Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bence acun yine en iyisini yaptı millet tatile gidiyor zaten , hem survivor da iyice sıkmışken kimse açıp bişey izlemez hazır tatil gelmişken de survivorı ramazan bitmeden bitiriyim diyip reytingleri kıracak. yeni sezon gelinceye kadar da eski tv8deki gibi sürekli sinema filmi falan koyar.

ekşide çok iyi tespitler var gerçekten adamlar zeki akıllarını kullanarak yorum yapıyorlar
bu da ekşisozlukten alıntı okumanızı öneririm

hakan strateji yapıyor, sinsi, plancı diyerek çok yanlış analiz yapıp bir de üstüne bu durumdan dolayı karaktersiz, tilki gibi sıfatlarla onu niteleyenlerin, doğukan manço kişisinin beyinsizce bir stratejiyle arkadaşını yollamasınaysa "oyun bu, arkadaş bulmaya gitmiyorlar" şeklinde tepki verip, çelişiyorlar.

her ne olursa olsun, ilk bölümündem beri seyrettiğim yarışmada gördüğüm tanıdığım ve değerlendirdiğim insanlar arasında en düzgün karaktere sahip insan hakandır. belli başlı sebepleri de şunlardır;

*survivor'da yaptığı stratejileri ve planları her zaman
zaman seyircilerle de paylaştı, bunu yapan tek yarışmacıdır ve bu tavrı kendisinin dürüst olarak değil sinsi olarak nitelenmesine sebep olmuştur. halkımız hep zeki ve yaratıcı insanlardan korkmuş, onları dışlamıştır.

*doğukana dürüstçe bir sonraki dokunulmazlığı da kaybederlerse onu yazacağını söyleyerek dürüst davranmıştır. üstüne doğukana da merveyle beni yazın diyerek hem serenayın merveden aynı darbeyi yemesini engellemek istemiş, hem de doğukanın zaten merveyle iş birliği yapacağını bildiği için halk nezdinde "doğukana hakan kendisi dedi beni yaz diye" şeklinde bir algı oluşturup doğukanın karakterinin lekelenmesini önlemek istemiştir.

*ada hayatı boyunca merve aydın ve türevleri gibi karşısındakinin yüzüne söyleyemediği şeyleri kameralara kusmamıştır. ne fırıldak demiştir, ne de tilki, davşan demiştir kimseye.

*merve ve tayfasının onu gönüllülere de kötülemesi yüzünden tüm adada adı sinsiye çıkmış, buna rağmen kimseyi kimseye haince kötülememiştir.

*arkadaşlarını karşı takımdaki barzolara karşı korumuştur, kendisine arkasından sinsi plancı sansar gibi benzetmeler ve ithamlarda bulunan anılı dahi turabiye karşı savunmuştur.

daha yazardım da üşendim. şu adada hakan dışında kimse göründüğü gibi değil, bunun tam aksini düşünen bir kitle de var. bu noktada buradaki ahalinin her zaman önerdiği farklı açılardan bakma gerekliliği devreye giriyor. umarım bu adamın samimiyeti artık görülür. doğukanın arkadaşını satışını da içeren stratejisini mantıklı bulup bunca zaman hakanın kendi arkadaşlarına zararsız ve haince olmayan stratejilerine sinsice diyen insanlara da buradan tekrar selam eder, akıl fikir dilerim.

Aminnnnn ama acunun 1.si belli bence ya hasan ya merve. Turabiyi 1. yapmaz

merve her gidenin arkasından ağlaya ağlaya gökhan keserin , ahmet dursunun , duygu çetinkayanın ,anılın , almedanın ve daha bi sürü yarışmacının oy potansiyelini topladı şimdi güçsüz bir grubun en güçlüsü oldu bu bir
ikincisi
twitterdan takip ediyorum da herkesi işin içine katmıyorum ama merveye inanılmaz bir ergen tayfası destek çıkıyor çogunun yaşı 12 -17 aralıgında mervenin avukatı duygu çetinkayaya ' duygu abla ben bugun merve ablamıza 100 oy attım' gibi bir sürü ergen görüyorum hatta binlerce anlamadım bu kızın karektersiziliği nasıl bu kadar seviliyor bu ergenler nereden geliyor anaokulu zincirleri falan mı var anlamadım gitti

Evet zaten ilk haftalarda serenay ve anıl 1. olurken birden merve 1.olmaya baslıyor peşpeşe anıl ve serenay gidiyor. Serenay aglıyor duygu somurusu yapıyor da merve hiç ağlamıyor hiç duygu somurusu yapmıyor sanki. Hep guclu hep dimdik
O bahsettiğin duygu fanları duyguyu nasıl bu kadar seviyor ben daha bunu anlamadım ki merveye sırf duygu destekleyin dedi diye oy atmalarını anlayayım

ay valla şuan aşkı memnu tekrar izliyorum ne geyik yapardık dört sene önce falan kk da, o kadrodan pek kimse kalmadı
sağolsunlar survivor kk daşlarım yokluklarını aratmıyor

her sene tatlişkon mu kazansın datlum haksızlık değil mi ama ki tatlişko oldugu da tartışılır hatta kan çıkabilir

Bu sezonun basında bende turabi kazanmasın hasan dogukan kazansın turabi 1kere kazandı nasılsa diyordum amaaaaaa yedileeerr yedilerrr bitirdiler turbişimi o yuzden gene o kazansın hepsi de catlasın

Kızlar şimdi bu kıbrısa 4 finalist gidecekya.. O 4lü orada yarısacak 2 kişi smse kalacak değil mi? Yoksa 4 luykende mi sms le tek tek elenecekler?
Gecen sene araba için falan yarısmıslardı ama yarısmaylamı elenmişlerdi yoksa tek tek sms lemi elenmişlerdi onu hatırlayamadım.

Bu sezonun basında bende turabi kazanmasın hasan dogukan kazansın turabi 1kere kazandı nasılsa diyordum amaaaaaa yedileeerr yedilerrr bitirdiler turbişimi o yuzden gene o kazansın hepsi de catlasın

ben twitter olayına çok kızdım. dün yapılan konuşmalar çok çirkindi. umarım bi el atılır yazanlara

hadi ya, evet osman pazarlama mı ne herhalde filmin adı, buldumcuk olmuş desene
Hem de ne buldumcuk. Oysa Kenan Imirzalioglu oyle mi kis boyu bizim sokaktaydi hatta esimin dukkani bakkal yaptilar Pek bi mikemmel Kenan Bey ailecek hayraniyiz

Mesela Aras Bulut Iynemli de superdi o da bizim burda cekildi

Dogukan tam salak veya satici. Hasan yerine Serenay in elenmesine sebep oldu. Serenay in adini vermeseydi, 3 kisi elemeye kaliyordu Merve zaten en az birini geciyor karsi taraftan. Sms e gorede zaten buyuk ihtimal Hasan gidecekti Hilmicem degil.

Finalde Serenay in oylari buyuk ihtimal Dogukan ve Merveye gitmiyecek. Bu durumda bir erkek yarismaci kazanir yarismayi. Turabi veya Hilmicem favori oldu bu durumda.

Son düzenleme:
Hasanmı elenirdi survivoru hiç izlememişsin demekki sen

SMS boyle olmus.
1. Hilmicem
2. Merve
3. Hasan
4. Serenay

Bu durumda Serenay i yazmasaydi Dogukan, Hasan elenicekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…