Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Herkes semihin üstüne oynamaya devam ediyor sıra damlaya geldi dün, üslubu hiç hoş değil semih haklı birde hepsi birden geliyor üstüne semihin ordu gibiler mübarek hele nihal oyunlara katkısı yok car car konuşuyor sürekli bir de ne dediğini anlasak ama ben semihin birinci olacağını bazılarının ona yanaşacağını düşünüyorum elenme korkusuyla :)

y a dünkü letişim ödülünü kim kazandı

lütfen gönüllüler diyin

acaba aşırı spordan mı diye düşünmedim değil, hani bodyci kadınların yanakları olmaz ya onlara benziyo
Benim kardeşim de sporcu erkek kardeşim gerçi bu ara ara verdi suan yapmiyor aramızda 9 yaş var yan yana gelince herkes abim zannediyor benden büyük duruyor.

Benim kardeşim de sporcu erkek kardeşim gerçi bu ara ara verdi suan yapmiyor aramızda 9 yaş var yan yana gelince herkes abim zannediyor benden büyük duruyor.

profesyonel sporcuların hücreleri daha hızlı yaşlanıyormuş diye okumuştum doğru demekki, azı karar çoğu zarar

Evet dün semih vermeyecegim demedi damlaya semih haklıydı :) eleme durumunda diğer gönüllüler semihle gizem kerimoglunu gönderme üzerine ama bence gizem kerimogluda elenmez semih sms birinci olursa onun vereceği isim gider diye düşünüyorum

Nihal de gizemin gitmesi iyi oldu dedi semih en iyisini yaptı o yemek olayından sonra .

bence gizem tamamen stratejik oynuyor zaten fiziki gücü, liderlik gücü yok, mecburen yancılıktan bir yere varmaya çalışacak

Kim ne kelimesi kullanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…