İlk sayfada var ya :))Ne fotoğrafı
Hiç dikkat etmemisimİlk sayfada var ya :))
Sadece ünlüleri koymuşum dimiHiç dikkat etmemisimşimdi baktım ama Semih'in yok
Serkanın bacağında bi sorun varmış onun yerine birisi geliyo bide dokunulmazlığı ünlüler kazanınca ödül olarak birisi daha giriyo yedekte 3 isim kalmıştı birinin sağlık nedeniyle girememesi nedeniyle diğer ikisi oylama olmadan giriyolarYa serkan neden gidiyor birde kim diskalifiye oldu ben hiç anlamadım iki gündür izleyemiyorum bana bir özet geçin ne olur birde gelenler varmış neden geliyorlar babam böyle pasta yapmayı nerden ogrendi
Ayrıca bu Nagihan ne kadar cazgir allahım
Tamam teşekkür ediyorum çok şimdi anladım o zamanSerkanın bacağında bi sorun varmış onun yerine bi isim geliyo bide dokunulmazlığı ünlüler kazanınca ödül olarak bi isim giriyo yedekte 3 isim kalmıştı birinin sağlık nedeniyle girememesi nedeniyle diğer ikisi oylama olmadan giriyolar
ÖpeceklerSemih yine başlamış elimi öpeceksiniz muhabbetlerine
evet ünlülerin sayısı daha fazla oldu dokunulmazlık ödülüyle birinin ismi yazılmadı yedekteki yarışmacı geliyo serkanın yerine bideTamam teşekkür ediyorum çok şimdi anladım o zamanyazık olmuş serkana peki o zaman Ünlülerin sayısı fazla mi olmuş oluyor geçen de seda diye biri girmişti ya
Utopyadan aldi boyunun ölçüsünüÖpecekler
Öpecekler
tamam çok teşekkürler ya özetlenebilir yarım saattir anlamaya çalışıyorum birde özeti yarısından yakaladım kaçırdım o yüzdenevet ünlülerin sayısı daha fazla oldu dokunulmazlık ödülüyle birinin ismi yazılmadı yedekteki yarışmacı geliyo serkanın yerine bide
benimde aklıma o geldi ama demek baya uzun sürecek bişey bir aylık olsa Acun kalmasına izin verirdi sayılari da fazla su an sonuçta ama demek baya ciddi biseyGeçen sene 1 ay anılın alçılı ayağını beklemiştk.Serkanı bekleyemedilermi anlayamadım
Orada haksizlik yapildi.acun onun için semihi buraya aldi.bir nevi özür diyelimUtopyadan aldi boyunun ölçüsünü
Ben herkese gicik oldum, yana yakila favori yarismaci ariyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?