Survivor bitti sohbete devam

selam canımm hayırlı sabahlar...
ne var ne yok görüşmeyeli...

Ne olsun hayatim valla ayni seyler.. Bugun hava cok guzel disari cikicam evde yemek yap kocisin yolunu gozle bunlar disinda fingirdemeye devam
Sen napiyosun nasilsin ?

Siz onu bunu bırakında mustafa topalogluna destek için mesaj attınız mı bakim gençler. Merve gitsin demekle olmuyo kontürüm kalmadı akşam:)

Ne olsun hayatim valla ayni seyler.. Bugun hava cok guzel disari cikicam evde yemek yap kocisin yolunu gozle bunlar disinda fingirdemeye devam
Sen napiyosun nasilsin ?

devam kuzum devam...
hep aynı şeyler valla
güzel havanın tadını çıkarmaya bak gülüm bende dün güzel havayı buldum balkona çilek ektim...

günün değerlendirmesini yapmadım

kızlar benim gönlüm akşam gönüllülerin dokunulmazlığı almasından yanaydı aldılar da ohhhhhhhhh çok iyi oldu vallaçünkü mervenin gitmesini istiyordum vee konseyde adı çıktı inşallah da o gider.. artık gitsin çünkü adada kaldıkça halkın daha çok nefretini toplayacak
bir de dikkat etmişsinizdir heralde konseyden önce adada verdiği röportajda bu akşam adımın çıkacağını sanmıyorum dedi yaa allahım dedim keşke oraya ışınlansam da boğsam onu yaa sen kendini ne sanıyosunda öyle diyorsun.. galiba kendini çok düzgün,kendi halinde bir yarışmacı gibi gördü.. bizim halkımız adaletlidir kızlar merve gidecek inşallah bu akşam (amin)
bir de hani dedi yaa bişey derdim ama neysee... mustafa topaloğlu.na da demezdi 1 haftadır adada merve sen delikanlısın deyip durdun çok şaşırdım die haahaaayy öldüm gülmekten sen adamı yazdın sanki o anlamadı senin yazdığını,hem sen de onu yazmasaydın o zaman madem o sana öyle söylediyse... ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mustafa amcam iyi yaptı valla... inşallah o mıymıntı gider bu akşam....
nihat,anıl.ı yazdı çok üzüldüm hep merve yüzünden oldu bunlar yoksa nihat anıl.ı seviyordualp.e acıdım zavallım dokunulmazlık oyununda nasıl da titriyordu yazık
gönüllülerin kazandığı ödül de yani buzdolabı ödülünden farksız değildi hatta daha bir güzeldi ahh bi de çayları olaydı ne güzel olurdu yaa
neyse şimdilik bu kadar bakalım akşamı neler olcak

günün değerlendirmesini yapmadım

kızlar benim gönlüm akşam gönüllülerin dokunulmazlığı almasından yanaydı aldılar da ohhhhhhhhh çok iyi oldu vallaçünkü mervenin gitmesini istiyordum vee konseyde adı çıktı inşallah da o gider.. artık gitsin çünkü adada kaldıkça halkın daha çok nefretini toplayacak
bir de dikkat etmişsinizdir heralde konseyden önce adada verdiği röportajda bu akşam adımın çıkacağını sanmıyorum dedi yaa allahım dedim keşke oraya ışınlansam da boğsam onu yaa sen kendini ne sanıyosunda öyle diyorsun.. galiba kendini çok düzgün,kendi halinde bir yarışmacı gibi gördü.. bizim halkımız adaletlidir kızlar merve gidecek inşallah bu akşam (amin)
bir de hani dedi yaa bişey derdim ama neysee... mustafa topaloğlu.na da demezdi 1 haftadır adada merve sen delikanlısın deyip durdun çok şaşırdım die haahaaayy öldüm gülmekten sen adamı yazdın sanki o anlamadı senin yazdığını,hem sen de onu yazmasaydın o zaman madem o sana öyle söylediyse... ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mustafa amcam iyi yaptı valla... inşallah o mıymıntı gider bu akşam....
nihat,anıl.ı yazdı çok üzüldüm hep merve yüzünden oldu bunlar yoksa nihat anıl.ı seviyordualp.e acıdım zavallım dokunulmazlık oyununda nasıl da titriyordu yazık
gönüllülerin kazandığı ödül de yani buzdolabı ödülünden farksız değildi hatta daha bir güzeldi ahh bi de çayları olaydı ne güzel olurdu yaa
neyse şimdilik bu kadar bakalım akşamı neler olcak

