bende öyle düşünüyorum 1. ya merve aydın olur yada hasan olurBen şimdiden yazıyorum şampiyon Merve Aydın Berna'yı da Merve'ye ayak bağı olmasın diye gönderdi. Mesajlarda da birinci çıkardı ki millet aşina olsun ha hakediyor mu bence hak ediyor ama gönlüm Hasandan yana .
Onaylamak gerekiyoranıldaki bakışlara bak.nasıl kazandım ama. kazandım dimi?
Hasanı bilmiyorum ama mervenin burcu balık diye biliyorum :)merve ve hasanın burçlarını merak ediyorum, merve koç olabilir, hasanı bilemedim
Hasanı bilmiyorum ama mervenin burcu balık diye biliyorum :)
merve soğuk su çarpıyo
olabilir balık burcu olduğunu duyduğumda şaşırmıştım balık burçları duygusal daha hassas olur diye biliyorum merve ise daha güçlü bir kişilik büyük ihtimal yükseleninin etkisinde ama koçmudur bilemem :)yoğun koç etkisinde bi balık o zaman
bende hi ç sevmiyorum marga neden bilmiyorum çok itici geliyor. sanırım hırsından dolayı.Ay sorma bende napiyor bu kiz dedim ilk gorunce..
Hirsli kiz ama sevemedim bir turlu..
Ya hirsindan dolayi degil.bende hi ç sevmiyorum marga neden bilmiyorum çok itici geliyor. sanırım hırsından dolayı.
Bu oyun çok sıkıcı geldi bana sembol oyunlarını sevmiyorum zaten hiç heyecanı yok :/
Kesinlikle cok bunalticiBu oyun çok sıkıcı geldi bana sembol oyunlarını sevmiyorum zaten hiç heyecanı yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?