öyle de bu bi yarışma sonuçta gurur edip bu onun yöntemi yapmıyım dye bişey akılsızlık olur..hepsi birbirinden gördüğünü yapıyor mantıklı olanı ..mesela dünki son oyunda demirli kısmı hızlı hızlı geçiyodu ünlüler gönüllüler takılıyordu kaybediyolardı sonra onlarda ünlüler gibi yapmaya başladılar ve aldılar oyunu
Dilini koparasim geliyor benimde
sanki parayı ben alıcakmış gibi nasıl hırslandım nasıl sınırlendım anlatamamm
kendini erkeklerle aynı görmek bakın neler yapıyorum bende erkekler kadr güçlüyüm tripleri bide konusuyo dioki onlar bi kaybetse fena halde birbirlerine düşcekler dagılcaklar tabi kazanmalarıda daha kolay olcak
nebilim ya bana normal gelio öyle yapmalarıTamam da bende onlardan gorduler yaptilar diyorum iste sizinde dedigniz gibi
Ben de iyiyim canim ya ne olsun. Bi ekmek almaya cikiyim dedim kapidan adimimi atar atmaz bir yagmur yagsin aman Allahimmm.. Ben geri eve girer girmezde gunes acmasin miZamanlamam harika yaww
nebilim ya bana normal gelio öyle yapmaları
Seviyorum bu topiği
Deşarj oluyorum resmen
survivor topiği coştu bugün
ayy uykum geliyor saat 12 de uyandim ne uykusu bu anlamadim
ayy uykum geliyor saat 12 de uyandim ne uykusu bu anlamadim
ay bnmde içime o doğdu biliomusun uykum geldı cümlesini okuyunca nedense.. :)Hamilemisinnn
iyiki varsınız kızlar hiç şartsız şurtsuz paylaşıyruz sıkıntılarımızı veeeeeeeee gıcık oldklarımızıbencedeebu topigi acarken bu kadar tutacagini tahmin etmedim
bencedeebu topigi acarken bu kadar tutacagini tahmin etmedim
Hafıza oyunu bana göre çok kolaydı 3, 4 sefer gidenler deli etti beni. Doğuş zaten beni hayal kırıklığına uğrattı her iki oyundada . Bence ünlülerden Merve Doğuş yada Mustafa T. hangisi giderse gitsin bir fark olmuyacak . 3'üde birbirinden güçsüz. Ama bence dünkü oyunlardan sonra ünlüler bir sirkelenip kendine gelecek.
ay bnmde içime o doğdu biliomusun uykum geldı cümlesini okuyunca nedense.. :)
bu ne uykusuayy uykum geliyor saat 12 de uyandim ne uykusu bu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?