Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Hümanistliğin ne demek olduğunun bilincindeyim zaten

size göre çelişmiyor bana göre çelişiyor bu sıralar

ilk başlardaki kararlı istikrarlı tavrı yok

bende öyle görüyorum başka bir göz olarak ama bu demek değil ki

hasanı kötülüyorum bence gönüllülerin hatta hepsinin içlerinde yine en iyi karakterli insan
o
gönüllülerden biri birinci olacaksa kesinlikle o hak ediyor

Bende herşeye rağmen hasanın hak ettiğini en iyi karakterli insan olduğunu düşünüyorum gönüllülerde

ama bu aralardaki değişimi de bayağı fark ettiği için söyleme gereği duydum ne kadar

adaletli bir insandı şaşırdım sadece bu takım arkadaşlarının yanlış tavırlarına destek vermesine karşı takımda suç aramasına

"La gardas bu Hasan size netti"

Balik tuttu size hindistan cevizinizi kirdi bi elleriyle sizi yedirmedigi kaldı.
Ona bisey dememis takimla beraber sevinmis uuuuwww Hasan kötü insan. Hakanla Merve Hasani bariz kotu gostermeye çalışıyor

doğukana karşıda karşı tarafta aynı şey var, begüm diyo bize dönerek böyle yaptı, adamın bişey yaptığı yok bağırdı sadece bedenide bağırırken o şekle girdi, taraflarda bi manipülasyondur gidiyor

Evet dogru diyorsun. Hayır yani orada cemkirilecek en son kisi Doğukan. Merveye cemkir Hakana cemkir Serenaya cemkir bi nebze hakli olursun. Dogukan yahu bu Turabinin onca pisligine laf etmemis bir insan

Ekşi den drjurinio isimli kullanicinin derlemesi cok guldum cok dogru geldi bana

şimdi acun gecen hafta devletler de açlık yüzünden savaşıyor diyince düşündüm ettim, hakkında çıkarımlar yaptım ve kim olabilir bu devletler diye değerlendirmeler yaptım. sonuçlarını ise paylaşıyorum.

turabi - abd : kimse sevmiyor ama güçlü diye herkes çevresinde. herkesi yavaş yavaş da kendine benzetti. çok zora gelince asarım, kırarım, ama sıkışınca ben sorun istemiyorum. agresif, içten pazarlıklı ve yine de etkili.

hilmicem- ingiltere: abd'nin kankasi. abd zıpla diyince ne kadar yükseğe diye soruyor. ne yapılırsa yapılsın hep arkasinda, peşinde abd'nin. bir zamanlar kendisi de dünyaya hükmetmiş yarışma kazanmış, hala potansiyeli var ama sorsak en büyük potansiyel abd kankamda der.

bozok - israil: kendi içinde bir şeyler yapmaya çalışan, yaşı bizden büyük ama sesi çok çıkan kişi. bir one minute diyeni bile yok. üçlü birlikte, onlardan çok ayrıymış gibi duruyor ama direk her davranışında beraber. yarış kazansa da kaybetse de böğürme bombası atıp kafa s....

hasan - rusya: üçlü itifakkin direk düşmanı. sessiz, sakin, ama yeri gelince tek tek hepsinin karşısına dikiliyor. tip olarak da benziyor zaten, çevresindekilerin güvensizliği nedeniyle çoğu zaman ben tek siz hepiniz şeklinde.

begüm- ukrayna: tarihsel olarak rusya'nın yanında ama karşı güçlenince oraya da bir yakınlaşma isteği var. çok pragmatist bundan dolayı bir oraya bir buraya oynaması başını belaya sokabilir. ben güçlüyüm havalarında ama rusya ya da abd gelince sesi kesiliyor.

hakan- almanya: kimsenin güvenmediği, kimsenin sevmediği, geçmişin izinden kurtulamayan kişi. oysa çalışıyor adam, kendi bölgesinde ki en üretken bu ama yok ismi bir kere çıkmış 9'a inmez 8'e. abd omzunu bombalamis ama bu ona yanaşmaya çalışıyor, israil ile patates savaşı yapmışlar.

anıl- fransa: almanya'dan hiç haz etmeyen ülke. onun gölgesinde kalmaktan rahatsız. sürekli bir konuşma isteği, sürekli bir diğer devletlere laf sokma ama üretim ve kalite olarak diğerlerinin altında kalıyor. sonuç olarak o da laikliği bir köşeye atıp dine sarılmaya başlamış. en önemli argümanı ben bu bacağı sizin özgürlüğünüz için verdim.

merve- çin: piyasanın kendi klasmanında en güçlü devleti belki de ama kime neye yaklaşacağını tam olarak bilmiyor, bir de ülkesinde ki tatlı krizinden dolayı kafayı yemiş durumda. tarihsel olarak japonya ile sorunlu. sinir komşusu rusya ya mesafeli. kendi grubundan birisi gidince pirinç tarlaları yanmış gibi ağlıyor. garip bir ülke.

serenay- japonya: yavaş yavaş gücünü kaybeden bir ülke. çin ile tarihten kalma sorunları var, ama gücü yetmiyor. kafayı atalari ile bozmuş, özellikle anne tarafından ataları için sürekli ağlıyor. imparatorum için lafını kullanmaktan da çekinmiyor. almanya ile dost ve müttefik.

berna- türkiye: iki blok arasında kalmış ülke. bir zamanlar sinirlenip yunanistan'a tekme atınca ihraç edilmiş, sonrasında ise el ele gezdikleri pozları çıkmış. köylü kurnazı, eğitim seviyesi aşağılarda olduğundan çabuk küfüre meil ediyor. son zamanlarda cidden kafa da s.....r ama işte lojistik değeri nedeniyle herkes he yavrum diyip geçiyor.

doğukan- isviçre: tarafsız olmak için kendini yırtan ülke. ama ne yaparsa yapsın olmuyor, fransa ile dil, türkiye ile üslup sorunları var. çin ileyse kani uyuşmadı, mecburen komşusu almanya yanında ama kimseyle de ciddi derdi yok aslında. küçücük boyu ve nüfusu ile çabalıyor, bir şeyler yapıyor, kendisine yakın olanları konfor içinde yaşatıyor ama çoğu tarafından isviçre ya diye görmezden geliniyor.

geçen hafta giden sahra'yi türkiye ile kita sahanlığı sorunu nedeniyle yunanistan yaptığımı anlamisinizdir. ekonomik kriz nedeniyle gitti ama o.

eee begüm giderse nolcak, bireysele ne zaman dönülcek, vakti gelmedi mi daha

ya şu merveyi elime verseler patçalıcam bide diyorki biz saygısızlık etmedik oyun kaybedince, ulan koskoca adam hasan ödülden döndüğünde selam arkadaşlar dedide bernayla o kıçı kırık götünüzü döndünüz saygıdan bahsediyorsun.
ayrıca hasana konuşanlar dönüp kendi pisliklerine baksınlar çirkeflikde biyere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…