Hirsindan yaslanmis resmennagihan 84 lüymüş kadın benden yaşlı görünüyo valla
Bende cok izleyemedim canım, ama semihi kacirmamYarışma anını izleyemedim. Semihe ne oldu.oyun kazandimi semih.
Nagihan ve Atakan yenilmiş.
Nagihan nihale mi kızıyor kabullenin diye :)Bende cok izleyemedim canım, ama semihi kacirmam1 oyun kaybetti bi oyun aldı sonuç olarakta gönüllüler kazandı yine
Semih problem çocuk gibi görünüyor ama haklı bence kızli erkekli hepsi saldırmak için yer arıyor adama hele o nihale noluyosa simarik şeySemih ne yaptı oraya
Hahaha birazdan bütün gerçekler ortaya çıkacakNagihan nihale mi kızıyor kabullenin diye :)
Semih problem çocuk gibi görünüyor ama haklı bence kızli erkekli hepsi saldırmak için yer arıyor adama hele o nihale noluyosa simarik şey
Aynen daha ilk günden taraf oldular semihe.Semih problem çocuk gibi görünüyor ama haklı bence kızli erkekli hepsi saldırmak için yer arıyor adama hele o nihale noluyosa simarik şey
Ayy evet ya ne saçma dimi insanlar gerçek dusuncelerini söylemeli oynamamali canım su 3 günlük dünyada kavgaya gurultuye hayirray seninle tam ters düşünüyoruz canımkavga edermişiz burda ilerde
şaka şaka, yarışma programları için kavga edenleri hiç anlamıyorum ben, geçen dönem burda ne kavgalar oldu be, sanırsın büyük ödülü bize verecekler
Hiç ya aç bıraktılar adamı yemeğini yere dokceklerdi iyy itici şeylerAynen daha ilk günden taraf oldular semihe.
Sosyal medya bip den fanlarinin mesajlarini gorceklermis ve 3 patates icinarkadaşlar bu oyun ne için kaçırdım orasını
Gizem kerimoglu mu.ay bu gizemin hiç bi oyunda gayreti yok
Yeni bölümünde yine olay var her iki takımda da.Şu yılmaz morgüldede ne ego var arkadaş.
Kendini ne yüce bir varlık olarak görüyor,dün ismi söylenince 3 saat konuştu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?