Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;


  • Ankete Katılan
    348
ZatenUOTE="bibibella, post: 41202795, member: 185176"]geçen sene ben turabiciydim ama geçen sene bence bu kadar gıcık değildi şimdi hemşomu tutuyorum hasanı yani :)[/QUOTE]
Zaten o grupta baska adam yok
 
Doğukan artistlik yapma len! Şaka şaka seviyom seni tatlişkomla didişsende
 
Bu begüm böyle gıcık gıcık gülüyor sinir oluyorum,ayy bozok'un da yalanını gördünüz mü ayak üstü?Hani oyuna başlarken hakan "senden özür bekliyorum." demişti ya.Bozok hiçbir şey dememişti,bugün de "işte ben 45 yaşında adamım,senden ne özür dileyeceğim " dedim dedi.
Hasan abiye de ne oldu böyle ,iyice bir değişik oldu.
Şu gönüllüler bir de biz tahrik edici hareket yapmıyoruz demiyorlar mı,ayy ben şokLen adamlara kaç aydır değişik değişik hareketler yapıyorsunuz.Doğukanla hakanın konuşması çok güzeldi.
 
Turabi den de nefret ediyorum.Gıcık ,kaba ,karaktersiz adam.Kim destekliyor bu adamı anlamıyorum ki.Geçen sene Gökhan'ımın hakkını nasıl yediler ya,hala içim acıyor.İnş. turabi gider,bir mucize olur da .
Ben hayatımda böyle terbiyesiz bir kişilik görmedim.Hayır Gökhan da yarışmanın bana göre en terbiyelisiydi.Nasıl kaybetti bu kroya karşı anlamıyorum ki.
Bak gene sinirlendim.Ahhh Gökhanım
 
daha şimdiden bile bir nagatiflik var 1 oyun aç kaldılar alt tarafı

1 ay aç kalsaydılar birbirini keser yerdi bunlar bence
BEncede gönüllüler bir ay aç kalsaydı kesinlikle ünlüler kadar sakin kalamazdı hele hele takımda turabi ve bozok gibi şiddet yanlısı iki karakter varken
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…