devam kuzum devam...
hep aynı şeyler valla
güzel havanın tadını çıkarmaya bak gülüm bende dün güzel havayı buldum balkona çilek ektim...

Ayy ne guzell cilekler olunca benide cagirda yiyelim

Siz onu bunu bırakında mustafa topalogluna destek için mesaj attınız mı bakim gençler. Merve gitsin demekle olmuyo kontürüm kalmadı akşam:)

Kizben Tr de olsam atardim emmime fakat elim mahkumm acun yurtdisinada sms serbest etse keskem

Herkes ayni dusuncede canim merveyi seven parmak kaldirsin
Emmim kalsin..
O kalmaliiii

evet doğus iyi kötü yarısıyordu
dün mecburen mustafa abi yarıştı adam yüzmeyi bilmediği halde
cevheri yendi cok sevindim

Son düzenleme:
Bu hafta oyunları gönüllülerin azanmasına sevindim inşallah bu akşammm merve gider ne kadar ukala bir genç kız öyle

slm kızlar dün kimler elemede kaldıki
ayrıca ben arkadaşımdan duydum oda tvde duymuş yarışmacılar haftada 2 gün otelde kalıyorlarmış yoksa nasıl hayatta kalırlarki

Bugüne kadar yarışan yarışmacıları su içerken gören oldumu acaba :44::44: hep onu merak ediyorum deniz suyunu içecek değiller herhalde hindistan cevizi içiyorlar ama susuzluk bambaşka tabi..

Bugüne kadar yarışan yarışmacıları su içerken gören oldumu acaba :44::44: hep onu merak ediyorum deniz suyunu içecek değiller herhalde hindistan cevizi içiyorlar ama susuzluk bambaşka tabi..

olurmu canm öyle şey içme suları var tabii... hatta bi ara almeda su içe içe bi hal olduk demişti

Ayy ne guzell cilekler olunca benide cagirda yiyelim

Kizben Tr de olsam atardim emmime fakat elim mahkumm acun yurtdisinada sms serbest etse keskem

Herkes ayni dusuncede canim merveyi seven parmak kaldirsin
Emmim kalsin..
O kalmaliiii

gel kuzum beraber yeriz üstünde 2 tane var biri sana biri bana koçişe manavdan alırım...

mustafa topaloğlu ile alp kırşana helal olsun. gayet olgun konuşuyorlar. mustafa topaloğlunun nihata karşı anılı savunması çok güzel bir hareketti. yıllardır adamı abuk sabuk konuşuyor diye gösterdiler ama aklı başında hareket ediyor bence

Hiç görmedim ellerinde pet şişeyle su içerken,daha öncekilerdede görmedimde

evet onu hiç göstermiyorlar...
bence onlar bir çok ihtiyaçlarını karşılıyorlar bizim görmediğimiz kişisel bakım...:26:
saçlarıda hiç yağlı değil:26:

evet onu hiç göstermiyorlar...
bence onlar bir çok ihtiyaçlarını karşılıyorlar bizim görmediğimiz kişisel bakım...:26:
saçlarıda hiç yağlı değil:26:

Susuz olmaz zaten ama tam tersi gösteriyorlar sanki aç susuz yaşıyorlarmış gibi:44:

Kızımın okuldan arkadaşının bir arkadaşı katılmış daha önceki survirora yarışmacılar otelde filan kalmışlar öyle demiş..

Asena anlatmıştı saba tümerin programında saba sormuştu hatta kıl tüy olaylarını ne yapıyorsunuz diye,oda en baştan biriktirdim toptan halletmiştim dedi..Hatta çıkanlarıda elimizle kopartıyorduk demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…