Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Bozokla konustular farkli karakterdeyiz ama anlasmayi bildik dediler. ki bozok hakana kafa attiginda hakana da bozoga da bozogun yaptigi yanlisti dedi zaten kalkip siddeti savunmadi ki. Turabiyle de arkadas falan olmadi onu nerde gordunuz oyunlar disinda konusmuyolar bile.

Orda herkes gergin zaten kavga ediyolar adam niye takim arkadasina donup senin yaptigin yanlis falan desin , yeni durulmuslar bi daha takim icinde niye gerilsinler. Hakanin yanlislarini hangi takim arkadasi uyardi merve kel kaldi keeel yaparken kim uyardi niye illa hasanin yapmasi lazim . Adam yapici bi adam diye peygamber de degil yani.

aynen mervenin bu huyunu seviyorum arkasından konuştuğunu yüzüne de söyleyebiliyor, hasan evet birkaç gündür kendi çizgisinden taviz veriyor bence belki de yalnız kalmak istemiyordur adada ama ben onun yine doğruları savunmasını beklerdim hasana yakışmadı

hasan ilk başlardaki karekterini asla sergilemiyor görünen bir gerçek

hilmicemle dokunulmazlık kolyesinde bozokta ona kel kaldı kel hilmi dedi turabi neler demedi ki

çıtı çıkmadı çıtı

ünlüleri savunmasın kendisini savunsun bari

kendini savunamayan insana saygı duymak zor

hümanistim diye söyleyipte sırf takım arkadaşı diye turabinin karşı takıma palyonço demesini

hakan tahrik etti diye savunması

bozoğun itmesini aynı şekilde hakana bağlaması

hümanist olmadığını gösteriyor

Son düzenleme:
Uff su begum ne mal bi kiz yaa..
Turabide guya adamim diye geciniyo ama videosunu gorduk onunda.. Asena'dan daha iyi kiviriyor.. Serdar Ortac'im sarksiinda bahsettigi binlerce dansozden biriside Turabi denen yaratik

Hasana yakismayan ne canmailem yarisma da kendi takimindan tarafta olmasimi
Kendi takımından tarafta olması değil tabikide oyunda takımıyla birlik içinde olacak benim tanıdığım hasan haksızlıklar karşısında susmayan, doğruları savunan birisiydi, zamanında turabiye konseylerde kafa tutmuş yanlışlarını söylemiş birisi şimdi bu kadar sessiz kalması turabiyi haksız olmasına rağmen savunması beni rahatsız eden ve yanlış bulduğum budur

bozogun orda yaptigi espiriydi ona ben bile guldum o olaya gonderme yapti. Orda suyunu cikartan turabiydi ona da sadece turabi bi sus dedi
Asil orda gidip turabiye satassa bildigiimiz kisiliginden farkli davranmis olurdu

adam ne diyo "sen istedigin kadar sinirli olabilirsin uzerime gelebilirsin ben de bi o kadar sabrederim"

Ve evet hakan tahrik etmeye oynuyo yani bunu bizde gayet rahat goruyoruz ki o planlari da cok guzel yapabilen bi adam zaten. Turabinin bozogun dediklerini savunmuyorum mesela az once verdigin ornekte de turabi hasana yapinca hasan tahrik oldum deyip satasmiyor bu onu duzgun yapan bana gore. Ama siz ne tepki vermeyi kabul ediyosunuz ne vermemeyi :)

Hakan niye hilmiye hasana bulasmiyo cunku biliyo kimlerden karsilik alabilecegini onlarin ustune gidiyo adam. He dedigim gibi hakanin yaptiklari onlari aklamaz sonucta rakipler onlarda kaffalarini kullansin kahvede gibi her agzina geleni soylemesin.

ünlülerin hasanı bu kadar acımasız eleştirmesi saçma bence, adam grubuyla iyi geçinmek zorunda, yoksa hücre hapsi yaşıcak ada da resmen, diplomatik davranarak kendini koruyor olması gerektiği gibi, herkesin bi yancısı kankası vs var ama hasanın yok

Olaylari cigirindan cikaran bozok turabi hakan. Ama suclusu bisey demedi diye hasan oluyo ben bunu anlamiyorum sadece. O adam orda hakem degil , o hatalisin dese kimse bildigiginden vazgecmeyecek zaten

Bizde hep boyledir ama
kotu zaten kotudur oyle kabul edilmistir
iyi olaninda her hareketii irdelenir en ufak seyde sucludan daha cok suclu ilan edilir cunku o iydir kusursuz davranmak zorundadir hata luksu yoktur

Ben hakanı hiç sevmem ama o bozok meselesinde suçu yoktu
gerçekten ve hasan bunu göre göre hakan tahrik etti deyince hiç adaletli bulmadım
aynı hareketleri bozok onada yapmıştı zamanında yani o zamanda bozoğu kendisi mi tahrik etmiş oluyor

bugün mesela hasanın çok iyi anlaştığı anıla palyanço dedi hasan yine sesini çıkarmadı
doğal olarak hümanistim demesinden ötürü haksızlıklara tepkisini vermesini bekliyor insan
destek olmasını değil

Ya resmen smsini dusurmeye calisiyolar is bireysele yaklasiyo diye

adam kendi dokunlmazken birinci oldu. Hilmi turabi dokunlmazlik aldiginda ikisinin fanlari birinci yapar birini dediler adam yine birinci oldu. Bunlarin derdi kotu gosterelim smsi dussun. Hani o kadar durustler hangisi gidip bu dusunduklerini soylediler hasana ? Aksama kadar adamin arkasindan salliyolar o kadar iyisin madem git bi sorsana abi niye boyle yapiyosun. Anila antreman yaptirirken iyiydi ag atip hepinize balik tutarken iyiydi yiyecegjniz cevizlere kadar kirip koyarken iyiydi hakan iki gazladi bunlari kotu oldu..

Ama herşeye rağmen hasanı seviyorum gönüllülerde birinciliği hakeden tek isim elenirse üzülürüm, sadece son zamanlarda olaylara bu kadar sessiz kalmasını yadırgadım ve hasanın hümanist kişiliğine yakıştıramadım bu ona oy kaybettirebilir gibi geliyor ama yine de eleneceğini sanmam

Humanistlik demek insana deger vermek din dil irk vs ayrimi yapmadan herkesi insan oldugu icin sevmek bariscil yaklasmak demektir. Yaptigi hareketlerde de bunlarla celisir bisey yok. Siz humanistlik degil don kisotluk bekliyosunuz hasandan.. gider yarin obur gun birine kufur eder kavga cikartir vurur eder o zaman ilk basta ben sallarim yakisti mi diye. Ama simdiye kadar yaptiklari size gore yanlis olsa bile kendisiyle celisen seyler degil ben bunu anlatmaya calisiyorum.

Hasan hatasiz mukemmel demiyorum ben ama digerlerinin icinde adama kizdiginiz seyler bile herkrsin yaptigi ve yapilmasi normal olan seyler. Sadece o hasan o yapmasin gibi bi misyon yuklendi adama, ne yapsa yada yapmasa suc oluyo simdi

sahra şuan tv de, hilmi turabinin yemeğini suyunu kaşığını götürür, bardağını yıkar diyo, hizmet ediyormuş yani, bu nasıl kankalık anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…