Bana da öyle geldi yalnız hasan ters ters bakıyo içten içe sinir oluyo benceturabi şarkı türküyle hasanın dikkatini dağıtmaya çalışıyo
ünlülereKime dedin
sence? burası survivor topiği olduğuna göre serenay ve merveyeKime dedin
Anladim canim bi an bana soylendi zannettimünlülere
ama begüm veya bozok elenirse gönüllüler daha güçlü olur helede begüm elenirseÜnlüler iki oyundur çok iyi maşallah nazar değmesin biraz da gönüllüler karışsın bakalım begüm ya da bozok elenir umarım bu hafta
Bende senden once hasan icin yazdim aleyhine sonrada sen oyle diyince bende bana diyorsun zannettim ayyy cok guldummsence? burası survivor topiği olduğuna göre serenay ve merveye
Yaa aslında orası öyle ama tahammül edemiyorum ikisinede begümün anlamsız sırıtmalrından bozoğun böğürmelerinden bıktım ama ünlüler açısından düşünürsek iyi olur tabii ki :)ama begüm veya bozok elenirse gönüllüler daha güçlü olur helede begüm elenirse
Bence bozok gider yani insallahYaa aslında orası öyle ama tahammül edemiyorum ikisinede begümün anlamsız sırıtmalrından bozoğun böğürmelerinden bıktım ama ünlüler açısından düşünürsek iyi olur tabii ki :)
inşallah bir sıçradı iki sıçradı üçüncüde sıçrayamaz inşallahBence bozok gider yani insallah
bende ünlülerde doğukan hariç hepsine gıcık oluyorum en başta merve ve hakan onlar gitsinYaa aslında orası öyle ama tahammül edemiyorum ikisinede begümün anlamsız sırıtmalrından bozoğun böğürmelerinden bıktım ama ünlüler açısından düşünürsek iyi olur tabii ki :)
geçen sene ben turabiciydim ama geçen sene bence bu kadar gıcık değildi şimdi hemşomu tutuyorum hasanı yani :)Geçen sene kurabiyeye kim sms atip birinci yapti kizlar sizden seven varmi
ben de ünlülerden sadece doğukanı seviyorum.gerçi gönüllüleri tutsam da sadece hasanı seviyorum.bende ünlülerde doğukan hariç hepsine gıcık oluyorum en başta merve ve hakan onlar gitsin
ben varım turabiyi seven
inşallah begüm gidersinde gönüllüler oyun kazanır
artık hakanın o pis koltuk altını görmekten midem bulandı gitsede kurtulsakben de ünlülerden sadece doğukanı seviyorum.gerçi gönüllüleri tutsam da sadece hasanı seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?