Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ünlüler 12 kişi oldu gönüllüler 10 sanırım önümüzdeki hafta elemeler başlıyo ilk 2 hafta yoktu eleme dokunulmazlığı kazananın takımına 1 kişi eklendi

haahaaa aynı durumdayımmm
Erkeklerden cikmayacak o kesin. Yeni yarismaci adaylarindan su kaptan cocugu begenmistim ama o da olmadi

Kizlardan damla ve seda iyi simdilik . Onlar da zaten kazanamazlar. Su yarismada 1 kere bile favorim kazanamadi zaten

Nihal'in konuştuklarini anlayan bir kitle mi var acaba ülkemizde

Ünlüler 12 kişi oldu gönüllüler 10 sanırım önümüzdeki hafta elemeler başlıyo ilk 2 hafta yoktu eleme dokunulmazlığı kazananın takımına 1 kişi eklendi
Baya şanslı başladılar bakalım göreceğiz

Nihal'in konuştuklarini anlayan bir kitle mi var acaba ülkemizde
ben anlamaya çalışıyorum ama ne kadar başarılıyim emin değilim yani

Ben ünlüleri destekliyorum ama nagihan çok kötü yavv.
Başta hoşuma gitmişti,güçlü falan diye de.Sanki yarış kazanamayan herkes ezik ,kötü falan öyle davranması çok kötü.
Çok hmm nasıl desem cazgır derler ya öyle bir tip

Bir de Nihal'in kamburumsu olduğunu İBStilimde hiç anlamadim. Kiz proporsiyon konusunda uzmanmiş demek.
Kazanmaliymiş

Oyumu simih reyiz ve atakan reyize verdim hayırlı mübarek olsun..bu simih reyiz elini opturur valla...kurretulayn maturu getirin şu yarışmaya allaseniz nihalden daha iyidir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…