- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
hasan hilmicem i çok beğendim...
aileler yarışmacıların sevinçlerini yapmış
Valla ben yarışmada da ılımlı değilim onunla ya da onun karakterinde birisiyle hayatta yapamam diyorumya rüyada bile görsem korkarak uyanırdım heralde iyiki rüyaymış derdim :))
miyavladığı hangi oyunduHayraniz sanırım
aynen öle canım kimin birinci kimimn gitceni ben önceden bilebiliyorum.merveyi kımse sevmiyo ama 1.oluyo nasıl oluyo blmıorum ve bu kızı finale götürcekler bunuda söleyimBu survivor artik sonlara Yaklaştikca bana tat vermemeye basladi. Hersey belli hep ayni seneryolar. Son zamanlarda izlerken, hic surpriz gelmiyor bana olanlar mervenin 1, olmasi da buna dahil.kim bu kadar oy atar allah askina bu kıza.
Bir kere de dogukan 1,olsun arkadas.
arkadaşlar doğukan evli mi bilen var mı hiç bahsetmiyor acaip ....hakan karım karım diyte zırlarken...
hımm vardı zaten bir derdi....anlamıştım...kimseye yakın hissedememesine yormuştum, durgunluğunu.......boşanma aşamasındaymış canım, zaten adaya da batıkan gelmiş, eşi değil
gelmiş canım aglasıyorlardıhımm vardı zaten bir derdi....anlamıştım...kimseye yakın hissedememesine yormuştum, durgunluğunu.......
eee başka kimin kimi gelmiş....hakan ın en az kendi kadar gıcık karısı da gelmiş mi acebağğğ
ıyyyyy hiç sevmiyorum nedense onları....gelmiş canım aglasıyorlardı
Hızlandırılmış elemeler başlıyormuş yarın akşamda oylama varmış.
Hakanhakan çok düzgün adam efendi bir adam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?