• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

sistem takip sorumlusuyum canım valla şuan süper eve yakın olması sabah makinayı çalıştırıyorum bitince gidip yerleştiriyorum:1:

aynen tatlışım bende açamam :30:utanıırım çok yaa:17:
zaten benim koçişimde aslla izin vermiyo:31:
ahh ahh kıs bende normal doğum istiyom Allah izin verirse...hayırlısıyla bi bebiş gelsinde önce..:1:
süpermiş bende işyeri acmayı düşünüyorum yaz sonuna dogru senin işin arika canım benim bende asla ama asla erkek doktora gidemem cok ayıp yaa:30:

süpermiş bende işyeri acmayı düşünüyorum yaz sonuna dogru senin işin arika canım benim bende asla ama asla erkek doktora gidemem cok ayıp yaa:30:

evet canım süper.sen ne işle uğraşmak istiyorsun..?:16:

sistem takip sorumlusuyum canım valla şuan süper eve yakın olması sabah makinayı çalıştırıyorum bitince gidip yerleştiriyorum:1:

aynen tatlışım bende açamam :30:utanıırım çok yaa:17:
zaten benim koçişimde aslla izin vermiyo:31:
ahh ahh kıs bende normal doğum istiyom Allah izin verirse...hayırlısıyla bi bebiş gelsinde önce..:1:

Ben de normal isterim :43::43: Korktum simdi kizz bebek istiozda oda bizim anamizi aglatacak desene :60:

ben geldimmm kizlar nasilsiniz :ssz::ssz:
erkek doktor kadin doktor mevzusuna takilmiyorum sonucta biz saglik icin gidiyoruz oraya ha utanmak ikisindede olur ben kadin doktordanda utanirim,
ha doktorum erkek ilk gittigimde cok utanmistim ama kadin olsa yine utanirdim,kadin doktor arastirdim ama bulamadim ama utanmak icin filan degil isin dini boyutu yuzunden ama,
RABBIM biliyor oraya derdimize care aramaya gittigimizi...

erkek doktor kadin doktor mevzusuna takilmiyorum sonucta biz saglik icin gidiyoruz oraya ha utanmak ikisindede olur ben kadin doktordanda utanirim,
ha doktorum erkek ilk gittigimde cok utanmistim ama kadin olsa yine utanirdim,kadin doktor arastirdim ama bulamadim ama utanmak icin filan degil isin dini boyutu yuzunden ama,
RABBIM biliyor oraya derdimize care aramaya gittigimizi...

Hosgeldin canim tabiki bende oyle dusunuyorum caresiz kalinca napicazki illaki oyle yapmak durumundayiz. OOFFFFOFFFF :ssz:

benim saglikli hayirli bebelerim olsunnda catlaklar filan umrumda degil:37:

ben de normal isterim :43::43: Korktum simdi kizz bebek istiozda oda bizim anamizi aglatacak desene :60:

ağlatmaz kıs sen merak etme bebe yağı süreriz karnımıza çatlamasın diye:1:

Erkek doktor kadin doktor mevzusuna takilmiyorum sonucta biz saglik icin gidiyoruz oraya ha utanmak ikisindede olur ben kadin doktordanda utanirim,
rabbım biliyor oraya derdimize care aramaya gittigimizi...

selam canım hoşgeldin...:16:
Tabiiki öyle canım sağlık için ama ben çok iyi bir kadın doktor buldum çok zor durumda kalsam belkim giderim tabi..:1:ama nasıl allah kerim..:9:

Akşam doğuşu gördünmü tiwi:52::52:

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının 2012 sezonu gönüllüleri arasında yer alan Hayim Kohen 19 Mart 1986 tarihinde doğdu. FMV Ayazağa Işık Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun olmuştur.

Hayim Kohen'in Survivor'daki sloganı ise: “Survivor bana hayatımda yaşayamayacağım bir tecrübeyi yaşayacağımı hissettiriyor”

Forum takipte gördm, daldım içeri.
Nasılsınız bayanlar, hanımlar :21:

hosgeldinnn :1:

ağlatmaz kıs sen merak etme bebe yağı süreriz karnımıza çatlamasın diye:1:

selam canım hoşgeldin...:16:
Tabiiki öyle canım sağlık için ama ben çok iyi bir kadın doktor buldum çok zor durumda kalsam belkim giderim tabi..:1:ama nasıl allah kerim..:9:

Akşam doğuşu gördünmü tiwi:52::52:

gordum ya uzulmem saniyordum ama uzuldum gidisinee :43:
Nerde,ne zaman ?
ailelerinden gelen mesajlari okurken Gönüllüler Gözyaşlarına Boğuldular | Acunn.com

serhatin ailesiyle konusmasi cok komikti sanki duyuyorlar karsidan bebegide gorseydim filan diyor herkese selam soyleyin filan hahaha belki tvde izleyecekler diede demis olabilir
sonda yaptiklari guzeldi hayattan serhati alin geriye ne kalir ki :27::27::27::27:

Back
X