Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Hoşgeldin. Senin bir İBS kızı olduğun düşünülüyordu İBS Allstar başlığında.
Survivor başlığına da şeref verdiniz efenim.

Valla şu nagihan midir nedir evlerden ırak nasil bir karekter kendini birsey saniyor o erkek gibi tavirlar dun o bagirdigi anda tv yi kapatasim geldi cekecekleri var ondan tabi izleyici olarak bizimde unlulerin en itici ismi insallah elenir bir an once :/ gonullulerdende efecan ve serkay basta olmak uzere birkac isim semihe karsi bilenip gelmis belli ben semihi utopyada izlemedim nasildi bilmiyorum ama survivorda ilk ustune gelinen o , o da hakli olarak savunmaya gecti ben onu hakli buldum acunda cok guzel savundu helal olsun :)

ona şüphe yok kurtulamaz, mağduru oynayan, ıssız adam modunda yanlızları oynayan ve sürekli çemkirenler en fazla oyu alır her zaman

Geçen sene all starda Bernanın istatistikleri çok çok iyiydi , kızlarda birinci % ye sahipti , bir çok erkeği de geçmişti ama sms lerde hiç kafaya oynamadı . Sevilmedi çünkü . Ekran elektiriği başka bir şey .

Bu sene de iyi performans sağlayacak isimler var ama arada kaynayıp gidecekler .

Ünlülerde Nagihan çemkirecek , Morgül farklı konumu ile sempati toplayacak falan ... Gönüllülerde Semih zatn kafaya oynayacak , işte onunla en çok kim didişirse o da arkasından gelecek falan .

Semihin kendini gruptan tamamen dışlamasına , daha ilk günlerden ben grup falan anlamam , bireyselim demesine hak vermek imkansız . Sen daha dışlanmadan , ben dışta kalayım dersen ; sonra hadsizce sana cevap verseler de ''ne oluyor birader '' demiyeceksin . Aslında Semih durumdan çok memnun . Senaryo tam istediği gibi yürüyor . Efecan , Serkay biraz akıllı olsa , hiç üstüne gitmezlerdi .

Bu arada Zafer tam avarel Nihalin ona yazmasına şaşırmadım

aynen aynen adamda ütopyadan ayların tecrubesi var, 40 tilki geziyo kafasında diğerleri onunla aşık atamaz, suya götürür susuz getirir adamı

aynen aynen adamda ütopyadan ayların tecrubesi var, 40 tilki geziyo kafasında diğerleri onunla aşık atamaz, suya götürür susuz getirir adamı

Aslında gönüllerde olmaması gereken bir isim . Tamam ünlü mü dersen değil ama büyük oy potansiyeli var .
Millet ünlülerdeki bir çok ismi tanımıyor ama Semihi tanıyor . Haksız rekabet

Zeplin gibi şişen Serkanın da protein takviyesi söndü galiba

Adam ütopya da kavruktu burada aniden he man olmuştu

Neyse kendisine geçmiş olsun dilerim . Kalsaydı Semihle didişmeleri iyi reyting getirirdi .

Aslında gönüllerde olmaması gereken bir isim . Tamam ünlü mü dersen değil ama büyük oy potansiyeli var .
Millet ünlülerdeki bir çok ismi tanımıyor ama Semihi tanıyor . Haksız rekabet

nihali harcayacaklar matmazel diğerleri çok saftirik ya

Semihçi değilim hatta gıcık oluyorum ama adam türk televizyonlarında yarışma tarihinde görülmemiş bir tip.
Pasif agresif ve stratejist.

Atakan semihi dövse keşke
Çok gıcık yavv ,yanlış davrandı karşı taraf,haklıyken haksız duruma düştü

Atakanın fotoğrafına 3000 kişi bakmış diğerleri 100 lerde kızlar çok fenasınız

Allahim bu nagihan nedir boyle gercek mi bu ya

Simdiye kadar survivorda gördüğüm en kotu tip

Allaha sukur yakin cevremde hic boyle tipler olmadi, inanmasi zor geliyo bunlarin gercekten insan olduguna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…