Survivor bitti sohbete devam

kızlar adada en fazla takipçisi olan ünlü ALMEDAymış.:53:
geçen yarışmalardan da en fazla takipçisi olan kazanmış.
ama almeda güçlü değil ve pek yarış kazanamıyor.
benim gönlüm nihatın kazanmasından yana.

geçmiş olsun canım...:26:
özel değilse durum neydi..:26:

gecmiş olsun canım neden aldırdın özel degilse sorabilirmiyim

sağlıksız ve gelişmediği için kızlar..bir buçuk ay oldu hala az az geliyor kan..sıkıldım yani bitmedi ondan sorayım kaç gün sürüyor bu kanama diye:44:

a bende sabah yazdım onu sanırım almedanın erkek takipçicsi çokmuş.:)

sağlıksız ve gelişmediği için kızlar..bir buçuk ay oldu hala az az geliyor kan..sıkıldım yani bitmedi ondan sorayım kaç gün sürüyor bu kanama diye:44:

çok gecmiş olsun canım İŞALLAH ALLAHIM saglıklı bebekler :emir_bebek:nasip etsin kucagana almaya......
ölemiymiş hiç haberim yoktu ama almeda güzel kız bide anladıgım kadarıyla (eşimden bilyorum hürrem hastası) yarım yamalak konuşan kadınlardan cok hoslanıyolar sempatik geliyomuşşşşşşş bide bunu utanmadan bana dio:111: deli olcam

Son düzenleme:
çok gecmiş olsun canım İŞALLAH ALLAHIM saglıklı bebekler :emir_bebek:nasip etsin kucagana almaya......
ölemiymiş hiç haberim yoktu ama almeda güzel kız bi anladıgım kadarıyla (eşimden bilyorum hürrem hastası) yarım yamalak kadınlardan cok hoslanıyolar sempatik geliyomuşşşşşşş bide bunu utanmadan bana dio:111: deli olcam

sağol canım:26:

bende begeniyorum almedayı,eşim o çıkınca aha seninki çıktı diyor:9:

sağol canım:26:

bende begeniyorum almedayı,eşim o çıkınca aha seninki çıktı diyor:9:

oda güzel:1: iyide yarışıyo ama hırslı degil begüm kadar o erkekten sayıyo kendini ona göre yarısıyo sonra merveydi almedaydı hepsini geciyo hırsından agladı gecen hafta dogusa yenildi die

oda güzel:1: iyide yarışıyo ama hırslı degil begüm kadar o erkekten sayıyo kendini ona göre yarısıyo sonra merveydi almedaydı hepsini geciyo hırsından agladı gecen hafta dogusa yenildi die

evet iyi yarışıyor ve şaşırtıyor da yani:60: o demirleri nasıl götürdü kız ilk yarışırken:9: ondan gördü herkes öyle yapmaya başladı..

begüm salla gitsin sinsi karı:35:

evet iyi yarışıyor ve şaşırtıyor da yani:60: o demirleri nasıl götürdü kız ilk yarışırken:9: ondan gördü herkes öyle yapmaya başladı..

begüm salla gitsin sinsi karı:35:

evet ilk almeda arkadan geldi demirleri gecti sonra herkez onun yaptıgını yaptı valla sinirrrrrr:9:

çook geçmiş olsun..
inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin sana..veee hepimize:16:

Back
X