Sevliliğini gördüm oyuncuydu galiba iki dünya arasinda oynamıştı tam bilmiyorum ama ayrılık yok galibaBirde aşkı vardi kurretulayn ayrıldılar mi ki
Bizimki ameliyatlara başladi desene efecan yumusamaya başlamış
O dizide mi oynamış.Sevliliğini gördüm oyuncuydu galiba iki dünya arasinda oynamıştı tam bilmiyorum ama ayrılık yok galiba
Aynen onun için bu yıl ki yarışma sıkıcı geldi bizeYa ama geçen yıl ki survivor efsaneydi.
Nerde turabi-hilmicem başarısı,bozok'un ayarları,hakan'ın stratejileri,rüzgarın kızı merve ,canım anam serenay ,üslup hasan,sayko berna ...
Hiçbiri yok bu yıl.
Sorma çıldırıyorum resmenSemihi nasıl sempatik buluyorsunuz ya o çıkınca babam ben annem televizyona taş atıcaz nerdeyse
Ismini yaz çıkar :)O dizide mi oynamış.
Bilmiyorum haberim yok :)))
Ama nickin çok güzel uğraştığına değmiş gerçi önceki de güzelmiş arada değişiklik iyidir ben de mi değiştirsem iki yıl oldu üye olalı hala aynı nickleyimAnam 10 saat nick bulmadim ki bunu bulana kadar göbeğim catladi onu yazıyorum vr bunu yazıyorum var e numaralı nickleri de ben sevmiyorum en sonunda aklıma geldi iyi dedim bu olsun. HAlá alışamadım ama olsun
Tuğba gitsin tugba
Pizzayi hiç sevmem ben depizza ney ya, bedava versen yemem
Yarışma anını izleyemedim. Semihe ne oldu.oyun kazandimi semih.Nihali oraya motive edici olarak götürdüler herhal
Yarışma anını izleyemedim. Semihe ne oldu.oyun kazandimi semih.
Nagihan ve Atakan yenilmiş.
Evet büyük duruyor. Atakan da büyük duruyor yaşından bence. .nagihan 84 lüymüş kadın benden yaşlı görünüyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?