- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Helal olsun kıza çizgisini hiç bozmadibegüm beceriksizliğinden ödün vermemekte çok azimli
Elin herifine bakip kaşın gözün oynamasin taşlariz seni burda haaHilmicem yenince istemsiz hareketler yapıyorum nişanlım ters ters bakıyor şu anda karşımda
Elin herifine bakip kaşın gözün oynamasin taşlariz seni burda haa
HahahKaşım gözüm oynamuyor da heyt be aslanım dersen adam ters ters bakar geçen günden kıllandı bana hala tripli bakma çaktırmıyor ama
Öyle bişey yok,çıkar aklindanbegüm kazanırmış
Hahahçok şaapma adamı ayar etme
Öyle bişey yok,çıkar aklindan
Şu özette gösterilen Hakan ve Doğukan arasındaki kavga olmadı mı daha? Geç açınca kaçırdık galiba
Fıkrasına gulunmeyen chess olcaksin bak yapma böyle şeyleryok canım o benim kısa fıkram zaten, 'begüm kazandı' fıkrası
evet onu ben de diyecektim canm oy bitti ne oy toplaması diyebazı yorumlarda serenay oy için ağlama moduna geçti tarzında yorumlar olmuş...anlayamadım
nasılMerak etmeyin oy farkını kapatırlar.
cidden striptizci mi ben görmedm sen bilirsin kediş?Burada bile vardı turabi için o gitsin striptiz yapsın, striptiz yapmış adamlıktan bahsediyor bilmem ne diyen hadsizler.
Zaten oylarınızla 1. yapmıyorsunuz, acun da dahil hepsi yeteri kadar ustune gidiyor, zamanında yaptıgı yanlıslar yeteri kadar ödetiliyor. Daha zorunuz ne de size cevap bile veremeyecek birini böyle aşağılıyorsunuz?
Adam halkın oyuyla değil kendi gucuyle, alın teriyle garantilemiş finali. Bu da zorlarına gidiyor işte.
Haketmekse turabi, hilmi ve her ne kadar sevmesemde merve kadar hakeden yok orda o yarısmayı. Neyse.
Eyyorlamam bu kadar.
Evet,öyle videolari var internette dolaşıyor. Ancak bu şekilde adama bel altı vurmak,alay etmek çok yanlış...cidden striptizci mi ben görmedm sen bilirsin kediş?
ana bi ara bakayımEvet,öyle videolari var internette dolaşıyor. Ancak bu şekilde adama bel altı vurmak,alay etmek çok yanlış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?