yaa. Merve resmen ikiyuzlu ya Anila laf soylemeyip Doğu ya yüklenmesi gecen sene takim iyiligi icin serenayi yazdim diyip bu sene Anili yazmamasi. Karaktersiz yaa
Merve yakin arkadasi Serenayi gecen sene yazdi zaten. Takimin iyiligi icin seni yazıyorum Ahmeti ya da Gokhani yazarsam takimi zayiflatirim demisti hatta. Eee simdi de Anil zayiflatiyor. Hatta gecen Bernayla Anila sen sakatsin ama duanla inancinla bize onlardan daha yardimci oldun diyorlardi.Bir şeyi çok merak ediyorum.Siz olsanız yakın arkadaşınızı yazar mıydınız???(Ki merve anıla falan dedi veya kamerada ,koşamıyo,koşmuyo,falan diye.)
Ben Merve Aydın guclu diye degil iki yuzlu diye sevmiyorum.He belki hemen geçen yıl madem merve neden serenayı yazdı diyeceksiniz.
Bence gayet haklı,serenay onun dışarıdan bir arkadaşı falan değil,söz verdiklerini söylüyor serenayda ben görmedim survivor'u izlerken ,Söz verse bile bir yere kadardır.Sonuçta orada gökhan'ı veya ahmet dursun 'u mu yazsaydı,Serenay zaten güçlü değil,erkekleri yazsaydı hiçbiri finale gidemezdi.
Hem serenay böyle diyorsa,sözler verdiği ,arkadaşım onu hayatta yazmam dediği tolga karel'i yazdı,sonra da beni doldurdular falan dedi,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Bizim millet meraklıdır ama böyle ağlamalara sızlamalara.Güçlü bir karakter hele de kadın karakterse hemen gıcık sıfatı yapıştırılıverir.
ay ne dedi hasan ya, fikri soruldu söyledi, ne abarttı bernada
Kafayi yediler iyice acliktan sarmislar adama ne dese batiyo bisey dese harbiden hak vericem
Dun hasani selam verdi diye begumu selam vermedi diye sucladilar : D
Sevinmelerine takiyorlar sevinmemelerine takiyorlar neymis kendilerine cok guveniyolarmis havalanmislar. Adamlar napsa sucKafayi yediler iyice acliktan sarmislar adama ne dese batiyo bisey dese harbiden hak vericem
Dun hasani selam verdi diye begumu selam vermedi diye sucladilar : D
bence kızmaları normal çünkü gözlerinin üstünde kaşları var
Lan dogukan 3 aydir sus berna diyor oyunlarda 2 sn susmayan kiz simdi konusuyosunuz motivasyonumu bozuyosunuz diye kiziyo
Sende sunun agzinin payini vermiyosun ya dogukan sana da mustehak
Izlemiyorum cok sıkıcı ya. Kim onde? Konsey bugün mü?
Bugun konsey olursa yarin ne verecek? Ilginc olmus5 6 galiba, bugun kim gitçek diye reklam yapıyo ama yarında var survivor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?