zaten başka kız yokkiYarı finale cıktılar
Kızlardan merve begum serenay
Erkeklerden turabi hilmi hasan
Turabi Hasan'ın ses tonuna takmıştı zaten bi ara.evet konuşması çok düzgün ve üslubu çok iyi
almeda ne zaman dedi sandviç veriyorlar diyeMerve gerçekten çok ağladı ama haklı ya kız kazanıyor Doğukan da istek yok yapamıyorum diyen kendini motive edemeyen biri nasıl kazanabilir ki zaten yaa aç kalmak değil oyun kazanmak istiyorum diyor ya rezil oldular gönüllüler karşısında. Begüm de çok sinir ya gıcık şey. Merve ile eşleşince yüzünün şekli değişiyor. O kadar ödül oyununu kazanamadılar birşey yiyemediler, hindistan cevizi de kalmadı diyorlar nasıl oyun oynayanbiliyorlar ki bunlar artık birşeyler verildiğine inanıyorum ya önceden hadi 1-2 oyun almasalarda bizim izlediğimizden daha sık oynuyorlar sorun olmuyordur diyordum ama bu fazla yani Almeda demedi mi sandviç veriyorlardı diye kestiler sesini kızın sonra tabi. Mümkün değil o erkeklerin özellikle aç şekilde oyun oynaması o adada hala ayakta olmaları ya..
ya da kankası mıben de tv de programda konuşulurken duydum sevgilisi bence yoksa niye uğurlamaya gelsin ki
Neden böyle demiş anlamadım?kızlar bakın Duygu Sahraya demediğini bırakmamış
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ya-demedigini-birakmadi.827108/#post-41177827
onlar daha çok üslupta anlaşamıyorlarTurabi Hasan'ın ses tonuna takmıştı zaten bi ara.
almeda değil başka bir yarışmacı demişti onu merve miydi neydi adı.almeda ne zaman dedi sandviç veriyorlar diye
Bir yarışma uğruna üsluptan banlanacaksınız bu gidişle, bu kaçıncı ikazım uyarım.
Hakaret ettiğiniz yarışmacılarla davalık olmanızda cabası olacak...
Burda üyeler bile birbirini dava ediyor, bir yarışmacı hakkında aşağılayıcı, Kişilik haklarını zedeleyici yorumlara dava açılmama ihtimali olabilir mi?Ben daha önce bir arkadaşa demiştim bu kadar hakaret etme dava ederse yanarsin diye ama inanmadi bana pek. Sizin söylediğiniz iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?