Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ben diyorum ki birbirlerine geçen sene söz falan vermediler serenay ve merve.Kaldı ki onlar adada uzun zaman sonra hatta takılmaya başladılar.Ben " işte serenay sana söz veriyorum seni asla yazmayacağım." tarzı bir söz göremedim.Varsa gösterin,hal böyleyken finale arkadaşlarının veya kendisinin kalması için serenay yazdı.
Bu yıl da anıl la daha yakın ,hatta önceden de tanışıyorlarmış sanırım,zaten kardeşim yerine koydum diyor,kardeşim dediği birini şuan neden yazsın,merve aydın salak mı bilmiyor mu anılın yarışamadığını,bunu söylüyor zaten.
Yani kısaca 2 ay tanıdığım ,söz vermediğim ,güçsüz birisinin adını yazarım.Ama arkadaşım olan,kardeşim yerine koyduğum ve söylediğim kişiyi güçsüz de olsa yazmam.Tabi bu da bir yere kadar .

He bu arada bernanın gitmesi çok iyi oldu,takım daha çok güçlenir bence,doğukanın anılın moralini bozuyordu.

Hasan abinin gerçekten maskesi varmış,orada da bilerek baklava börek dedi.Çok da belliydi.Yazık günahtır,gerçekten o tatlı krizlerini sadece bir bayan anlayabilir.Merve aydın ödül kaybettikleri halde erzaklarından verdi.Görüldüğü gibi sinsi,ahlaksız falan da değil.1 de oldu çok sevindim zaten
Helal olsun kıza,bu ahlaksız falan diyen insanlar ne ahlaksızlığını görmüşler gerçekten merak ediyorum.
Kız kimsenin arkasından sallamıyo,anasını babasını kullanmıyo,gayet de paylaşımcı birisi,güçlü,hızlı,karakterli,çok da tatlı.Keşke herkes onun gibi olabilse.Ama bizim ülke turabiye gibileri falan sever
Çok şükür bugün 1. oldu.Hak ediyordu zaten.
Delikanlı,güzel yürekli ve güzel suratlı kızzz.Rüzgarın kızı.Seviyoruz seniiii

Gecen sene serenay duygu bal gittikten sonra merveyle iletişim kurmaya başladı. Onun öncesinde merve hep akin gökhan ve ahmetle birlikte vakit geciriyordu. Ölümüne kanka durumu yoktu yani :))

Gecen sene serenay duygu bal gittikten sonra merveyle iletişim kurmaya başladı. Onun öncesinde merve hep akin gökhan ve ahmetle birlikte vakit geciriyordu. Ölümüne kanka durumu yoktu yani :))
Aynen öyle,bunu anlatmaya çalışıyorum,kaldı ki serenay onun yanına geldi,söz verme olayını da ben görmedim.Ama insanlar doğduklarında aynı göbek bağıyla kesildiklerini falan sanıyorlar heralde.

Aynen öyle,bunu anlatmaya çalışıyorum,kaldı ki serenay onun yanına geldi,söz verme olayını da ben görmedim.Ama insanlar doğduklarında aynı göbek bağıyla kesildiklerini falan sanıyorlar heralde.

Merve sadece serenaya iki kiz gidecegimiz yere kadar gidelim demişti. İsmini söylediği zamanda söylemeden önce çekti karsisina açık açık söyledi ismini verecegini. Ahmetle gokhan cok iyiydi oyunlarda çünkü. Nitekim kibrisa da o üç kişi gitti. Mantıklı bir karardi yani.

Aynen,ama insanlar neden anlamamakta ısrar ediyor şaşırıyorum.Sanki merve serenayı adadan önce tanıyodu,adada sanki ona seni yazmıcam diye söz verdi,veya hiç karşısına alıp konuşmadan direk onu yazdı..

o da serenayin elendikten sonra bu durumu iyi kullanmasindan kaynaklanıyor. tam oyuncu kız

adada hiç kimsenin erkek yarışmacıların bile kolaltı tüyleri yok.
hakan tşörtünü çıkarıp kollarını kaldırınca midem bulanıyor. arkadaş senden başka böyle olan var mı, zaten sabun, deodorant yok, üstüne birde sıcak, bu ne hal. senden başka hiçbirinin kılı tüyü yok.
hasana saç traşı için imkan veriyorlar, turabi kendini tütsülüyor anlatmıştı, diğerlerine de genel temizlik için zaten imkan veriliyor.
temizlen işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…