Survivor bitti sohbete devam

turk marketimi fransiz mi :26:gecen bende siradaydim elimde tek parca bisey vardi sira bendeydi bende elimdeki sey kucuk diye elimde tuttum bantin uzerine koymadim arkamdaki kadinin bi esyasini gecirdi bende dedim sira bende bana gec kaldin gibi birsey dedi yani sirami kadina verdi ve ne sirami alan kadin nede kasadaki kadin bir kusura bakma demedi pis yabanci dusmanlari :47:

Hepside pislik bacim yaa fransiz marketiydi :31:
Kasiyerlerde tam pislik haa sinir ediyo bazilari. Ama bikac kisi var konusup sohbet ettigim beni sevenler fransizlar nazik insanlar ama zenciler ve araplar var burda onlardan gecilmiyo onlar iste boyle yapanlar:47:

Hepside pislik bacim yaa fransiz marketiydi :31:
Kasiyerlerde tam pislik haa sinir ediyo bazilari. Ama bikac kisi var konusup sohbet ettigim beni sevenler fransizlar nazik insanlar ama zenciler ve araplar var burda onlardan gecilmiyo onlar iste boyle yapanlar:47:

fransizca ogrendin mi konusabiliyonmu:9:

hahah avatarimimi yadirgadin :27:
benimde iyi degilll yahu :27::27:
anliyorum az cok ama konusmam yok diyebilirim:1:

Nasil gorunuyorum ordan :60: ee ruzgarin gizi olmak kolay deill :60:
Bende anliyorum da cok iyi konusamiyorum ama yinede konusurum. Gecen adamin tekine balik yemi nerde diye sordum bana balik reyonunu gosteriyo anlamamis balik yiycem sanmis(artikbenmi anlatamadim omu anlamadi bilinmez :60: ) beni bende yemiycem baligi dedim :60:

Back
X