Bugun konsey olursa yarin ne verecek? Ilginc olmus
Merve ve berna bu rezillik ikinize de yeter bi sure hasan oraya birakti kapagi nusait olunca alirsiniz :)
Salak salak birbirlerini gazlayip neler dediler hasana
Dune kadar yiyeceginiz hindistan cevizlerini kirip ayiklayip veriyodu o adam size
hasana niye taktılar.dün izlemedim,bir şey mi oldu.
sevinmeyecek miymiş,kazandık diye ağlayacak mıymışyoo hiç bişey olmadı, tek sorun sevinmesi
sevinmeyecek miymiş,kazandık diye ağlayacak mıymış
Bu kadar oyun kaybeden bir takımın bu şekilde davranmasi normal bence. Bu kadar üst üste gönüllüler kaybetse onların da psikolojisi bu duruma gelirlerdi. Sürekli kazandıkları için hepsi bu kadar mantıklı dusunebiliyorlar. Ünlüler de mantık devre dışı kaldi. Çünkü psikolojileri berbat.
anlıyorum,psikolojileri bozuk da hasandan ne istiyorlar.ne oyunu oynamış,ne maskesi varmış hasanın.Bu kadar oyun kaybeden bir takımın bu şekilde davranmasi normal bence. Bu kadar üst üste gönüllüler kaybetse onların da psikolojisi bu duruma gelirlerdi. Sürekli kazandıkları için hepsi bu kadar mantıklı dusunebiliyorlar. Ünlüler de mantık devre dışı kaldi. Çünkü psikolojileri berbat.
bende öyle düşünüyorum iyice kendilerini ezik görmeye başladılarBu kadar oyun kaybeden bir takımın bu şekilde davranmasi normal bence. Bu kadar üst üste gönüllüler kaybetse onların da psikolojisi bu duruma gelirlerdi. Sürekli kazandıkları için hepsi bu kadar mantıklı dusunebiliyorlar. Ünlüler de mantık devre dışı kaldi. Çünkü psikolojileri berbat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?