Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Doğukan çok büyük pislik yaptı. Mervenin oyununa geldi. Yaptığında da hiç mantık yok. Hakan beni yaz o zaman demiş gitti oyun kaybederiz diye serenay yazdı. Hakan yaz demiş işte merveyle hakanı yazsalardı oyun kaybedince serenayı yazsalardı. Çok saçmasapan bi davranıştı.
Sms oylamasının gerçek olduğuna inansam hakana oy gönderirdim.

Merveyi birinci yapacaklar bence de. Oyunlarda iyi olabilir ama her iyi olan survivor olmuyor. Ahmet dursunun gittiği hafta serenay birinciydi, mervede dokunulmazlık yoktu ve puanı düşüktü. Ne güzel tee o hafta serenay eleyecekti onu. Surf o gitmesin diye ahmet dursun gitti. Bu hafta yine o gitmesin diye doğukan saçmasapan bir mantıkla serenayı gönderdi. Merveyi birinci yapacaklar ve çok belli ediyorlar, mide bulandırıyorlar. Hiç istemiyorum onun kazanmasını.

Merveyi birinci yapacaklar bence de. Oyunlarda iyi olabilir ama her iyi olan survivor olmuyor. Ahmet dursunun gittiği hafta serenay birinciydi .!.:
aynen canım merveyi birinci olmadı finale çıkaracaklar bundan tiksiniyorum gerçekten.serenay 2 hafta 1.oldu busonra birden bire düştü oyları mervenın yukseldı.sen ben sevmiyoz kım sevıoda oyu artı bırden?

BU YAZI EKŞİSÖZLÜKTEN ALINTIDIR yazıyı çok begendim biraz argo yazmış oraları kendim düzelttim ama tamamen katılıyorum
https://eksisozluk.com/entry/52335424

aranızda doğukan'ın yaptığı hareketi destekleyen bir sürü m*l var; bakın bilal'e anlatır gibi anlatıyorum...

diyorsunuz ki; 2. oyun kaybedilseydi doğukan yazılacaktı... kaybedildi mi? doğukan sırf korktuğu için 2 aday birden çıkarttı daha ilk konseyden. korkak bir survivor? işte sizin desteklediğiniz adam bu. hadi diyelim dediğiniz gibi olsun, işte birlikte hareket ettikleri adamlar doğukan'ı yazacakmış falan filan... bakın tekrar tekrar diyorum, size bilal'e anlatır gibi anlatacağım...

diyelim ki bu doğukan'ı savunan m*llar ile biz adaya yeni gittik, takımda 10-11 kişiyiz. bu m*llardan 4 tanesiyle ben grup oldum, dokunulmazlığı kaybettiğimizde karşı grubu yazıyoruz sürekli... şimdi orada daha takım 9-10 kişi iken ben çıkıp; ya arkadaşlar ileride 4-5 kişi kaldığımızda siz beni yazarsınız, o yüzden ben de bugün karşı tarafın yazacağı ismi yazıp, bizden birini göndereceğim... desem ne dersiniz? adama ağız dolusu küfür ederler lan... doğukan'ın yazılma ihtimali varmış... bu ihtimal oyunun başından beri var , 4-5 kişi kalınca yazılacaktı yani. bakarsak doğukan'da anıl'ın karşısına hakan'ı çıkarttı. o zaman hakan niye serenay'la bir olup, doğu'yu yazmadı? yazsa burada adama demediğinizi bırakmazdınız, çok iyiyüzlüsünüz lan.

bir de şu söz vermedi diyenler lütfen gitsinler bu ortamdan ya. her şey söz mü lan, bir duruş önemli değil mi? senin 3 aydır bir duruşun var, bu duruşu bozuyorsun ve ben söz vermedim diyorsun... siz de burada mal gibi kalkıp alkışlıyorsunuz, söz vermedim diye... kaç kişi sevgilisine ''ömür boyu seninleyim'' diye söz veriyor, ya da böyle bir şeyi yapma gereği duyuyor? ben şimdi 5 yıllık sevgilime ''senden ayrılıyorum, hiçbir zaman da ömür boyu kalacağım diye söz vermedim'' desem ve onu terketsem yavşaklık yapmış olmaz mıyım? bırakın bu ağız oyunlarını.

ayrıca serenay'ı eletmek hakan'ın planıydı diyenlere biyerimle gülüyorum, nerede lan plan? insan katleden pkk'yı ''kesin devlet yapmıştır'' diye savunan tiplerden hiçbir farkınız yok.

