Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
mune nin mesajı geldi aklıma. yarışma yüzünden mahkemelik olacaksınız demişti

valla turabi nefret edilmeyecek biri değil tam nefretlik çok kaba terbiyesi bozuk hep şiddet içeren hareketleri var

tabiki gökhan almalıydı ama turabi fakir edibiyatını öyle güzel yaptı ki

ah yazık bu fakir bu kazansın dedi millet

ünlüler takımı umrunda değilmiş pehh sende ünlülerin çok umurundaydın zaten

bu hafta bozok gider .çünkü bir tane kız var onuda elerlerse ne olur olmaz o yüzden bozok gider bu hafta

Turabi kadar karakteri oturmamış adam görmedim sırf Hasan'ın dikkatini dağıtmak için dokunulmazlık sembolü oyununda türküler söyledi. Sonra bırakınca bu sefer Hilmicem'le konuşup Hasan'ı demoralize etti böyle bir şey var mı ya. Kendileri oyun kazanınca yapmadıkları hareket kalmıyor hatta oyundan önce kareografi bile hazırlıyorlar ünlüler sevinince vay işte şunu bunu yaptılar bu nedir yani yalan demesinler bari. Turabinin üslup yoksunu kaba konuşmalarına Doğukan ne efendi cevap verdi. Ne diyordi Turabi ödülü kazandılar dokunulmazlığı biz alacağız avunsunlar diye ne oldu kendi tek oyun kazanabildi sanırım. Begüm'e ilk defa hal verdim biz onlara alınıyoruz, biz yapınca da onlar alınıyorlar bırakalım bunları nasıl sevinirlerse sevinsinler dedi Hasan hala ama biz öyle yapmıyoruz diyor içlerinden seviniyorlarmış da birbirlerini tutuyorlarmış duy da inanma. Hasan da gözümden düştü artık da sırf Turabi yüzünden Hasan'ı tutuyorum. Hakan oyunda çok çok iyiydi. Birleştiler artık çok sevindim ama Serenay'ı hala hiç sevmiyorum Hakan ondan daha iyi.

Gönüllüler ünlüler hakkında çok atıp tuttu şöyle terbiyesizler böyle çirkefler falan filan

diye ama dokunulmazlık kolyesi oyununda kendi aralarında büyük çirkefleştiler

turabi hep hasana sataştı çok bozuk bir ağızla

bozok desen merveye maana bulurken aynı cümleleri tekrar etti hasana kel kaldı hilmi kel

korktu o dedi

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

O kazandida nerde yiyor acabs psralari
Bu arada turabinin goruntulerini gormussunuzdur yillar once nasil ne amacli dans ettigini donek

Daha bir dokunulmazlık kaybettiler bu hale geldiler onların ki iyi gün dostluğu ordakilerin hiçbiri birbiriyle gerçek arkadaş değil. Bozoğun zaten psikolojik sorunları var belli olmayan şeyleri olmuş gibi anlatıyor, Turabi de aynı Hasan kazanmasın diye yapmadığı kalmadı. Hasan desen ünlülerin yanında baklava adana şöyle güzeldi dedi yaa. Doğukan'ın tek deidği Bozoğu vurmayı unuttun dedi gönüllülerin yaptıkları yanında hiç kalır. Ama ne iyi oldu gömdüler Turabiyi o oyunda. Ünlülerin ki gerçek bir birleşme yine de ayrı grup konuşmaları olsa da onlar kaybedince iyice kopmak yerine birleştiler. Serenay'ı hiç ama hiç sevmiyorum işi gücü aile üzerinde duygu sömürüsü. Hakan'ı takdir ettim dokunulmazlık sembolünü Acun ona verdi o gitti Anıl'a verdi çok centilmenceydi.

Kalkmis bide adam gibi adamliktan bahsediyo karaktersiz biz senin nasil striptiz ci oldugunu gorduk turabii ama yoook bizim halkimiz seni yine birinci yapar nasılsa

Sonuna kadar katılıyorummm

turabi şaklabanlık yapınca sorun yok başkası yapınca sorun, olgun bi insan olsa, taklidinin yapılmasına bu kadar çemkirmez

bozoğu sıyırdın demeseymişte, bozok sinirlerine hakim olamayan biriymiş zaten de, Allaallah ya sizin siniriniz varda başkasının yok, bozok bey sinirlencek diye el pençe divan dursunlar madem,
turabi, onları makineli tüfekle tararken, kılıçla ikiye bölerken sorun yoktu, onların yok mu canı

Kalkmis bide adam gibi adamliktan bahsediyo karaktersiz biz senin nasil striptiz ci oldugunu gorduk turabii ama yoook bizim halkimiz seni yine birinci yapar nasılsa

Bu topik iyice seviyeyi kaybetti. Turabiye diyorsunuz da burda yazanların bir kısmı ondan beter seviyesiz. Sanane kardeşim Turabiyi kim birinci yapmış neden yapmış? Sanane adamın geçmişinden dansından direğinden? Biz sülalecek striptizci seviyoz ondan Turabiyi 1.yaptık ok? Hayret ya. Keşke ilk zamanlar topiğin kapısını kapatsaydıkta her gelen girmeseydi böyle.
Artık toptan girmiyorum topiğe hadi rahatlayın turabisever kalmadı hep beraber saydıra saydıra izlersiniz.
Chess M minnakkelebekim ve 1-2 kişi daha siz alınmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…