- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Merveyi birinci yapacaklar bence de. Oyunlarda iyi olabilir ama her iyi olan survivor olmuyor. Ahmet dursunun gittiği hafta serenay birinciydi .!.:aynen canım merveyi birinci olmadı finale çıkaracaklar bundan tiksiniyorum gerçekten.serenay 2 hafta 1.oldu busonra birden bire düştü oyları mervenın yukseldı.sen ben sevmiyoz kım sevıoda oyu artı bırden?
Hakan dedikoducu da Merve ne?Sıra hakan da .Hadi bakalım dedikoducu .
Survivor, bu cumadan itibaren Kıbrıs’taki finale kadar haftada 7 gün yayınlanacakmış
Ben de izlemiyorum arada açıp oyunlarda kim önde diye bakıyorum bu arada panorama bitmemiş saat 13:30'da yayınlanıyorhadi ya, napsın dandik dizileri ya final ya sezon finali yaptı, yakında gündüzde verirse şaşırmam, panaroma bitti, ver fırına bitti, bu benim stilm bitti, yazın ne yayınlıcak bu acun merak ediyorum
survivorda bayıyo zaten bazen, ben hergün izlemiyorum artık, ya da reklam arası verince geri dönmüyorum, ne zamandır sadece dün ful seyrettim
Iki tane dizisi vardi zaten ikisi de birbirinden kötü. Bol bol sinema filmi yayinlasin ben izlerim seve sevehadi ya, napsın dandik dizileri ya final ya sezon finali yaptı, yakında gündüzde verirse şaşırmam, panaroma bitti, ver fırına bitti, bu benim stilm bitti, yazın ne yayınlıcak bu acun merak ediyorum
survivorda bayıyo zaten bazen, ben hergün izlemiyorum artık, ya da reklam arası verince geri dönmüyorum, ne zamandır sadece dün ful seyrettim
Ben de izlemiyorum arada açıp oyunlarda kim önde diye bakıyorum bu arada panorama bitmemiş saat 13:30'da yayınlanıyor
Iki tane dizisi vardi zaten ikisi de birbirinden kötü. Bol bol sinema filmi yayinlasin ben izlerim seve seve
bi maral kaldı galiba yeni sezon yine devam edecek olan, diğerleri bitti, bence bol bol recep ivedik veririr yazın
sanırım şahanla iş yapcak boşluklarda hep onun filmlerini veriyo
Aman onlar kalsin.
Sahan bizim sokakta film cekiyor simdi. Osman mi ne hatırlamıyorum filmin ismini.
Hayatimda boyle burnu buyuk boyle havali birini gormedim.
Mervenin ne dedikodusunu gördün??Profil fotomda gayet güzel .Ben de seni görünce bir acıma geldi.Hakan dedikoducu da Merve ne?Hayir Hakandan nefret ederim de profil fotonu gorunce bi gulme geldi Dinime kufreden musluman olsa hesabı
hahaha boşver sen yaşı muhtemelen en fazla 17-18Hakan dedikoducu da Merve ne?Hayir Hakandan nefret ederim de profil fotonu gorunce bi gulme geldi Dinime kufreden musluman olsa hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?