Survivor, bu cumadan itibaren Kıbrıs’taki finale kadar haftada 7 gün yayınlanacakmış

bu da ekşiden alıntı

• hakan kendini biraz ön plana çıkarmakta başarılı olduysa bile bunu olabilecek 'en kötü' yönde yönetti.

hasan'la çok güzel bir ittifak kurabilecekken gitti herifle düşman oldu adamı turabi ve hilmicem'in yanına itti resmen.
    bozok'a 'sen iyi bir adamsın, özür dile' bilmem ne diyerek tam bir zayıflık gösterisi yaptı, kesinlikle bizim izleyicinin gıcık kaptığı kıl tüy erkek konumuna soktu kendini (medeni bir davranış olarak yorumlanabilir onu tartışmıyorum).
    başından beri kendisine ve yanındakilere gıcık olan merve aydın'ı şutlamak yerine onun yanındaki ıvır zıvır tipleri gönderip bunu iş zannetti, stratejiyi bunun üzerine kurdu.
    doğukan-merve arası iyice kızışmışken gitti 'takımı toparlamam lazım' tripleriyle kendisi ve grubu açısından bir çuval inciri berbat etti.
    oyun kaybederken 'turabi'yle konuşuyorum' falan diye kendince triplere girdi, turabi'yle arasının iyi olma ihtimaline sevindi, oyunları almaya başladıktan sonra turabi tükaka oldu yine. bunu da seyirciye göstererek yaptı.
    merve aydın'ı hak ettiği şekilde ötekileştirebilecekken doğukan'la merve'nin arasının iyileşmesine resmen ortam hazırladı.
    kafasına tekme, bozok'tan kafa yedi ve bunların hepsinin ne yazık ki altında kaldı ve bu darpları adam akıllı avantaja çeviremedi,
    koruyorum koruyorum dediği serenay'ın gidişini izlemekle yetindi ve bu sebeple o koruyucu figürü iyice yıkıldı, kesinlikle kimsenin gözünde ne değeri ne de gücüne güvenilirlik kaldı, resmen zayıf bir adam olduğunun ilanı oldu son olay.
    afedersiniz de şimdi bu adam mı iyi stratejist oluyor ?

stratejistin ağababası turabi lan. herif başından beri yanında olan adamla arayı bozmadan ilerledi, kendisine 'gördüğüm en kötü adam' diyen hasan'ı bile kendine yakınlaştırdı, hasan bile şimdi ondan güç alıyor. serenay'a gaz vererek (bunu iyi niyetli yapmış olabilir) rakip takımın iç işlerine hakim oldu ve müdahale etti, kazandıktan sonra yaptığı taunt show'larla resmen rakip takımın özgüvenini yerle bir etti. doğukan-hakan-anıl-merve aydın-pascal vs. adama karşı nasıl tavır alacaklarını şaşırdılar, şirazeleri kaydı. hakan ok atışı sevincini üretmek, doğukan 'nitro' lakabı kullanmak falan gibi önlemler bile aldı aq. bütün herkesin derdi turabi oldu, herifden nefret ettiğini söyleyen bir güruh resmen turabi'yle yattı turabi'yle kalktı. başta kendisinin desteklediği fakat saçma sapan bir şekilde kendini ezikleyen sahra'nın yanına geçen özlem gitti, baş düşmanı sahra gitti, baş düşmanı sahra'nın yandaşı begüm resmen kendisiyle kanka oldu; bozok gibi ters adamı ehlileştirmeyi başarıp takımda var etti ve bu şekilde adada huzuru da sağladı,

şimdi kim daha iyi stratejist ? defalarca eline şans geçip de adada kendisinden en net nefret edip takımını yerle bir eden merve aydın'ın kılına dahi dokunamayan (mecazen) hakan mı, yoksa tüm bu saydıklarımı başarmış olan turabi mi ?

altta yapılan bazı yorumlar hatırladığım kadarıyla şöyleydi:

_bilmiyorum.duygu abla bize merve aydın çok iyi ona oy attın dedi.
    _duygu abla istediği için oy atıyorum.

ayrıca duygu gönüllüler takımında olmasına rağmen ünlü takımından biri için bu kadar uğraşmasına anlam veremedim.

küçük çocukların harçlık paralarını böyle şeyler için harcamalarını doğru bulmuyorum bunun istenmesini de etik bulmuyorum. kullanılan oylarda öyle bir iki oy değil kimisi 400-500 oy kullanmış çok şaşırdım bir de bunları fotoğraflarla kanıtlamaya çalışıyorlar.

