Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hanımlar bu sembol oyununda +1 canlar niye verildi ben anlamadım orayı anıl ve merve de niye vardı?

Bir yarışma uğruna üsluptan banlanacaksınız bu gidişle, bu kaçıncı ikazım uyarım.
Hakaret ettiğiniz yarışmacılarla davalık olmanızda cabası olacak...

almeda ne zaman dedi sandviç veriyorlar diye

kızlar ya yarışmacıların hafta hafta fotoğrafları nerede oluyor tam olarak acun.com da göremedm ??

Arkadaşlar ,yarışmalardan yarım saat önce küçük bir muz,küçük bir dilim ananas ve ufak enerji içeceği gibi bir şey veriyorlarmış.Yani bence gayet normal ,Ki yetişkin birisine o zaten yetmez yani.Hiçbir şey vermeme durumu olur mu hiç.Kim dayanır böyle bir şeye.

Bir yarışma uğruna üsluptan banlanacaksınız bu gidişle, bu kaçıncı ikazım uyarım.
Hakaret ettiğiniz yarışmacılarla davalık olmanızda cabası olacak...

Ben daha önce bir arkadaşa demiştim bu kadar hakaret etme dava ederse yanarsin diye ama inanmadi bana pek. Sizin söylediğiniz iyi oldu.

Ben daha önce bir arkadaşa demiştim bu kadar hakaret etme dava ederse yanarsin diye ama inanmadi bana pek. Sizin söylediğiniz iyi oldu.
Burda üyeler bile birbirini dava ediyor, bir yarışmacı hakkında aşağılayıcı, Kişilik haklarını zedeleyici yorumlara dava açılmama ihtimali olabilir mi?
Yarışmayı organize eden yapım şirketi eder, yine eder.

Sanal diye rahatça hakaret edilmesin, bilişim suçlarıyla ilgili anayasal düzenleme boşuna mı yapıldı?

duş yok yemek yok şampuan yok makyaj yok uykudan kalkmış serenay hala çok güzel ay ben olsam uykudan kalkmış milletin ödü patlar valla

yaaaa acun nasıl yiyip içiyor önlerinde insanın tokken bile canı çekiyor hemen her yemek ödülünden aldırmışımdır benimkine o nasıl bir iştahla yemektir ister istemez canı çekiyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…