Öperler öptürürler.Ütopyada öptülerse burdada öperler
Ahahahaha safsata bunlar. Hatice degil neticeye bakcan. Semih el opturucekken Tuncayin elini öptüOrada haksizlik yapildi.acun onun için semihi buraya aldi.bir nevi özür diyelim
Yanlis alinti yapmisim pardonSemih opturur
Ünlüler 12 kişi oldu gönüllüler 10 sanırım önümüzdeki hafta elemeler başlıyo ilk 2 hafta yoktu eleme dokunulmazlığı kazananın takımına 1 kişi eklenditamam çok teşekkürler ya özetlenebilir yarım saattir anlamaya çalışıyorum birde özeti yarısından yakaladım kaçırdım o yüzden
benimde aklıma o geldi ama demek baya uzun sürecek bişey bir aylık olsa Acun kalmasına izin verirdi sayılari da fazla su an sonuçta ama demek baya ciddi bisey
Erkeklerden cikmayacak o kesin. Yeni yarismaci adaylarindan su kaptan cocugu begenmistim ama o da olmadihaahaaa aynı durumdayımmm
Hasan reyizzzErkeklerden cikmayacak o kesin. Yeni yarismaci adaylarindan su kaptan cocugu begenmistim ama o da olmadi
Kizlardan damla ve seda iyi simdilik . Onlar da zaten kazanamazlar. Su yarismada 1 kere bile favorim kazanamadi zaten
O zaman Semihi tut allah rızası içinErkeklerden cikmayacak o kesin. Yeni yarismaci adaylarindan su kaptan cocugu begenmistim ama o da olmadi
Kizlardan damla ve seda iyi simdilik . Onlar da zaten kazanamazlar. Su yarismada 1 kere bile favorim kazanamadi zaten
Baya şanslı başladılar bakalım göreceğizÜnlüler 12 kişi oldu gönüllüler 10 sanırım önümüzdeki hafta elemeler başlıyo ilk 2 hafta yoktu eleme dokunulmazlığı kazananın takımına 1 kişi eklendi
ben anlamaya çalışıyorum ama ne kadar başarılıyim emin değilim yaniNihal'in konuştuklarini anlayan bir kitle mi var acaba ülkemizde
Altyazı sağolsunNihal'in konuştuklarini anlayan bir kitle mi var acaba ülkemizde
Serkan büyük hata yapmış aslında yarışma başlamadan favorim oydu ama.tipi görünce şok oldum.. 2 ayda adam şişirmiş kendini resmen . Bu kadar kısa sürede yapilan vücut geliştirme de yaramamışSerkan'ın ağlamaktan gözleri şişmiş. Ciddi üzülmüş.
Hasan reyizzz
O zaman Semihi tut allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?