Survivor bitti sohbete devam

Ben en iyisi ilk önce wcye sonra annemle konuşmaya gideyim

Ben en iyisi ilk önce wcye sonra annemle konuşmaya gideyim

Kızlar birşey soracam ya sürekli cisim var :60: tuvalete gidiyorum bazen bi damla beni çok rahatsız ediyo dok pıyeloseptyl diye ilaç ver di göbeği m alt tarafı nasıl ağrıyo ya bi de çiş yaptığım yer sürekli sanki idrar i mi tutuyormuşM gibi ağrı var sizde böyle birşey yaşadınız mi

Kızlar birşey soracam ya sürekli cisim var :60: tuvalete gidiyorum bazen bi damla beni çok rahatsız ediyo dok pıyeloseptyl diye ilaç ver di göbeği m alt tarafı nasıl ağrıyo ya bi de çiş yaptığım yer sürekli sanki idrar i mi tutuyormuşM gibi ağrı var sizde böyle birşey yaşadınız mi
Canım idrar yollarını üşütmüşsündür muhetemelen doktora gitmedin mi

korkma tatlım hem senin kistin gidecek giderken haber veriyo işte :23: geçecek ağrıların kistte defolup gidecek :22:

ayy ben körmü oldum ben niye bulamıyom bu ciciş avatarları :26::16:

Ayy agzından bal damliyii vallahaaa:32:

Ben çıktım kızlar şifam tiwi belianysu öpüyorum sizi
Azıcıkta annemle ilgileneyim hep sizinle olmazkiii:27:

su fazla mı tüketiyorsun canm :28: ee sıvı tüketirsen sürekli çiş molası olur :27: enfeksiyon var gibi sende :26: ben zaten idrarımı hemen yapmamki :17: bekletirim :ssz: oluyo o ağrılar tabiki beklettiğim için :41: valla dr un verdiği ilaç ne için :26: geçmiş olsun tatlım :16:

Son düzenleme:
Şifa canım şu fazla tüketmiyorum hatta bazen hiç içmiyoru m nasıl geliyo bi de ağrı yapıyo merve canım gittim dok ilaç verdi kullanıyorum bir haftadır bugün 3 litre yakın şu içtim geçer diye başka ne yapmam lazım

korkma tatlım hem senin kistin gidecek giderken haber veriyo işte :23: geçecek ağrıların kistte defolup gidecek :22:

ayy ben körmü oldum ben niye bulamıyom bu ciciş avatarları :26::16:
yok canim estagfurullah aralarda var boyleee :1:

Ben çıktım kızlar şifam tiwi belianysu öpüyorum sizi
Azıcıkta annemle ilgileneyim hep sizinle olmazkiii:27:

iyi aksamlar baci ALLAH RAHATLIK VERSIN annene selam soyle :1:

Back
X