- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
hasan istisna sanırımHasanda ben Karadeniz uşağı diyor adam da hiç sinir minir yok. Benim eşimde hasan gibi Rizeli ama sinir tavan bu nasıl iş anlamadım acaba kocayı survivore göndersem.
aha hemşo çıktı kocan bizde karı koca rizeliyizHasanda ben Karadeniz uşağı diyor adam da hiç sinir minir yok. Benim eşimde hasan gibi Rizeli ama sinir tavan bu nasıl iş anlamadım acaba kocayı survivore göndersem.
Ben zaten böyle karadenizli koca görmedim. Maşallah örnek bir kişilik saygı duyarım.hasan istisna sanırım
aha hemşo çıktı kocan bizde karı koca rizeliyizama hasan eğitmiş kendini hatta kitabı bile var
Ben trakya Allaha şükür yoksa nasıl geçinirdik bilmiyorum bende hasan gibiyim sinirler alınmış bence Hasan trakyalı evlatlık vermişler.aha hemşo çıktı kocan bizde karı koca rizeliyizama hasan eğitmiş kendini hatta kitabı bile var
aa rizeli misin sennnnaha hemşo çıktı kocan bizde karı koca rizeliyizama hasan eğitmiş kendini hatta kitabı bile var
bende çok sinirli bir insandım bende eğittim kendimi belli bir yaştan sonraBen trakya Allaha şükür yoksa nasıl geçinirdik bilmiyorum bende hasan gibiyim sinirler alınmış bence Hasan trakyalı evlatlık vermişler.
evetaa rizeli misin sennnn
hatta senin resmin aştında lazca birşey yazıyor galiba sana yazıcakyım unuttumaa rizeli misin sennnn
bizim memleketin(trakya)erkekleri sakin de kadınları için aynı şeyi söyleyemiyeceğimBen trakya Allaha şükür yoksa nasıl geçinirdik bilmiyorum bende hasan gibiyim sinirler alınmış bence Hasan trakyalı evlatlık vermişler.
akıl hıyar değil ki koparıp vereyım demek ben de rızelıyım :)hatta senin resmin aştında lazca birşey yazıyor galiba sana yazıcakyım unuttum
Evet doğru halalarım öyle ama ben kimseye haklı olsamda ağzımı açıp bir şey söyleyemem söylersem daha çok üzülüyorum .bizim memleketin(trakya)erkekleri sakin de kadınları için aynı şeyi söyleyemiyeceğim
maşallahımız vardır haddini aşana bildiririz
kendi adıma hiç alttan alamam
hemşom yaakıl hıyar değil ki koparıp vereyım demek ben de rızelıyım :)
Heee ya neeeehemşom yahıyarcı hemşo
ay canım senin yorumların çok komik yaİyiki begüm eziği var yoksa nasıl sayı alcaklar
kim turabinin bacağı kopsun dedi ya, öyle bişey vardı aramızda kalsında işim vardı bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?