- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Oh olmuş diycem içim el vermiyodaGunes gecti basimadusumu aldim yatiyorum daha cok isim var halletmem gereken ama basim catliyor
Yine de yarismayi izlemekten vazgecemiyorum
Sen nasilsin abi ?
Yok canim devam etmiyorum. Ama cok ozledim..
Cok yer gezdim cok birinciliklerimiz var. Yerel kuluplerde ve okul takimlarinda oynamisligim var orta oyun kurucuydum
Hicteee bileeeeeOh olmuş diycem içim el vermiyodageçmiş olsunn pis bitli margam benim. Belki bitlerinde ölmüştür kafanda başına geçen güneş sayesinde
Bende napim yatiyom yaa
boyun kaç kızNe güzel anılar kalıyor insana.
Sürekli başka şehirlere geziyorduk.Atletizmde bir yol gidemedik ama voleybolda 3 kere 1. olmuştuk..
Ah bende özledim şimdi ya.
Hemde nasil :) hem spor yapiyosun o hyecani adrenali yasiyorsun hemde gezip.goruyorsun bir suru sehiri..Ne güzel anılar kalıyor insana.
Sürekli başka şehirlere geziyorduk.Atletizmde bir yol gidemedik ama voleybolda 3 kere 1. olmuştuk..
Ah bende özledim şimdi ya.
Rahat birak beniiiHicteee bileeeeeyine kaldirayim mi seni yataktan heee
Abicim seninne kadar cok sevdigimi bilmiyorsun sanki..Rahat birak beniii
Abi deme lazim olurAbicim seninne kadar cok sevdigimi bilmiyorsun sanki..
Evet yaa adanin en zayıf halkasi begüm. Buraya gelmesi bile çok saçma. Nadya ya da sahra kalmaliydiHasan birinci olursa Begüm gitmez Serenay gider...
Keşke Begüm gitseydi yaw gönüllüler takımını aşağı çekiyor...
Naptin kiz herkesi yolladinAma artık duygusallığı bırakıp begümü yazsınlar istiyorum yaw hoş serenayda gitse sevinicem tabi aslında serenay merve hakan gitsin olmuyormu
Off o 3 pisli gitsinNaptin kiz herkesi yolladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?