Hakan gitmesin mihakan gitmesinde kim giderse gitsin
Bende bu kadar oya hasan kazanıcak diye düşünüyorum ve hasanı tutuyorum tabikidevalla gönlüm doğukan hasan mervenin kazanmasından yana, ama içimden bi ses 500 bini turabi cebine koycak diyo
Kazanmasin zatenTurabi kazanmayacak bu yıl bence.
Hakan 2'ye 1 kaldı şuan, mecbur yanaşacaktı; o da intikam ayağına Doğukan'la konuşmaya devam edecek işte...
Sms olayı hep kafamı kurcalıyor. Sms oylaması bu hafta yapılmamış geçen oylama geçerli ise Serenay 2. iken nasıl gitti anlamadım Gönüllüler deki son elemede en az oyu alan Hilmi idi bu durumda Serenay neye göre elendi ki kafam karıştı yaw
Şimdi şöyle hepsi birden toptan sms aldı.Önceki konseyde bireysel dokunulmazlığı kim alıyorsa ona oy göndermiyorlardı.Ama bu smste böyle bir durum söz konusu değil.Yani oylar değişti.Oyların asıl sırası bu gibi bir şey.Mesela turabiyi desteklemeyen merveciler falan hasana oy atıyorlardı.Şimdi herkes kimi destekliyorsa ona oy attı.Serenayın da önüne hasan ,hilmi,merve belki başkası bile geçti.Sms olayı hep kafamı kurcalıyor. Sms oylaması bu hafta yapılmamış geçen oylama geçerli ise Serenay 2. iken nasıl gitti anlamadım Gönüllüler deki son elemede en az oyu alan Hilmi idi bu durumda Serenay neye göre elendi ki kafam karıştı yaw
Şimdi şöyle hepsi birden toptan sms aldı.Önceki konseyde bireysel dokunulmazlığı kim alıyorsa ona oy göndermiyorlardı.Ama bu smste böyle bir durum söz konusu değil.Yani oylar değişti.Oyların asıl sırası bu gibi bir şey.Mesela turabiyi desteklemeyen merveciler falan hasana oy atıyorlardı.Şimdi herkes kimi destekliyorsa ona oy attı.Serenayın da önüne hasan ,hilmi,merve belki başkası bile geçti.
Evet geçen hafta .Bu haftaki dokunulmazlık oyunlarında da geçen haftaki oylamalar geçerli olacak.Hımm tekrar oylama oldu yani öyle mi?
Evet geçen hafta .Bu haftaki dokunulmazlık oyunlarında da geçen haftaki oylamalar geçerli olacak.
Rica ederim.Geçerli olacağı içinde oylama açıklanmayacak...
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için kafam karışmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?