- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
Hümanistliğin ne demek olduğunun bilincindeyim zatenHumanistlik demek insana deger vermek din dil irk vs ayrimi yapmadan herkesi insan oldugu icin sevmek bariscil yaklasmak demektir. Yaptigi hareketlerde de bunlarla celisir bisey yok. Siz humanistlik degil don kisotluk bekliyosunuz hasandan.. gider yarin obur gun birine kufur eder kavga cikartir vurur eder o zaman ilk basta ben sallarim yakisti mi diye. Ama simdiye kadar yaptiklari size gore yanlis olsa bile kendisiyle celisen seyler degil ben bunu anlatmaya calisiyorum.
Hasan hatasiz mukemmel demiyorum ben ama digerlerinin icinde adama kizdiginiz seyler bile herkrsin yaptigi ve yapilmasi normal olan seyler. Sadece o hasan o yapmasin gibi bi misyon yuklendi adama, ne yapsa yada yapmasa suc oluyo simdi
sahra şuan tv de, hilmi turabinin yemeğini suyunu kaşığını götürür, bardağını yıkar diyo, hizmet ediyormuş yani, bu nasıl kankalık anlamadım
Bende herşeye rağmen hasanın hak ettiğini en iyi karakterli insan olduğunu düşünüyorum gönüllülerdeAma herşeye rağmen hasanı seviyorum gönüllülerde birinciliği hakeden tek isim elenirse üzülürüm, sadece son zamanlarda olaylara bu kadar sessiz kalmasını yadırgadım ve hasanın hümanist kişiliğine yakıştıramadım bu ona oy kaybettirebilir gibi geliyor ama yine de eleneceğini sanmam
"La gardas bu Hasan size netti"
Balik tuttu size hindistan cevizinizi kirdi bi elleriyle sizi yedirmedigi kaldı.
Ona bisey dememis takimla beraber sevinmis uuuuwww Hasan kötü insan. Hakanla Merve Hasani bariz kotu gostermeye çalışıyor
Evet dogru diyorsun. Hayır yani orada cemkirilecek en son kisi Doğukan. Merveye cemkir Hakana cemkir Serenaya cemkir bi nebze hakli olursun. Dogukan yahu bu Turabinin onca pisligine laf etmemis bir insandoğukana karşıda karşı tarafta aynı şey var, begüm diyo bize dönerek böyle yaptı, adamın bişey yaptığı yok bağırdı sadece bedenide bağırırken o şekle girdi, taraflarda bi manipülasyondur gidiyor
Begum gitmez bence. Kizlar nasil yarışacak o zaman. Bireysele bi takim iki kisi kalana kadar gecilmiyor bildigimeee begüm giderse nolcak, bireysele ne zaman dönülcek, vakti gelmedi mi daha
merveye yüzüne söylemiyo demişiniz ama yüzünede konuşmuş çat çat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?