- 26 Mayıs 2015
- 194
- 80
- 13
- 38
ay evet ünlüler bu olaylardan önce de çok aşırı seviniyorlardı ve gönüllüler gerçekten daha az seviniyorlardı o zamanda yazmıştım bunu.su ünlüleri hiç sevmiyorum hiç biri samimi değil.hele şu merve kendisi kazanınca aşırı seviniyor hasan sevinince ağlıyor yok böle birisi.dün konuşuyorlar hiç hasanı konusturmuyor hasan yinede özürünü diledi kendisi onun saçıyla dalga geçtiği halde hala kızıyor özür bile demiyor.oyuzden oylar hasana gönlümüz gönüllülerle
kız rüyamda ne gördüm hilmicem le aramızda bi elektirik oluyo sonra hilmi diyoki '' ama sen turabi' nin nişanlısısın o benm en yakın arkadaşım'' ayy deliricem turabi yle nişanlanmışımAnıl.
Turabi yerde ağlarken kıvranırken unluler birbirlerini gaza getirmeye calısıyorlardı.
O sırada bırak kopsun sakatlansın falan dedi.
SURVİVUR KAFA YAPTI galibakız rüyamda ne gördüm hilmicem le aramızda bi elektirik oluyo sonra hilmi diyoki '' ama sen turabi' nin nişanlısısın o benm en yakın arkadaşım'' ayy deliricem turabi yle nişanlanmışım
ay evet ünlüler bu olaylardan önce de çok aşırı seviniyorlardı ve gönüllüler gerçekten daha az seviniyorlardı o zamanda yazmıştım bunu.
şu merve gitsin artık böyle bir şey yok ya
kız rüyamda ne gördüm hilmicem le aramızda bi elektirik oluyo sonra hilmi diyoki '' ama sen turabi' nin nişanlısısın o benm en yakın arkadaşım'' ayy deliricem turabi yle nişanlanmışım
E tabiki kızda bu şans varken her şeye sahip olur elenir elenmez hemen at yarışı oynasın kesin altılı tutturur.Begüm ü izlerken kanal değiştiresim geliyor ya bir de triplere girmiyor mu bu nasıl şanssızlık diye tövbe ya sanki önde geliyorsunda parkurda bir de şekillere giriyor atamayınca
Hasanda ben Karadeniz uşağı diyor adam da hiç sinir minir yok. Benim eşimde hasan gibi Rizeli ama sinir tavan bu nasıl iş anlamadım acaba kocayı survivore göndersem.
Kan ter icinde uyandım baktim koca da yok yanimda Allahim noluyoruz dedim neyse ki su icmeye gitmis. Seslendim nerdesin diye geldi bi an Turabiyi gorcem sandimhayırdır kızlar turabi paylaşılamıyor, nedir bu bilinçaltı hayranlık, deyin bakayım bi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?