Kan ter icinde uyandım baktim koca da yok yanimda Allahim noluyoruz dedim neyse ki su icmeye gitmis. Seslendim nerdesin diye geldi bi an Turabiyi gorcem sandim
Allah dusmanima vermesin yaaa kabus kabusss
Chess utopyaya bakmiyomusun tatlim
aynen ya ofSURVİVUR KAFA YAPTI galiba
az izle az
keşke sen görseydn o rüyayıAAAAAAaaa NEeeee
Kan çıkar kannn!!
turabiye mi yok canm Allah korusunaşıkkmısın kız sennn
ben turabi ye yarışmada ılımlıyım ama onunla nişanlı olmak çok iyi bir his değildi açıkcasıYalniZ bu ruyalar hayra alamet degil hep bilincalti bende bazen kendimi survivorda yarisirken goruyorum Allahtan hic turabiye asik oldugumu gormedim ruya bile olsa katlanamam heralde
miyavladığı hangi oyunduBen de ruyamda Turabiyi gördüm. Hani su miyavladigi bolumden sonra.
Beni ariyor gizli numaradan ben de diyorum "Turabi sen misin?" O da o bolumdeki garip sesler cikariyor. Ayy diyorum eski sevgilim beni hala unutamami
Turabi eski sevgilimmis
Nefret gizli hayranlikmis demek
inşallah AminYa su merveye gicik oluyorum ins bugun elenir
Hayraniz sanırımmiyavladığı hangi oyundu
ay neden hep turabi yi görüyoruz ben onnu anlamadm
Valla ben yarışmada da ılımlı değilim onunla ya da onun karakterinde birisiyle hayatta yapamam diyorumya rüyada bile görsem korkarak uyanırdım heralde iyiki rüyaymış derdim :))ben turabi ye yarışmada ılımlıyım ama onunla nişanlı olmak çok iyi bir his değildi açıkcası
Eleme yarın bazı yerlerde anıl elenmiş diye okudum ama ne kadar doğru bilememeleme bugün mü yaa
hakan a da ılımlıydım ama artık iyice baydı dedikoduları merve yle kanka olmalar falan. gitsin istiyorum karısını özlemiş zaten. karım da karım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?