Gercekmi hic farketmedimartık hakanın o pis koltuk altını görmekten midem bulandı gitsede kurtulsak
niye öyle didindönek begüm geçmişi çabuk unuttu, daha dün turabiye ayar veriyodun, bozok sana çemkirdi diye hüngür hüngür ağlıyodun, o zaman sana kim destek oldu okeye dördüncü seni
ayyyy nasıl farketmedinGercekmi hic farketmedim
niye öyle didin
ünlüler bana daha sempatik geliyor gönüllülerde adam gibi adam bir tek hasan var diğerleri iticilikte birbiriyle yarışırbende ünlülerde doğukan hariç hepsine gıcık oluyorum en başta merve ve hakan onlar gitsin
amin amin görsünler bakalım açlık ne demekÜnlüler iki oyundur çok iyi maşallah nazar değmesin biraz da gönüllüler karışsın bakalım begüm ya da bozok elenir umarım bu hafta
aynen görelim gerçek yüzlerini şimdi herkes iyilik meleği olmuş birbirine bikaç gün sonra nasıl karışacaklar göreceğiz :)amin amin görsünler bakalım açlık ne demek
bol keseden atmak kolay
daha şimdiden bile bir nagatiflik var 1 oyun aç kaldılar alt tarafıaynen görelim gerçek yüzlerini şimdi herkes iyilik meleği olmuş birbirine bikaç gün sonra nasıl karışacaklar göreceğiz :)
BEncede gönüllüler bir ay aç kalsaydı kesinlikle ünlüler kadar sakin kalamazdı hele hele takımda turabi ve bozok gibi şiddet yanlısı iki karakter varkendaha şimdiden bile bir nagatiflik var 1 oyun aç kaldılar alt tarafı
1 ay aç kalsaydılar birbirini keser yerdi bunlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?