tabi bunu sadece merve için değil diğer yarışmacılar için yapanlarda var.

bunun haricinde fragmanları, ada çekimlerini sürekli merve'nin yorumuyla izliyoruz. daha doğrusu onun gözünden bakmaya zorlanıyoruz. bunun da diğer yarışmacılara büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum.
    bozok bile açıklamasında merve'nin birinci olabileceğini söyledi. bence bariz bir şekilde evet o birinci olacak.

ben survivor da tabi ki bir kadının şampiyon olmasını isterim ama bu kesinlikle merve değil. bu kızın ben, kadınları temsil ediyor diyerek anılmasını istemiyorum. arkasından konuştuğu, gizli gizli sırıttığı insanların yüzüne nasıl bakacak bilmiyorum. acun'un da dediği gibi bu bir olimpiyat yarışı değil.

şuna da değinmek istiyorum sürekli acun bas bas bağırıyor.giden kişiye halk karar veriyor diye ama öyle değil. zengin olan karar veriyor. burada fakir edebiyatı da yapmıyorum. normal bir insanın vereceği oy miktarı bellidir. fanatik bir insan 100 oy da atabilir ama bu çoğunluğu belirlemiyor. bu atılan oy miktarını belirliyor. mesela ebru gündeş'in tuttuğu bir yarışmacı olsaydı onun birinciliğini satın alabilirdi. madem o kadar adil olduğunu düşünüyor acun bey oylamanın, o zaman her numaranın her hafta bir oy atma hakkı olsaydı işte o zaman hangi yarışmacının daha çok destekçiye sahip olduğu belli olurdu.

önceden smslerden gelen gelirler direk bir yardım vakfına yada hastaneye bağışlanıyordu. şimdi öyle bir açıklamada yapılmadı.yani kazanan acun medya. o yüzden hiç bir oy atmak istememe rağmen sırf açıkladığım durumu hakkaniyetsiz bulduğum için hasan'ı destekleyen biri olarak merve'nin karşısına finalde kim çıkarsa ona oy atmayı düşünüyorum. oy atan diğer destekçilerden de bunu rica ediyorum.belki bu tepki şampiyonu değiştirebilir.
    buraya kadar okuyan herkese teşekkürler.

Survivor, bu cumadan itibaren Kıbrıs’taki finale kadar haftada 7 gün yayınlanacakmış

hadi ya, napsın dandik dizileri ya final ya sezon finali yaptı, yakında gündüzde verirse şaşırmam, panaroma bitti, ver fırına bitti, bu benim stilm bitti, yazın ne yayınlıcak bu acun merak ediyorum
survivorda bayıyo zaten bazen, ben hergün izlemiyorum artık, ya da reklam arası verince geri dönmüyorum, ne zamandır sadece dün ful seyrettim

Ben de izlemiyorum arada açıp oyunlarda kim önde diye bakıyorum bu arada panorama bitmemiş saat 13:30'da yayınlanıyor

Iki tane dizisi vardi zaten ikisi de birbirinden kötü. Bol bol sinema filmi yayinlasin ben izlerim seve seve

Iki tane dizisi vardi zaten ikisi de birbirinden kötü. Bol bol sinema filmi yayinlasin ben izlerim seve seve

bi maral kaldı galiba yeni sezon yine devam edecek olan, diğerleri bitti, bence bol bol recep ivedik veririr yazın

sanırım şahanla iş yapcak boşluklarda hep onun filmlerini veriyo

maral güzel diziydi kızlar ya ben seveerek izliyordum
güzel dizilerle anlaşsa keşke izlenir yaızn izlicek pek bişi bulunmuyor kimse evde durmuyor diye ama
evde duranları düşünmek lazım

bi maral kaldı galiba yeni sezon yine devam edecek olan, diğerleri bitti, bence bol bol recep ivedik veririr yazın

sanırım şahanla iş yapcak boşluklarda hep onun filmlerini veriyo

Aman onlar kalsin.

Sahan bizim sokakta film cekiyor simdi. Osman mi ne hatırlamıyorum filmin ismini.

Hayatimda boyle burnu buyuk boyle havali birini gormedim.

serenay doğukanın omuzunu göçertmiş sarsıldı adam

ay uyuz ya neyse bi defa seyretmeyim, he serenay çok karakterli mikemmel bi insansın

niyeyse gider ayak önceden nefret ettiği turabiye de paye vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…