Survivor bitti sohbete devam

kızzzz tweetyim canım avatarın ne kaaaa güzel olmuş bayıldım kumralından bende bulayım güle güle kullan canım

Merve sende gezentiymişsin kk da haa

hee ne yapalım Şifam geziyoruz işte sıkılıyorum
Sen nasılsın iyi midin

ayy noluyo ya nihata birsey oldu kesinnn ya fena dusuyor galiba ALLAH KORUSUN almedanin bakislarina bakarsan :18::18:

rica ederim caniş ama pişti olmayalım boşver bi ara bakayım yeni avatarlar yüklemiş sanırım kuliş güle güle kullan canımmm

canimm benim icin sorunnn degill istiyorsan kullanabilirsinnn evet guzel avatarlar var

Tiwim benim anlamadığım bir şey var o avatardaki kızın burnu nasıl öyle sol tarafa doğru kaymış
Daha doğrusu burun mu o yaa

hee ne yapalım Şifam geziyoruz işte sıkılıyorum
Sen nasılsın iyi midin
evet gezmek iyi geliyo ama ben çok gezince başım dönüyooo :111: sana iyi gezmeler

ayy noluyo ya nihata birsey oldu kesinnn ya fena dusuyor galiba ALLAH KORUSUN almedanin bakislarina bakarsan :18::18:
aa evet yaa galiba ALLAH korusun fena düşüyor sanırım

canimm benim icin sorunnn degill istiyorsan kullanabilirsinnn evet guzel avatarlar var
sağol canım benim bakıyım ben kulittanın yeni eklediklerine bişi bulamazsam bunu kaparım

Gözlerin nasıl dönüyor kız öyle:86::86:Teşekkür ederim cicim
Sıkılıyorum hep hamiş bebiş topiğinden

Ya ben sevemedim o adamı herkes bi hayran bi hayran
Bende onu sevgili dünürümde izlemiştim

OLSUN isimli sarkisi güzelll

Sana bi söz yazdim bugün yolladim rüzgarla icinde gözyasi vardi kucucuk bir kadinlaaa aaaaaaaay aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay aaaaaaaay aaaaaaaaaaaay

Sana bi söz yazdim bugün yolladim rüzgarla icinde gözyasi vardi kucucuk bir kadinlaaa aaaaaaaay aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay aaaaaaaay aaaaaaaaaaaay

Derdi nedir bu sonbaharınnnn neden soldurur gülleri lafa bak beee pehhhhh

Tiwim benim anlamadığım bir şey var o avatardaki kızın burnu nasıl öyle sol tarafa doğru kaymış
Daha doğrusu burun mu o yaa

burnu yokki kizim kulak o

tamam canimmm sen bilirsinnn

Vıııyy çok romantiksin
Centilwomen
sağolsun çok iyidir tweetyim benim gönlü güzel dostum

Gözlerin nasıl dönüyor kız öyle:86::86:Teşekkür ederim cicim
Sıkılıyorum hep hamiş bebiş topiğinden
dönüyoo başımda gözümde dönüyo işte çok dolaşınca haklısın arada yer değiştirmek lazım

hahahaa sözüne bayıldımmm

Ya Şifam ben sana kıyamam senin avatarın niye öyle ağlıyor
Gülen bir şeyler koy hadi
Hem ben onu gördükçe hüzünleniyorum

Yok kız onun sözü değil halil sezoşun sözü bu

Ya Şifam ben sana kıyamam senin avatarın niye öyle ağlıyor
Gülen bir şeyler koy hadi
Hem ben onu gördükçe hüzünleniyorum
ilk tedavim negatifti yaa (( etkisini daha yeni atıyom canım değiştircemm zaten tweetyimkini pek beğendim bi kurcalayım yeni avatarları hep pozitif olalım inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…