bence duygusuzsun pis chessödül çok sert, ama duygusuz muyum neyim bilmiyorum ama bence la nba finali daha güzeldi
Bende duygulanamadım nedense bende duygusuzum sanırım :/ödül çok sert, ama duygusuz muyum neyim bilmiyorum ama bence la nba finali daha güzeldi
evet ailelerinden bir kişiyle yemekkızlar ödül ailelerle yemek mi ? ben başını kaçırdımda
hımm güzel ödülmüş bide kenardan izliyolar şimdi yaa hepsi gaza gelirevet ailelerinden bir kişiyle yemek
bencede güzel hatun vallagizem çok güzel ya çok yakıştırdım hakanlaailemi 2 ay görmesem bişey olmaz ama sevgilimi 1 hafta görmesem çıldırırım inş ünlüler kazanır
chess gel reklam arasında satranç kapışalım :dacun çok gıcıksın yaw, göster ama kavuşturma
hislerime tercüman olmuşsun....offff ne duygu yüklendik beh...Acun işi biliyor. Zihnisinir bi tip...Ekrana kitledi valla.
Rahmetli Barış Manço cocuklarını nasıl yetiştirmiş.Bravo...Manço ailesini çok seviyorum. Kalite akıyor her yerlerinden. Yapmacıksız , samimiler her zaman. Babaları nur içinde yatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?