Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ben dikkat etmedim ya öyle mi hakan gerçekten bögg

yine herşey acunun istediği gibi oldu
anılın gitmesini istemiyor diye merveyi kankasını birinci yaptı
adam biyerini kaldırıp oyun bile alamıyor aylarca sakatlandı hala adada
böyle torpil görülmemiştir
sms oylarını tv de gösterssin yarışmacılar görmeden halk görebilir ama yok illa proğram sonunda veriyor giden gidiyor sonra halk görsün kim kaçıncı olmuş
tamamen kurgu ama yinede izliyoz sinir oluyoz

Merve Aydının birinci olmasına çok sevindim dün akşam haketti ama bernanın elenmesine de aynı derecede üzüldüm yarışmanın en iyi iki kızından biriydi berna acunun oylama sistemine zaten artık güvenmiyorum herşey planlı programlı belki kazanan bile bellidir şimdiden ama işte izliyoruz meraktan yinede, birde dün diskalifiyeyle ilgili yaptığı açıklamalar baştan aşağa saçmaydı anlaşılan sosyal medyadaki yorumları okuyup bir konuşma hazırlamış ama reyting için hepimiz bozoğu diskalifiye etmediğini biliyoruz, yarışmayı umarım merve kazanır artık tek favorim o yarışmalardaki başarısı ve hırsıyla kazanmayı hakeden tek kişi bence

Bende dün farkettim gerçekten iğrenç gözüküyor madem temizlik imkanı veriyolar ne diye kıllı kıllı dolaşıyor resmen seyirciye saygısızlık yaptığı

Bende dün farkettim gerçekten iğrenç gözüküyor madem temizlik imkanı veriyolar ne diye kıllı kıllı dolaşıyor resmen seyirciye saygısızlık yaptığı

sanırım ki saç sakal kir pas olunca daha bir survivor ruhuna büründüğünü düşünüyor. saçlar zaten airbag gibi oldu.
hasan önceki yarışmasında açıklamıştı, saç traşımı yapmama izin veriyorlar diye.
genel temizliğe zaten izin veriyorlarmış. diğer türlü kokarlar.

Uydurmamış ki Mevlana'nın sözünü söylemiş

hadi ya baltayı taşa vurdum denesene turabinin 50 den fazla özlü söz ezberlediğini duymuştum yarışmaya gelmeden belki aynı taktiği merve de yapmıştır, sonuçta özlü söz söyleyenler fragmanlarda daha çok çıkıyo bu da daha çok oy demek bence
ayrıca haksızlık bence

Turabi dokunulmaz o her şeyi yapar özlü sözler de ilk onun aklına gelmiş şimdi hakkını yemeyelim.hem 50 tane özlü sözü herkes aklında tutamaz

saçıyla sakalı birbiriyle yarışıyordu, kolaltı da eklendi.
dikkat edin, onun dışında kolaltı tüyü olan erkek yok, hepsi temiz.
ya adamın işi gücü rol kesmek saçlarına dikkat edin hiç düzeltmiyor çamurlu oyunlarda yüzünü yıkamıyor, sefilleri oynuyor hiç oyun kazanamamak işine geliyor sanki biz tam survivoruz diyor açlık çekiyoruz hep diyor onu bile kullanıyor adam koltuk altı pisliğine hiç girmicem pis ya

koltuk altı öyleyse gerisini hiç düşenmiyom ıyyy

Berna "gitmeli bir ödül" kazanamadan gitti:)
Birde "hislerim çok kuvvetli. Gideceğimi hissettim" diyor. Müneccim olmaya gerek yoktu bunu bilmek için.

Berna "gitmeli bir ödül" kazanamadan gitti:)
Birde "hislerim çok kuvvetli. Gideceğimi hissettim" diyor. Müneccim olmaya gerek yoktu bunu bilmek için.

ya bide geçen haftada reklamdan sonra sahra aglamaya başladı.dünde berna adını söylemeden ağlamaya başladı mervede acun söylemeden farkındamısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…