yaaa bu merve ne düşük seviyeli bişi yaaaa..babası yaşında adama deli gibi bağırıyo anıla bağırıo dövcem falan herkesi birbirine düşürüo..almedada safmıdır ne merve onu oynatıo istediği gibi.topaloğluda beleşe yatıo orda bi halt ettiği yok. yaşı büyükse büyük napalım diğerleri onu taşımak zorundamı. ya şu merveyide topaloğlunuda ikisini birden çıkarıversinler gıcık oluorum
şu merve midir ne halltır ceennem olsun gitsin yaaa
tvnin içine atlayip ağız burun dalasım var kıza
anıla seni döverim diyo
anilin sümüğü olamazsın sen
Ünlüler kaybederse bence kesin Nihat, Anıl ve Merve yazarlar..
İns Merve çıkarda adada huzur olur.
bence mervenin geçen konseyde gitmemesinin tek sebebi var o da reyting kaygısı!
sms oylarıyla birşey yapıldığına pek inanmıyorum ben,
acun takımı topluyor, şöyle bi düşünüyorlar kim kalırsa daha çekişmeli daha kavgalı daha gıcık daha reytingli bi program olur diye ona göre isim belirliyorlar.
merve sona bile kalabilir bence
Helal hos olsun canim benim. :)) yanliz merak ediyorum imzayı nasil görüyorsunuz?? Ben senin imzanı göremiyor :26:
şu survivorda en çok merak ettiğim şey bu kızların ağda epilasyon işlerini nasıl yaptıkları.hadi yapmıyolar diyelim ya da lazere falan gitmşlerdir.ama kaşları falan hiç mi çıkmıyo ya.ben bi hafta almasam ormana dönüyo resmen.yakın çekimlerde dikkat ediyorum bişey yok.bi de adet olmuyolar mı onu merak ediyorum.hadi geciktirdiler diyelim onu da ama.bu kadar da geciktirilmez ki
Ünlülerden Alp'i çok severim,eskiden beri.Anıl da iyi.Merve çok itici.Dünkü yarışmada bariz hile yapmış Acun.İlk gönüllülerin başladığı taraf daha gevşekti,çok sallanıyordu dikkat ettiyseniz.Bilerek yapılmış belli.Yazık yürüyemediler bile.5-0 olunca da o moralle gerisi gelmedi tabii.Bence her oyunda veya elemede hile yapılıyordur.Acun kendini izlettirmeyi biliyor.Bunun için de herşeyi yapacağını düşünüyorum.Umarım gönüllülerden biri kazanır.Onları tutuyorum ama adalar birleşince kimi tutarım bilmiyorum.Alp veya Cevher olabilir.Hasan dıştan bakınca ürkütücü ama ses tonu ve konuşmaları çok düzgün.
Ünlülerden Alp'i çok severim,eskiden beri.Anıl da iyi.Merve çok itici.Dünkü yarışmada bariz hile yapmış Acun.İlk gönüllülerin başladığı taraf daha gevşekti,çok sallanıyordu dikkat ettiyseniz.Bilerek yapılmış belli.Yazık yürüyemediler bile.5-0 olunca da o moralle gerisi gelmedi tabii.Bence her oyunda veya elemede hile yapılıyordur.Acun kendini izlettirmeyi biliyor.Bunun için de herşeyi yapacağını düşünüyorum.Umarım gönüllülerden biri kazanır.Onları tutuyorum ama adalar birleşince kimi tutarım bilmiyorum.Alp veya Cevher olabilir.Hasan dıştan bakınca ürkütücü ama ses tonu ve konuşmaları çok düzgün.
ne cadaloz bişy çıktı ya bu merve tam dayaklıkMerve ''Bak Anıl Seni Döverim'' | Acunn.com
buyurun merve cadalozuna bakın kızlar. izledim gene sinir oldum burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?