- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
ben dikkat etmedim ya öyle mi hakan gerçekten böggadada hiç kimsenin erkek yarışmacıların bile kolaltı tüyleri yok.
hakan tşörtünü çıkarıp kollarını kaldırınca midem bulanıyor. arkadaş senden başka böyle olan var mı, zaten sabun, deodorant yok, üstüne birde sıcak, bu ne hal. senden başka hiçbirinin kılı tüyü yok.
hasana saç traşı için imkan veriyorlar, turabi kendini tütsülüyor anlatmıştı, diğerlerine de genel temizlik için zaten imkan veriliyor.
temizlen işte.
ben dikkat etmedim ya öyle mi hakan gerçekten bögg
Bende dün farkettim gerçekten iğrenç gözüküyor madem temizlik imkanı veriyolar ne diye kıllı kıllı dolaşıyor resmen seyirciye saygısızlık yaptığıadada hiç kimsenin erkek yarışmacıların bile kolaltı tüyleri yok.
hakan tşörtünü çıkarıp kollarını kaldırınca midem bulanıyor. arkadaş senden başka böyle olan var mı, zaten sabun, deodorant yok, üstüne birde sıcak, bu ne hal. senden başka hiçbirinin kılı tüyü yok.
hasana saç traşı için imkan veriyorlar, turabi kendini tütsülüyor anlatmıştı, diğerlerine de genel temizlik için zaten imkan veriliyor.
temizlen işte.
Bende dün farkettim gerçekten iğrenç gözüküyor madem temizlik imkanı veriyolar ne diye kıllı kıllı dolaşıyor resmen seyirciye saygısızlık yaptığı
berna gitti de bide su merve gitseydi kafamız agrımazdı.ama nerde kızı finale gönderecekler tek kız olarakohh be berna gidicek kafamız dinlenecek dırdırından beynim yanmıştı takımdakilerde rahat eder bi
ne bakmısınız kızlar erkeklere be benim hiç dikkaktımı çekmedi :)saçıyla sakalı birbiriyle yarışıyordu, kolaltı da eklendi.
dikkat edin, onun dışında kolaltı tüyü olan erkek yok, hepsi temiz.
Merve: Nasibinde varsa karıncadan alırsın bir ders, nasibinde yoksa bütün cihan sana ters
ay yemin ediyorum turabiden iyi bu kız özlü söz uydurmada
Uydurmamış ki Mevlana'nın sözünü söylemiş
Turabi dokunulmaz o her şeyi yapar özlü sözler de ilk onun aklına gelmiş şimdi hakkını yemeyelim.hem 50 tane özlü sözü herkes aklında tutamazhadi ya baltayı taşa vurdum deneseneturabinin 50 den fazla özlü söz ezberlediğini duymuştum yarışmaya gelmeden belki aynı taktiği merve de yapmıştır, sonuçta özlü söz söyleyenler fragmanlarda daha çok çıkıyo bu da daha çok oy demek bence
ayrıca haksızlık bence
ne bakmısınız kızlar erkeklere be benim hiç dikkaktımı çekmedi :)
ya adamın işi gücü rol kesmek saçlarına dikkat edin hiç düzeltmiyor çamurlu oyunlarda yüzünü yıkamıyor, sefilleri oynuyor hiç oyun kazanamamak işine geliyor sanki biz tam survivoruz diyor açlık çekiyoruz hep diyor onu bile kullanıyor adamsaçıyla sakalı birbiriyle yarışıyordu, kolaltı da eklendi.
dikkat edin, onun dışında kolaltı tüyü olan erkek yok, hepsi temiz.
ya adamın işi gücü rol kesmek saçlarına dikkat edin hiç düzeltmiyor çamurlu oyunlarda yüzünü yıkamıyor, sefilleri oynuyor hiç oyun kazanamamak işine geliyor sanki biz tam survivoruz diyor açlık çekiyoruz hep diyor onu bile kullanıyor adamkoltuk altı pisliğine hiç girmicem pis ya
Berna "gitmeli bir ödül" kazanamadan gitti:)
Birde "hislerim çok kuvvetli. Gideceğimi hissettim" diyor. Müneccim olmaya gerek yoktu bunu bilmek için.
ay sus sus böğğğğkoltuk altı öyleyse gerisini hiç düşenmiyom ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?