ewet bende izledim cevher dedi nasıl öpüyo görmedinizmi şapır şupur ohhhhhhhh götürüyo vallaya kızlar ben mi yanlış duydum yada yorumladım:26:
begüm kazandığında biri ona hayatım bitanem ohh yeah gibisinden bişeyler bağırdı noluyor bi garip geldi bana
teşekkür ederim...
Hoşbulduk canım..
Konu sahibesi olarak azıcık kendimden bahsedeyim sana ve arkadaşlara..
24 yaşındayım 20 aylık evliyim bursa'da oturuyorum..
ewet bende izledim cevher dedi nasıl öpüyo görmedinizmi şapır şupur ohhhhhhhh götürüyo valla
kızlar bende tanıtayım kendimi amaa o kadar yazıyorum bende 27 bucuk yaşındayımemnun oldum bende 22 yasima girecem 23 bucuk aylik evliyim
cocugum yok olsa guzel oluryarismaci arkadaslara basarilar
kızlar bende tanıtayım kendimi amaa o kadar yazıyorum bende 27 bucuk yaşındayıbiraz bügüm sizden 2 bucuk yıllık evliyim 7 aylık oglum var nanaklarınızdan öper ablaları
kızlar bende tanıtayım kendimi amaa o kadar yazıyorum bende 27 bucuk yaşındayıbiraz bügüm sizden 2 bucuk yıllık evliyim 7 aylık oglum var nanaklarınızdan öper ablaları
begüme harikasin hayatim birtanem diyen serhatmis
Hosgeldin canim bende 21 yasindayim Benimde 2 sene olcak Temmuzda evleneliFransada yasiyorum
hosgeldin canim bende 21 yasindayim benimde 2 sene olcak temmuzda evleneliFransada yasiyorum
ewet bende izledim cevher dedi nasıl öpüyo görmedinizmi şapır şupur ohhhhhhhh götürüyo valla
memnun oldum tatlım tanıştığıma bende temmuzda evlendim...18 temmuz 2010:)
ahahah bakim bi cok bagrisiyorlar ama o birtanem bilmem ne sesi serhatin sesiHadi yavrumm hadii diye bir ses duymustum
kendimi tanıtıyım bendeniz;24 yaşındayım evliliğimde 10.aya girdim su an cocuk düşünmüyoruz
istanbulda doğdum büyüdüm burda yaşıyorum
AMİNNNNN darısı sizinde başınıza daha dogrusu isteyen herkezn başınaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?