pis merveye merve serenayı ye
neden kine
merveyi hiç sevmediğimi söylemiş miydimMervee birinci oldu kız daha ne olsun :))) ayda yilda bir oluyor biraz abartayim :))
pis merveAtatürk ne demiş ben sporcunun zeki çevik ve AHLAK lısını severim maalesef zeki ve çeviklik yetmiyor
Mervee birinci oldu kız daha ne olsun :))) ayda yilda bir oluyor biraz abartayim :))
merveyi hiç sevmediğimi söylemiş miydim
haha aynen aynen unutmamışsınHatta babasini da sevmezsin bilirim
Ben diyorum ki birbirlerine geçen sene söz falan vermediler serenay ve merve.Kaldı ki onlar adada uzun zaman sonra hatta takılmaya başladılar.Ben " işte serenay sana söz veriyorum seni asla yazmayacağım." tarzı bir söz göremedim.Varsa gösterin,hal böyleyken finale arkadaşlarının veya kendisinin kalması için serenay yazdı.Ben Merve Aydın guclu diye degil iki yuzlu diye sevmiyorum.
Bak ne diyorsun evet Gokhanla Ahmeti yazmasi zayiflatirdi peki simdi Berna ya da Hakan elense takim zayiflamayacak mi? Degisen ne ? Iki farkli sekilde davraniyor Merve ikisini de dogru kabul ediyorsun. Karar ver ?
Ben diyorum ki birbirlerine geçen sene söz falan vermediler serenay ve merve.Kaldı ki onlar adada uzun zaman sonra hatta takılmaya başladılar.Ben " işte serenay sana söz veriyorum seni asla yazmayacağım." tarzı bir söz göremedim.Varsa gösterin,hal böyleyken finale arkadaşlarının veya kendisinin kalması için serenay yazdı.
Bu yıl da anıl la daha yakın ,hatta önceden de tanışıyorlarmış sanırım,zaten kardeşim yerine koydum diyor,kardeşim dediği birini şuan neden yazsın,merve aydın salak mı bilmiyor mu anılın yarışamadığını,bunu söylüyor zaten.
Yani kısaca 2 ay tanıdığım ,söz vermediğim ,güçsüz birisinin adını yazarım.Ama arkadaşım olan,kardeşim yerine koyduğum ve söylediğim kişiyi güçsüz de olsa yazmam.Tabi bu da bir yere kadar .
Aynen öyle,bunu anlatmaya çalışıyorum,kaldı ki serenay onun yanına geldi,söz verme olayını da ben görmedim.Ama insanlar doğduklarında aynı göbek bağıyla kesildiklerini falan sanıyorlar heralde.Gecen sene serenay duygu bal gittikten sonra merveyle iletişim kurmaya başladı. Onun öncesinde merve hep akin gökhan ve ahmetle birlikte vakit geciriyordu. Ölümüne kanka durumu yoktu yani :))
Aynen öyle,bunu anlatmaya çalışıyorum,kaldı ki serenay onun yanına geldi,söz verme olayını da ben görmedim.Ama insanlar doğduklarında aynı göbek bağıyla kesildiklerini falan sanıyorlar heralde.
Aynen,ama insanlar neden anlamamakta ısrar ediyor şaşırıyorum.Sanki merve serenayı adadan önce tanıyodu,adada sanki ona seni yazmıcam diye söz verdi,veya hiç karşısına alıp konuşmadan direk onu yazdı..Merve sadece serenaya iki kiz gidecegimiz yere kadar gidelim demişti. İsmini söylediği zamanda söylemeden önce çekti karsisina açık açık söyledi ismini verecegini. Ahmetle gokhan cok iyiydi oyunlarda çünkü. Nitekim kibrisa da o üç kişi gitti. Mantıklı bir karardi yani.
Aynen,ama insanlar neden anlamamakta ısrar ediyor şaşırıyorum.Sanki merve serenayı adadan önce tanıyodu,adada sanki ona seni yazmıcam diye söz verdi,veya hiç karşısına alıp konuşmadan direk onu yazdı..
Aynen aynen..o da serenayin elendikten sonra bu durumu iyi kullanmasindan kaynaklanıyor. tam oyuncu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?