Hakan zeki biridir doğudan oy üs tünlüğü var biliyor kendi çok iyi o yüzden yaklaşmaz o tek başına gider zaten adayı dar edicem dedi neden iyi davransın.evet evet. adada yalnız kalcak ondan dedim.. merve ve doguya nasil yaklascak bak görürüz.
Gülmekten koptum. Kız sen o adada olsan serenayı döverdin .hay o hançer totona batsın
Hahahaİmzandaki klibe bakınca kızın yerinde Serenay Mahsun un yerinde de Hakan ı gördüm sanki
ayyyyyyy dimiiiiiii bide o var seçme sırası ondayken hemen serenaybegüm şimdi merveyle ne yapacaksa yapsın
aynen ya herkes gidecek bir tek merve kalıp adada direk dikecek miş :) hadi yine iyisin.Hakan zaten kazıkçı.Eğer doğu merveyi yazsaydı zaten doğuyu yazıp göndericeklerdi.Adadaki en büyük kazıkçı bu ikisi.İkisi de gidecek inşallahhhhhh
Yoo o iki kazıkçı gitsin yeter.Biri gitti zaten.Sıra geldi diğer dedikoducuyaaynen ya herkes gidecek bir tek merve kalıp adada direk dikecek miş :) hadi yine iyisin.
Hakan zeki biridir doğudan oy üs tünlüğü var biliyor kendi çok iyi o yüzden yaklaşmaz o tek başına gider zaten adayı dar edicem dedi neden iyi davransın.
sonunda kurtulduk. hakan öle bi algı yaratıki neredeyse ben bile doğukandan şüphe edicektim
Arkadaşlar gönüllüler dokunulmazlık kazanırsa doğu ve hakan hiç sevinmesin ikiside gider oylara göre bi ihtimal merve kıbrısa gider
Hakanı yazarlar.Karşı takımda gene hasanla hilmicem çıkarsa hakan %10000 gider.Begümü yazarlarsa bir ihtimal kalabilir.Arkadaşlar gönüllüler dokunulmazlık kazanırsa doğu ve hakan hiç sevinmesin ikiside gider oylara göre bi ihtimal merve kıbrısa gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?