İnşallah Şifam inşallah yeri belli o bölgede ağrı yapıyo hissediyorumay bunlarda pek ciciymiş nerden buldun bacımmm
Mervem geçmiş olsun tatlımm geçer çabucak inşş
ay bunlarda pek ciciymiş nerden buldun bacımmm
Mervem geçmiş olsun tatlımm geçer çabucak inşş
korkma tatlım hem senin kistin gidecek giderken haber veriyo işteİnşallah Şifam inşallah yeri belli o bölgede ağrı yapıyo hissediyorum
Korkuyorum yaa uff:18:
ayy ben körmü oldum ben niye bulamıyom bu ciciş avatarları :26:kulittanin topiginden
Canım idrar yollarını üşütmüşsündür muhetemelen doktora gitmedin miKızlar birşey soracam ya sürekli cisim vartuvalete gidiyorum bazen bi damla beni çok rahatsız ediyo dok pıyeloseptyl diye ilaç ver di göbeği m alt tarafı nasıl ağrıyo ya bi de çiş yaptığım yer sürekli sanki idrar i mi tutuyormuşM gibi ağrı var sizde böyle birşey yaşadınız mi
korkma tatlım hem senin kistin gidecek giderken haber veriyo iştegeçecek ağrıların kistte defolup gidecek
ayy ben körmü oldum ben niye bulamıyom bu ciciş avatarları :26:
su fazla mı tüketiyorsun canmKızlar birşey soracam ya sürekli cisim vartuvalete gidiyorum bazen bi damla beni çok rahatsız ediyo dok pıyeloseptyl diye ilaç ver di göbeği m alt tarafı nasıl ağrıyo ya bi de çiş yaptığım yer sürekli sanki idrar i mi tutuyormuşM gibi ağrı var sizde böyle birşey yaşadınız mi
nşş gerçek olacak bebişinin müjdesi yakında canımAyy agzından bal damliyii vallahaaa
bende öptüm cnm hadi kadın uyuyacak geç olmadan ara selam söyle benden deBen çıktım kızlar şifam tiwi belianysu öpüyorum sizi
Azıcıkta annemle ilgileneyim hep sizinle olmazkiii
aynen yaa bende Merve gitsin istiyorumkızlar hayırlı aksamlar..
ınsallah haftaya su merve elenır ya.. şöyle bir içimin yagları erisin..
yok canim estagfurullah aralarda var boyleeekorkma tatlım hem senin kistin gidecek giderken haber veriyo iştegeçecek ağrıların kistte defolup gidecek
ayy ben körmü oldum ben niye bulamıyom bu ciciş avatarları :26:
Ben çıktım kızlar şifam tiwi belianysu öpüyorum sizi
Azıcıkta annemle ilgileneyim hep sizinle olmazkiii
aynen yaa bende Merve gitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?