bence acun yine en iyisini yaptı millet tatile gidiyor zaten , hem survivor da iyice sıkmışken kimse açıp bişey izlemez hazır tatil gelmişken de survivorı ramazan bitmeden bitiriyim diyip reytingleri kıracak. yeni sezon gelinceye kadar da eski tv8deki gibi sürekli sinema filmi falan koyar.hadi ya, napsın dandik dizileri ya final ya sezon finali yaptı, yakında gündüzde verirse şaşırmam, panaroma bitti, ver fırına bitti, bu benim stilm bitti, yazın ne yayınlıcak bu acun merak ediyorum
survivorda bayıyo zaten bazen, ben hergün izlemiyorum artık, ya da reklam arası verince geri dönmüyorum, ne zamandır sadece dün ful seyrettim
valla gönlüm doğukan hasan mervenin kazanmasından yana, ama içimden bi ses 500 bini turabi cebine koycak diyo
Kazanmasin zaten
merve her gidenin arkasından ağlaya ağlaya gökhan keserin , ahmet dursunun , duygu çetinkayanın ,anılın , almedanın ve daha bi sürü yarışmacının oy potansiyelini topladı şimdi güçsüz bir grubun en güçlüsü oldu bu birAminnnnn ama acunun 1.si belli bence ya hasan ya merve. Turabiyi 1. yapmaz
noldu kız tripnazımAminnnnn ama acunun 1.si belli bence ya hasan ya merve. Turabiyi 1. yapmaz
merve her gidenin arkasından ağlaya ağlaya gökhan keserin , ahmet dursunun , duygu çetinkayanın ,anılın , almedanın ve daha bi sürü yarışmacının oy potansiyelini topladı şimdi güçsüz bir grubun en güçlüsü oldu bu bir
ikincisi
twitterdan takip ediyorum da herkesi işin içine katmıyorum ama merveye inanılmaz bir ergen tayfası destek çıkıyor çogunun yaşı 12 -17 aralıgında mervenin avukatı duygu çetinkayaya ' duygu abla ben bugun merve ablamıza 100 oy attım' gibi bir sürü ergen görüyorum hatta binlerce anlamadım bu kızın karektersiziliği nasıl bu kadar seviliyor bu ergenler nereden geliyor anaokulu zincirleri falan mı var anlamadım gitti
noldu kız tripnazım
her sene tatlişkon mu kazansın datlum haksızlık değil mi amaTatlişkomu harcayacaklar matmazel
her sene tatlişkon mu kazansın datlum haksızlık değil mi amaki tatlişko oldugu da tartışılır hatta kan çıkabilir
Bu sezonun basında bende turabi kazanmasın hasan dogukan kazansın turabi 1kere kazandı nasılsa diyordum amaaaaaa yedileeerr yedilerrr bitirdiler turbişimi o yuzden gene o kazansın hepsi de catlasın
ben twitter olayına çok kızdım. dün yapılan konuşmalar çok çirkindi. umarım bi el atılır yazanlara
Mervenin ne dedikodusunu gördün??Profil fotomda gayet güzel .Ben de seni görünce bir acıma geldi.
Hem de ne buldumcuk. Oysa Kenan Imirzalioglu oyle mihadi ya, evet osman pazarlama mı ne herhalde filmin adı, buldumcuk olmuş desene
1. Merve olacak kesinlikle. Haketmiyor diyemem ama bu sekilde olmasini istememAminnnnn ama acunun 1.si belli bence ya hasan ya merve. Turabiyi 1. yapmaz
Hasanmı elenirdiDogukan tam salak veya satici. Hasan yerine Serenay in elenmesine sebep oldu. Serenay in adini vermeseydi, 3 kisi elemeye kaliyordu Merve zaten en az birini geciyor karsi taraftan. Sms e gorede zaten buyuk ihtimal Hasan gidecekti Hilmicem degil.
Finalde Serenay in oylari buyuk ihtimal Dogukan ve Merveye gitmiyecek. Bu durumda bir erkek yarismaci kazanir yarismayi. Turabi veya Hilmicem favori oldu bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?