Cadilar bayraminda iki cocuk gelmis zile bastilar acmadim. Seker topluyorlar burda biliyosundur sendeben acmadikca hala basiyo zile kafama bi tane kara carsaf giydim kapiyi acip bi uzattim kafami
![]()
hahahaha

ben acmiyorum hic

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cadilar bayraminda iki cocuk gelmis zile bastilar acmadim. Seker topluyorlar burda biliyosundur sendeben acmadikca hala basiyo zile kafama bi tane kara carsaf giydim kapiyi acip bi uzattim kafami
![]()
hahahaha
delisin kizim yaa korkmadilarmi
ben acmiyorum hic![]()
AMS ne bilmiyorum stajermisin acaba :26:INSALLAH bulursun is ne uzerine meslek yaptin soruyorum ama cvplamak istemesen cvplama![]()
arbeitsmarktservice
hani işsizler kayıt oluyor ve iş bulmana yardımcı oluyolar, termine cagırıyolar, işsizlik parası fln verıyolar ıste o yer
sen düsünüyor musun calısmayı tweety..? evliysen bir bebegin olsun zaman nasıl gecıyor hıc anlamazsın, sanırım ıstıyorsun da .. ??
dusunuyorum calismayi ama dil buyuk sorun bebek olsa cok iyi olacak oda olmuyor bakalim nasip kismet...
dusunuyorum calismayi ama dil buyuk sorun bebek olsa cok iyi olacak oda olmuyor bakalim nasip kismet...
bende gurbetteyim frde degilim amatweety sendemi gurbettesin benim gibi,bende fr deyim![]()
Cadilar bayramı Ekim ayında değilmi yav ben gittim partiye pascalya olmasın 23 Nisan'da kutlanıyor...
Yoksam eski anılar,i konuya ortadan girdim)
allahım hayırlısını nasıp etsin ınsallah![]()
tweety sendemi gurbettesin benim gibi,bende fr deyim![]()
Cadilar bayramı Ekim ayında değilmi yav ben gittim partiye pascalya olmasın 23 Nisan'da kutlanıyor...
Yoksam eski anılar,i konuya ortadan girdim)
AMINNNcanim sagolasin sende kisa zamanda is bulursun INSALLAH
![]()
AMINNNcanim sagolasin sende kisa zamanda is bulursun INSALLAH
![]()