Lostu diyosun sanirimInstagram sayfasi bildi bugunki oyunu insallah Hasani dogru bilememistir yaa. Haftalardir 1. Olan adam Begume eleniyor diyor
genetik olsa gerekbegümün saçlar çalı süpürgesi gibi olmuş ama serenayın saçlar ahenkle dans ediyor neden acep
bacaklar güzel güzel olmasına da koşuş berbat hülya koçyiğitin kınalı yapıncak koşuşuBegumun saclari sari oldugundan yiprandigi daha cok belli oluyo kizlar :)
bacaklara bakmaktan saclara kimse bakmiyodur ama emin olun
bacaklar güzel güzel olmasına da koşuş berbat hülya koçyiğitin kınalı yapıncak koşuşu
Evet lostu diyorum. Inşallah cuvallar Hasan Reyiz elenirse zaten sikilarak izliyorum hic izlememLostu diyosun sanirim
Bende onu gordum sasirdim ama sanmiyorum ya
Hem aile ile iletisim sero annesiyle konustu falanda yazmisti
Diger programlari biliyo o herkimse ama survivorda daha once de cuvallamisti. Yine oyle olur diye umuyorum
Evet lostu diyorum. Inşallah cuvallar Hasan Reyiz elenirse zaten sikilarak izliyorum hic izlemem
Helal olsun Doğukan'a... babasının oglu :)
aynen arkasından dediğini yüzüne de söylemesini bıldiMerve turabiyi iyi bozdu yalnız helal olsun, benim anlamadığım takım arkadaşlarının hasan dahil turabinin yaptığı çirkin lafları ve hareketleri savunması heralde ondan korkuyolar hiçbirisi bişey diyemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?