- 28 Şubat 2011
- 14.160
- 17.333
- 498
hoşgeldin tiwibi bebişi yıkayım
dedim anam neler olmuş yaaaa neyse okudum yetiştim
![]()
Bize yollasaydin biz bakim yapardik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
bende kuaförüm canım dinlenmeye cekildim bu aralar bir yıldır calışmıyorumevet canım süper.sen ne işle uğraşmak istiyorsun..?
![]()
Bize yollasaydin biz bakim yapardikdislerdik bi güzell
![]()
hosbulduk aman ski giydir usutmesinmis gibi kokmustur simdi ay
![]()
olur yollayımda onda diş olmadıgı halde ısırıyo dikkat edin![]()
ewet ablası missss missssssss gibide iki kelam yazayım dedim mamayı her yerine bulastırmış offfffff ya![]()
en sevdigi şey hele bide canın acıyınca bagırıyon ya pek hoşuna gidiyo birde yüzümüzü cok fena yoluyo ablasıOoyyy yerim ben onu kizz isirsin bisey olmaz :d saclarimizida yolsun hatta![]()
en sevdigi şey hele bide canın acıyınca bagırıyon ya pek hoşuna gidiyo birde yüzümüzü cok fena yoluyo ablası
İŞALLAH sabırsıklıkla beklicem hepinize saglıklı eli ayagı düzgün hayrlı evlat eversin canımAllah bagislasin canimm op bizim yerimize onuBenimde bebegim olursa
yazicam buraya yaptiklari seyleri
İŞALLAH sabırsıklıkla beklicem hepinize saglıklı eli ayagı düzgün hayrlı evlat eversin canım
aminnnnnnnnnnnnnnn canımaminnn insallah. Rabbim herkesin yuvasina huzur mutluluk sofrasinada bereket ve afiyet versin. Agizlarimizin tadi bozulmasin ınsallah.. Hayirli evlatlar hayirli yuvalar nasip eylesin cumlemize.
ewet ablası missss missssssss gibide iki kelam yazayım dedim mamayı her yerine bulastırmış offfffff ya![]()