Ne 84 lümü nagehan
Allahım günah yazmasın,annem gibi duruyo ,birde itici sinir bozucu
gönüllüler :)y a dünkü letişim ödülünü kim kazandı
lütfen gönüllüler diyin
ayy iyi bari sevindimgönüllüler :)
Ben de gönüllüler kazanınca çok seviniyorum
ayy iyi bari sevindim
Olabilir. Ama kadın harbiden itici:)acaba aşırı spordan mı diye düşünmedim değil, hani bodyci kadınların yanakları olmaz ya onlara benziyo
Benim kardeşim de sporcu erkek kardeşim gerçi bu ara ara verdi suan yapmiyor aramızda 9 yaş var yan yana gelince herkes abim zannediyor benden büyük duruyor.acaba aşırı spordan mı diye düşünmedim değil, hani bodyci kadınların yanakları olmaz ya onlara benziyo
Benim kardeşim de sporcu erkek kardeşim gerçi bu ara ara verdi suan yapmiyor aramızda 9 yaş var yan yana gelince herkes abim zannediyor benden büyük duruyor.
Evet dün semih vermeyecegim demedi damlaya semih haklıydı :) eleme durumunda diğer gönüllüler semihle gizem kerimoglunu gönderme üzerine ama bence gizem kerimogluda elenmez semih sms birinci olursa onun vereceği isim gider diye düşünüyorumHerkes semihin üstüne oynamaya devam ediyor sıra damlaya geldi dün, üslubu hiç hoş değil semih haklı birde hepsi birden geliyor üstüne semihin ordu gibiler mübarek hele nihal oyunlara katkısı yok car car konuşuyor sürekli bir de ne dediğini anlasakama ben semihin birinci olacağını bazılarının ona yanaşacağını düşünüyorum elenme korkusuyla :)
Nihal de gizemin gitmesi iyi oldu dedi semih en iyisini yaptı o yemek olayından sonra .
Kim ne kelimesi kullanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?