Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ya serkan neden gidiyor birde kim diskalifiye oldu ben hiç anlamadım iki gündür izleyemiyorum bana bir özet geçin ne olur birde gelenler varmış neden geliyorlar babam böyle pasta yapmayı nerden ogrendi
Ayrıca bu Nagihan ne kadar cazgir allahım

Serkanın bacağında bi sorun varmış onun yerine birisi geliyo bide dokunulmazlığı ünlüler kazanınca ödül olarak birisi daha giriyo yedekte 3 isim kalmıştı birinin sağlık nedeniyle girememesi nedeniyle diğer ikisi oylama olmadan giriyolar

Tamam teşekkür ediyorum çok şimdi anladım o zaman yazık olmuş serkana peki o zaman Ünlülerin sayısı fazla mi olmuş oluyor geçen de seda diye biri girmişti ya

Tamam teşekkür ediyorum çok şimdi anladım o zaman yazık olmuş serkana peki o zaman Ünlülerin sayısı fazla mi olmuş oluyor geçen de seda diye biri girmişti ya
evet ünlülerin sayısı daha fazla oldu dokunulmazlık ödülüyle birinin ismi yazılmadı yedekteki yarışmacı geliyo serkanın yerine bide

Geçen sene 1 ay anılın alçılı ayağını beklemiştk.Serkanı bekleyemedilermi anlayamadım

evet ünlülerin sayısı daha fazla oldu dokunulmazlık ödülüyle birinin ismi yazılmadı yedekteki yarışmacı geliyo serkanın yerine bide
tamam çok teşekkürler ya özetlenebilir yarım saattir anlamaya çalışıyorum birde özeti yarısından yakaladım kaçırdım o yüzden

Geçen sene 1 ay anılın alçılı ayağını beklemiştk.Serkanı bekleyemedilermi anlayamadım
benimde aklıma o geldi ama demek baya uzun sürecek bişey bir aylık olsa Acun kalmasına izin verirdi sayılari da fazla su an sonuçta ama demek baya ciddi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…