Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bunlar aldiklari oyunu verdi resmen

Hilmicem atiaslarda da dengedede cok cok iyiydi ,1-0 dan sonra ikisinde de oynamadi. Bozok hem vuramiyo hem gecemiyo, hasan geciyo ama vuramiyo. Turabi vurabiliyo ama o da vurmasi imkansiz olan son engele gecti. Elleriyle ikram ettiler oyunu neyin kafasiyla boyle bi taktik yaptilar sormak isterdim :)

Instagram sayfasi bildi bugunki oyunu insallah Hasani dogru bilememistir yaa. Haftalardir 1. Olan adam Begume eleniyor diyor
Lostu diyosun sanirim

Bende onu gordum sasirdim ama sanmiyorum ya

Hem aile ile iletisim sero annesiyle konustu falanda yazmisti

Diger programlari biliyo o herkimse ama survivorda daha once de cuvallamisti. Yine oyle olur diye umuyorum

Begumun saclari sari oldugundan yiprandigi daha cok belli oluyo kizlar :)

bacaklara bakmaktan saclara kimse bakmiyodur ama emin olun

Lostu diyosun sanirim

Bende onu gordum sasirdim ama sanmiyorum ya

Hem aile ile iletisim sero annesiyle konustu falanda yazmisti

Diger programlari biliyo o herkimse ama survivorda daha once de cuvallamisti. Yine oyle olur diye umuyorum
Evet lostu diyorum. Inşallah cuvallar Hasan Reyiz elenirse zaten sikilarak izliyorum hic izlemem

onlar beni aç bırakıyor çiçek mi vereyim vıdı vıdı

siz onları bir ay aç bırakmıştınız ya onlarda böyle karşılık verip katil mi olsaydılar

Şu Turabi konuşması artık ya ben tebrik edemem gül dağıtmam diyor hazımsız işte çevirip duruyor Begüm şimdi de Doğukana çattı ya siz yenince ne hareketler yaptınız Bozok Turabi iğrenç şeyler yaptı onları Begün hanım neden görmedi salak Turabi benim ödülümü elimden aldılar diyor alsaydılar o zaman tebrik etmek kim o kim. Turabi diplere vurmalı bu hafta iyice azıttı artık bir değil beş değil hakarette ceza sebebi olmalı şehir magandası bi baltaya sap olamamış burda prim yapıyor.

Evet lostu diyorum. Inşallah cuvallar Hasan Reyiz elenirse zaten sikilarak izliyorum hic izlemem

Benim icin de hayal kirikligi olur sanmiyorum izliyecegimi. Zaten unluler takimina zor tahammul ediyorum unluler adasi kisimlarini izlememeye calisiyorum artik. Gonullulerde de turabi ve bozok yine tahammul edemedigim tipler. Hilmicem duzeldi gibi eski sevdigimiz hallerine dondu sanki. Begum bi iyi bi gicik. Hasandan baska destekleyebilecegim kimse yok.

Al iste bunu yazarken m.aydinin tipe bak neyini izlicem bunun. Ulan insan arkadaslariyla konusurken bile bu kadar itici nasil olur bu kizi ne kazaninca ne kaybedince cekemiyorum yemin ederim

Üfff keşke gerçek kötüler kazansaydı bunların samimiyetsiz samimiyetsiz sevinçlerini izlemek istemiyorum. Annem var, o da bunları tutuyor. Şimdi bizim barzolar olsa ne muhabbet çevirirlerdi kankalarıyla be.

Gönüllüler forever!!!

Doğukanı bende çok seviyorum ama bu kadar turabiye karşı alttan alması bu kadar barışçıl çabaları hoşuma gitmiyor adamın yapmadığı kalmadı ama bernaya karşı bu kadar tahammüllü davranamadı

aynen arkasından dediğini yüzüne de söylemesini bıldi

hasana bende çok şaşırıyorum büyük çark etti bozok turabi çok iyi dostu arkadaşı oldu bir anda

demiyor ki turabi adamlara soytarı ,palyonço diyorsun bozok adama kafa atmaya kalkıyorsun

hep karşı takımda suç arıyor çok ilginç

hümanistliği sadece kendine işliyor

hadi karşı takımı bırak

kendini bile savunamıyor hasan artık
geçen dokunulmazlık kolyesinde turabi ona neler yaptı çıtı çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…