evet ne yanlışını kabalığını gördün
Her bölüm görüyom,dedikodudan başka napiyo kievet ne yanlışını kabalığını gördün
dedikodu degil kendi grubuyla analiz yapıyor.ona bakarsan kim kimin arkasından konuşmuyor ki bir isim söyleyebilirmisin bana ? kimsenin arkasından hakaret etmedi en azından diğerleri gibiHer bölüm görüyom,dedikodudan başka napiyo ki
E o zaman düzgün bir adam da değildedikodu degil kendi grubuyla analiz yapıyor.ona bakarsan kim kimin arkasından konuşmuyor ki bir isim söyleyebilirmisin bana ? kimsenin arkasından hakaret etmedi en azından diğerleri gibi
bence çok yanlış düşünüyosunuz dikkat ettiysen 2-3 hafta önce arkadaşlardan gelen videoda hakanın arkadaşı takım ruhundan en iyi sen anlarsın biz bir takımdık su topunda. hakan da evet diyip merveyle anılın elini tuttu zaten her defasında beraber birlik olalım karşı takımla konuşmayın diyen oydu 3 haftadır.E o zaman düzgün bir adam da değilhangisine iyi dedim ki,böyle bir soru yönelttin? Hakan,iki yüzlü,rüzgar nerden eserse o tarafa yönelen bir adam. Bak merveye yanaşıyo şimdi
Chess sana 100 puanlık soru. hakanı nasıl bilirsinya büyük ödül 1. ne alacak onuda bilmiyorum ha
Chess sana 100 puanlık soru. hakanı nasıl bilirsin
Iyi de mevzu birlik beraberlik istemesi değil ki. Adamın içinde bir sürü hesap var. Karşı takımla konuşmayın demesinin sebebi de,acizliklerini bilmesinler diye.bence çok yanlış düşünüyosunuz dikkat ettiysen 2-3 hafta önce arkadaşlardan gelen videoda hakanın arkadaşı takım ruhundan en iyi sen anlarsın biz bir takımdık su topunda. hakan da evet diyip merveyle anılın elini tuttu zaten her defasında beraber birlik olalım karşı takımla konuşmayın diyen oydu 3 haftadır.
dikkatini çekerim adam en başından beri grubundan dışarı çıkmadı.dogukan bile bir ara karşı gruba döndü geldi hakan başından beri aynıydı bi yön degiştirdigi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?