Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Merve ve berna bu rezillik ikinize de yeter bi sure hasan oraya birakti kapagi nusait olunca alirsiniz :)

Salak salak birbirlerini gazlayip neler dediler hasana

Dune kadar yiyeceginiz hindistan cevizlerini kirip ayiklayip veriyodu o adam size

Merve ve berna bu rezillik ikinize de yeter bi sure hasan oraya birakti kapagi nusait olunca alirsiniz :)

Salak salak birbirlerini gazlayip neler dediler hasana

Dune kadar yiyeceginiz hindistan cevizlerini kirip ayiklayip veriyodu o adam size

hayatlarındaki tüm erkekler sırma saçlı sanırım

acele etme nedir ya sanırsın bi yere koşuyolar, duruyo adamlar

ünlüler niye gönüllülerin sevinmesine taktı.kendilerinin yaptıklarını unuttular mı.

begüm de ne şımardı ya, bu çıkışın bi de inişi olmasın begüm

Allaalla özür dilese kabahat dilemese kabahat, dediğide baklava adana, sanki oyyy şapırtada şapırtada yedik dedi

hasana niye taktılar.dün izlemedim,bir şey mi oldu.

Bu kadar oyun kaybeden bir takımın bu şekilde davranmasi normal bence. Bu kadar üst üste gönüllüler kaybetse onların da psikolojisi bu duruma gelirdi. Sürekli kazandıkları için hepsi bu kadar mantıklı dusunebiliyorlar. Ünlüler de mantık devre dışı kaldi. Çünkü psikolojileri berbat.

aynen o kadar kaybetseler onlarda dağılır bence, hasan tek kalır muhtemelen

anlıyorum,psikolojileri bozuk da hasandan ne istiyorlar.ne oyunu oynamış,ne maskesi varmış hasanın.

bende öyle düşünüyorum iyice kendilerini ezik görmeye başladılar

ya şimdi acun konsey var deyip deyip, gideni yarına bırakmasın

heee bernayla merve siz çok erdemlisiniz, merve o baklavaları yese neler yapcağını tahmin bile edemiyorum, kanatlanır uçar herhalde

Herkeste antihasan olmuş ya.yazık hasana ne kadar çok sevmeyeni var odada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…