Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
YalniZ bu ruyalar hayra alamet degil hep bilincalti bende bazen kendimi survivorda yarisirken goruyorum Allahtan hic turabiye asik oldugumu gormedim ruya bile olsa katlanamam heralde

ay hasan bu senin pollanyacılığından beni öldürcek, yorgun olduklarından hoşbulduk diyememişler

YalniZ bu ruyalar hayra alamet degil hep bilincalti bende bazen kendimi survivorda yarisirken goruyorum Allahtan hic turabiye asik oldugumu gormedim ruya bile olsa katlanamam heralde
ben turabi ye yarışmada ılımlıyım ama onunla nişanlı olmak çok iyi bir his değildi açıkcası

eleme bugün mü yaa
hakan a da ılımlıydım ama artık iyice baydı dedikoduları merve yle kanka olmalar falan. gitsin istiyorum karısını özlemiş zaten. karım da karım

miyavladığı hangi oyundu
ay neden hep turabi yi görüyoruz ben onnu anlamadm

ben turabi ye yarışmada ılımlıyım ama onunla nişanlı olmak çok iyi bir his değildi açıkcası
Valla ben yarışmada da ılımlı değilim onunla ya da onun karakterinde birisiyle hayatta yapamam diyorumya rüyada bile görsem korkarak uyanırdım heralde iyiki rüyaymış derdim :))

ay serenay erkek gibi koşuyo

begümde ne yalakalık yaptı turabiye

size rakip çıktı kızlar

hakanın soruya bak, şampiyon olmak istiyo musun, yok istemiyo, askerlik yapmaya geldi oraya

turabi öldürtcen adamı o direseğe vurana kadar adam tetiği çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…