Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Gunes gecti basima dusumu aldim yatiyorum daha cok isim var halletmem gereken ama basim catliyor

Yine de yarismayi izlemekten vazgecemiyorum

Sen nasilsin abi ?
Oh olmuş diycem içim el vermiyoda geçmiş olsunn pis bitli margam benim. Belki bitlerinde ölmüştür kafanda başına geçen güneş sayesinde

Bende napim yatiyom yaa

Yok canim devam etmiyorum. Ama cok ozledim..

Cok yer gezdim cok birinciliklerimiz var. Yerel kuluplerde ve okul takimlarinda oynamisligim var orta oyun kurucuydum

Ne güzel anılar kalıyor insana.
Sürekli başka şehirlere geziyorduk.Atletizmde bir yol gidemedik ama voleybolda 3 kere 1. olmuştuk..
Ah bende özledim şimdi ya.

yine sero gidecek yine sero gidecek
ne işe yaradı doğu ettiğinle kaldın
az olan oylarını da böylece düşürdün

Ne güzel anılar kalıyor insana.
Sürekli başka şehirlere geziyorduk.Atletizmde bir yol gidemedik ama voleybolda 3 kere 1. olmuştuk..
Ah bende özledim şimdi ya.
Hemde nasil :) hem spor yapiyosun o hyecani adrenali yasiyorsun hemde gezip.goruyorsun bir suru sehiri..

Mesela antalya gibi yerlere gittimizde bildigin tatil yapiyorduk ya..

Sabah havuza gir yemek ye oglen carsiya cik alisveris yap gez toz. Antraman yap aksam serinliginde. Ertesi gunde maca cik oh mis..

Hasan - Hilmicem - Merve - Serenay dörtlüsü sms'e çıkacak gibi. Hasan zaten en fazla oyu almıştır. Hadi inşallah bu sefer gitsin şu Serenay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…