Survivor bitti sohbete devam

ay bunlarda pek ciciymiş nerden buldun bacımmm

Mervem geçmiş olsun tatlımm geçer çabucak inşş
İnşallah Şifam inşallah yeri belli o bölgede ağrı yapıyo hissediyorum
Korkuyorum yaa uff:18:

Ben en iyisi ilk önce wcye sonra annemle konuşmaya gideyim

Ben en iyisi ilk önce wcye sonra annemle konuşmaya gideyim

Kızlar birşey soracam ya sürekli cisim var tuvalete gidiyorum bazen bi damla beni çok rahatsız ediyo dok pıyeloseptyl diye ilaç ver di göbeği m alt tarafı nasıl ağrıyo ya bi de çiş yaptığım yer sürekli sanki idrar i mi tutuyormuşM gibi ağrı var sizde böyle birşey yaşadınız mi

Canım idrar yollarını üşütmüşsündür muhetemelen doktora gitmedin mi

korkma tatlım hem senin kistin gidecek giderken haber veriyo işte geçecek ağrıların kistte defolup gidecek

ayy ben körmü oldum ben niye bulamıyom bu ciciş avatarları :26:

Ayy agzından bal damliyii vallahaaa

Ben çıktım kızlar şifam tiwi belianysu öpüyorum sizi
Azıcıkta annemle ilgileneyim hep sizinle olmazkiii

su fazla mı tüketiyorsun canm ee sıvı tüketirsen sürekli çiş molası olur enfeksiyon var gibi sende :26: ben zaten idrarımı hemen yapmamki bekletirim oluyo o ağrılar tabiki beklettiğim için valla dr un verdiği ilaç ne için :26: geçmiş olsun tatlım

Son düzenleme:
Şifa canım şu fazla tüketmiyorum hatta bazen hiç içmiyoru m nasıl geliyo bi de ağrı yapıyo merve canım gittim dok ilaç verdi kullanıyorum bir haftadır bugün 3 litre yakın şu içtim geçer diye başka ne yapmam lazım

korkma tatlım hem senin kistin gidecek giderken haber veriyo işte geçecek ağrıların kistte defolup gidecek

ayy ben körmü oldum ben niye bulamıyom bu ciciş avatarları :26:
yok canim estagfurullah aralarda var boyleee

Ben çıktım kızlar şifam tiwi belianysu öpüyorum sizi
Azıcıkta annemle ilgileneyim hep sizinle olmazkiii

iyi aksamlar baci ALLAH RAHATLIK VERSIN annene selam soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…