Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Hasanda ben Karadeniz uşağı diyor adam da hiç sinir minir yok. Benim eşimde hasan gibi Rizeli ama sinir tavan bu nasıl iş anlamadım acaba kocayı survivore göndersem.
aha hemşo çıktı kocan bizde karı koca rizeliyiz ama hasan eğitmiş kendini hatta kitabı bile var

aha hemşo çıktı kocan bizde karı koca rizeliyiz ama hasan eğitmiş kendini hatta kitabı bile var
Ben trakya Allaha şükür yoksa nasıl geçinirdik bilmiyorum bende hasan gibiyim sinirler alınmış bence Hasan trakyalı evlatlık vermişler.

Benim eşimde rizeli.o da aynı hasan gibi. Zorlasan kavga edemezsin :) ama arada bi laz damarı dedikleri şey tutar ışte o zaman dünyanın en saçma şeyini de söylese haklısın diceksin ona mümkün değil ikna edemezsin :)

Ben trakya Allaha şükür yoksa nasıl geçinirdik bilmiyorum bende hasan gibiyim sinirler alınmış bence Hasan trakyalı evlatlık vermişler.
bizim memleketin(trakya)erkekleri sakin de kadınları için aynı şeyi söyleyemiyeceğim

maşallahımız vardır haddini aşana bildiririz

kendi adıma hiç alttan alamam

bizim memleketin(trakya)erkekleri sakin de kadınları için aynı şeyi söyleyemiyeceğim

maşallahımız vardır haddini aşana bildiririz

kendi adıma hiç alttan alamam
Evet doğru halalarım öyle ama ben kimseye haklı olsamda ağzımı açıp bir şey söyleyemem söylersem daha çok üzülüyorum .

Şu hakan veya Seranay gitse çok mutlu olacağım bu saatten sonra artık Merve'nin de Kıbrıs'a gitmesini istemiyorum ama kesin gider hatta şampiyon olma ihtimali bile yüksek gibi.

Merveyi sevmeme rağmen hasana karşı yaptıkları benimde hoşuma gitmedi birkaç hafta önce oyunda korkudan saçları döküldü kel kaldı demişti o zamanda çok üzülmüştüm hasan gibi kimseyi kırmak istemeyen birine bu şekil laflar ettiği için, kabul de etmedi söylediklerini keşke kabul edip özür dileseydi hasan ondan yaşça çok büyük o zaman takdir ederdim

kim turabinin bacağı kopsun dedi ya, öyle bişey vardı aramızda kalsında işim vardı bakamadım

kim turabinin bacağı kopsun dedi ya, öyle bişey vardı aramızda kalsında işim vardı bakamadım

Anıl.
Turabi yerde ağlarken kıvranırken unluler birbirlerini gaza getirmeye calısıyorlardı.
O sırada bırak kopsun sakatlansın falan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…