Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Magduriyet tolga karel gibi bi tipi bile sms 1.si yapmisti. Semih gibi zaten oyu olan birine karsi yapabilecekleri en sacma stratejiyi yaptilar. Gram kafasi calismayan adamlar soyle yarismalara katiliyolar ya sinir oluyorum. Tuncay gibi sempatik bi tip de yok iclerinde neylerine guvendilerse artik

Nihal benden, bende ondan haz etmem, ama bu Survıvor da Nihal ın zor duruma dusmesını ıstemıyorum.

Tahminim 5. hafta elenir. Kabahat onda değil onu alan da. 46 IBS kızı arasında Fızık olarak daha guclu kızlar varken hiçbir spor gecmisi olmayan Nihal ın alınması baska sebep. Özden alınacakken onun yerine Nihal alındı.

Bu arada Nihal in kardesi Bahar yeni IBS yarısmasına alındı. Sabah Bahar aksam Nihal, millet kardeşleri görüyor.
Yani Candan aılesı Tv8 e yapıstı adeta.

O değil de Efecan'ın babasıyla görüşmüyor olmasına üzüldüm.
Bu konuda hassasım.

Semihin çekilir yanı yok .

Evet ona karşı yanlış strateji yapıyorlar , çünkü Semih bu mağdur edebiyatını (acununda el vermesi ile ) iyi kullanacak .

Nagihanda Semih kadar antipatik . Sürekli bir çemkirme modu .

Survivor en çok mağduru oynayan ya da daha fazla höyküren sms alır mantığından bu sene kurtulsa keşke .

Şuan hala Damla , Atakan diyorum . İyiler
.

Nagehan nasıl milli atlet bilmiyorum sporcu dediğin ahlaklı olur bu çok çirkef ve hadsiz..efecan ve serkayda dortlu kurmuşlar futbolcularmış e bunlarda da ahlak yok..yere yemek dokup yqlatmak ne demek..efecan fiziki temasta bulundu kimse mi farketmedi semih mi dillendirmedi anlamadım..resmen omuzunu kopardı semihin şampiyon diye diye.çok itici bi tip..semihi sevmem ama üzerine oynadılar vebuyuyan semihi uyandırdılar bence..zira semihte bulaşık yıkadı onlar odun toplarken..resmen algı oluşturmaya çalışıyorlar..yılmaz morgulun tipiyle işim olmaz ama adam yaşına göre dokturuyor yeminle..nihal zafere alenen yazıyor sanırsam sen tarzan ol ben ceyn en iyi zaferdi alkışlıyorum demeler falan..birde o nasıl topuz yahu adamı depresyona sokuyor yeminle..

Şu anda 4 erkek bir olup Semih'le karşı karşıya geldi ama bi tanesi Semih'in yanına geçse, o kişi Semih'le finale kadar yürür bence. Ütopyadaki Altar ile Murat gibi semihe yancı olursa... Ama belki de o yancıları adalar birleştiğinde bulacak. Burdakilerden öyle karakter çıkmayabilir.

Şu anda semihin dayak yiyeceğine dair beklentilerim azaldi. Çünkü fay hattındaki gerilim bayağı boşaldı:) Semih bir omuz yedi ama o sayilmadı.

Bu arada kavga çıkınca rating uçmuş gene. Pazar günü de olunca herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…