- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
kesin mi mervenin çıkacağı gerçi en çok sembol onundu inşallah merve çıkar :)Öyle deme kiz merve aydın finale çıkacak bugün sonu guzel olacak :))
aynen yaa bugün bu oyunla bitecek heralde :/Kesinlikle cok bunaltici
kesin mi mervenin çıkacağı gerçi en çok sembol onundu inşallah merve çıkar :)
aynen yaa bugün bu oyunla bitecek heralde :/
yeni bölüm fragmanı bugün girmez bence yarın yok çünkü bugünde heyecanlı bişey olacağını sanmam artık elemede geçti cumartesiyi bekleycez heralde :)Oyle gorunuyor fragmanda girmiyor girse soyle şok edecek birseyler olsada dakikalarca beklesek ya
yeni bölüm fragmanı bugün girmez bence yarın yok çünkü bugünde heyecanlı bişey olacağını sanmam artık elemede geçti cumartesiyi bekleycez heralde :)
he anladım canım ama bugün bi ekşın yok gibi sanki beşiktaşlımısın yoksa sendeYok bazen yarisma esnasinda bugune ait bolumlerin fragmanini geciyordu ya onu diyorum disikartalim :)
Ne zaman bireysel yarismaya donecek oyunlar
bir bilgim yok ama hasanın ses tonu ve diksiyonu çok güzel yapmıyorsa bile bundan sonra yapabilir bence :)ya kızlar bilginiz var mı hasan seslendirme yapıyor mu dizilerde filmlerde falan sesi hep film sahneleri anımsatıyo bana
dimi :)bir bilgim yok ama hasanın ses tonu ve diksiyonu çok güzel yapmıyorsa bile bundan sonra yapabilir bence :)
evet konuşması çok düzgün ve üslubu çok iyioyunculuk eğitiminde diksiyon dersi almıştır. ses tonunu volümünü iyi ayarlıyor.
evet konuşması çok düzgün ve üslubu çok iyi
DÜN AKŞAM ne oldu şimdi kim kıbrısı garantiledi kızlar ?????
tam izleyemedim o yüzden pek bişi anlamaıdm
DÜN AKŞAM ne oldu şimdi kim kıbrısı garantiledi kızlar ?????
tam izleyemedim o yüzden pek bişi anlamaıdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?