- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
mune nin mesajı geldi aklıma. yarışma yüzünden mahkemelik olacaksınız demiştiTurabi den de nefret ediyorum.Gıcık ,kaba ,karaktersiz adam.Kim destekliyor bu adamı anlamıyorum ki.Geçen sene Gökhan'ımın hakkını nasıl yediler ya,hala içim acıyor.İnş. turabi gider,bir mucize olur da .
Ben hayatımda böyle terbiyesiz bir kişilik görmedim.Hayır Gökhan da yarışmanın bana göre en terbiyelisiydi.Nasıl kaybetti bu kroya karşı anlamıyorum ki.
Bak gene sinirlendim.Ahhh Gökhanım
valla turabi nefret edilmeyecek biri değil tam nefretlik çok kaba terbiyesi bozuk hep şiddet içeren hareketleri varTurabi den de nefret ediyorum.Gıcık ,kaba ,karaktersiz adam.Kim destekliyor bu adamı anlamıyorum ki.Geçen sene Gökhan'ımın hakkını nasıl yediler ya,hala içim acıyor.İnş. turabi gider,bir mucize olur da .
Ben hayatımda böyle terbiyesiz bir kişilik görmedim.Hayır Gökhan da yarışmanın bana göre en terbiyelisiydi.Nasıl kaybetti bu kroya karşı anlamıyorum ki.
Bak gene sinirlendim.Ahhh Gökhanım
Benimde aklıma geldi de birinin de doğruları söylemesi gerekiyor.mune nin mesajı geldi aklıma. yarışma yüzünden mahkemelik olacaksınız demişti
dün akşam begüm kimi yazdı, diğerlerini tahmin ediyorum
Begüm " bozi : p " yazdı. Sevimli şey
hasan da mı bozok yazdı, hasan mı gitme adayı şimdi
Gönüllüler ünlüler hakkında çok atıp tuttu şöyle terbiyesizler böyle çirkefler falan filanTurabi kadar karakteri oturmamış adam görmedim sırf Hasan'ın dikkatini dağıtmak için dokunulmazlık sembolü oyununda türküler söyledi. Sonra bırakınca bu sefer Hilmicem'le konuşup Hasan'ı demoralize etti böyle bir şey var mı ya. Kendileri oyun kazanınca yapmadıkları hareket kalmıyor hatta oyundan önce kareografi bile hazırlıyorlar ünlüler sevinince vay işte şunu bunu yaptılar bu nedir yani yalan demesinler bari. Turabinin üslup yoksunu kaba konuşmalarına Doğukan ne efendi cevap verdi. Ne diyordi Turabi ödülü kazandılar dokunulmazlığı biz alacağız avunsunlar diye ne oldu kendi tek oyun kazanabildi sanırım. Begüm'e ilk defa hal verdim biz onlara alınıyoruz, biz yapınca da onlar alınıyorlar bırakalım bunları nasıl sevinirlerse sevinsinler dedi Hasan hala ama biz öyle yapmıyoruz diyor içlerinden seviniyorlarmış da birbirlerini tutuyorlarmış duy da inanma. Hasan da gözümden düştü artık da sırf Turabi yüzünden Hasan'ı tutuyorum. Hakan oyunda çok çok iyiydi. Birleştiler artık çok sevindim ama Serenay'ı hala hiç sevmiyorum Hakan ondan daha iyi.
O kazandida nerde yiyor acabs psralarivalla turabi nefret edilmeyecek biri değil tam nefretlik çok kaba terbiyesi bozuk hep şiddet içeren hareketleri var
tabiki gökhan almalıydı ama turabi fakir edibiyatını öyle güzel yaptı ki
ah yazık bu fakir bu kazansın dedi millet
Gönüllüler ünlüler hakkında çok atıp tuttu şöyle terbiyesizler böyle çirkefler falan filan
diye ama dokunulmazlık kolyesi oyununda kendi aralarında büyük çirkefleştiler
turabi hep hasana sataştı çok bozuk bir ağızla
bozok desen merveye maana bulurken aynı cümleleri tekrar etti hasana kel kaldı hilmi kel
korktu o dedi
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Sonuna kadar katılıyorummmTurabi kadar karakteri oturmamış adam görmedim sırf Hasan'ın dikkatini dağıtmak için dokunulmazlık sembolü oyununda türküler söyledi. Sonra bırakınca bu sefer Hilmicem'le konuşup Hasan'ı demoralize etti böyle bir şey var mı ya. Kendileri oyun kazanınca yapmadıkları hareket kalmıyor hatta oyundan önce kareografi bile hazırlıyorlar ünlüler sevinince vay işte şunu bunu yaptılar bu nedir yani yalan demesinler bari. Turabinin üslup yoksunu kaba konuşmalarına Doğukan ne efendi cevap verdi. Ne diyordi Turabi ödülü kazandılar dokunulmazlığı biz alacağız avunsunlar diye ne oldu kendi tek oyun kazanabildi sanırım. Begüm'e ilk defa hal verdim biz onlara alınıyoruz, biz yapınca da onlar alınıyorlar bırakalım bunları nasıl sevinirlerse sevinsinler dedi Hasan hala ama biz öyle yapmıyoruz diyor içlerinden seviniyorlarmış da birbirlerini tutuyorlarmış duy da inanma. Hasan da gözümden düştü artık da sırf Turabi yüzünden Hasan'ı tutuyorum. Hakan oyunda çok çok iyiydi. Birleştiler artık çok sevindim ama Serenay'ı hala hiç sevmiyorum Hakan ondan daha iyi.
Kalkmis bide adam gibi adamliktan bahsediyo karaktersiz biz senin nasil striptiz ci oldugunu gorduk turabii ama yoook bizim halkimiz seni yine birinci yapar nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?