Survivor bitti sohbete devam

almeda ya da sinir oluyorum sirf kendini merveye kullandiriyor diye

almedayı ben de sevmiyorum. belki yalnız kalmak istemediğinden öyle davranıyordur diye düşünüyorum ama merveye karşılık almedayı tercih ederler ünlüler.mervenin sinsi olduğunu anladılar yeterince.

Bu Merve gerçekten çook itici hadi bakalım göreceğiz Mustafa emminin fanlarını

ayyyy merve defol git sonuna kadar anıl ve alp i destekliyorum bu günden sonrada nihatıda sevmiyorum kızların ağzına baktı yılan merve nasıl hemen ispiyonladı anılı mustafa kalır inşallah...akşamı 4 gözle bekliyorum...

Şu sinsi Merve gitsin artık yakında bütün adayı karıştırmaya başlayacak gönüllüleride birbirine düşürür o kız onu ekranda görmek hatta sesini bile duymak istemiyorum

Bence Mustafa t.yi göndermez çünkü adaya çok renk katıyor Acun göndermez

Merve defolsun gitsin pis sinsi yaratık
Sesinden tiksiniyorum.

aynen yaaa nihatıda kalıbına baktık adam sandık oda almeda gibi merve ye kullandırdı kendini..o merveyi bana vercekler varyaaaa o gıcık sesi kısılana kadar bağırta bağırta yolcam saçını başını hala geçmedi sinirim yaff..kendisi mustafayı yazıo bide nie beni yazdın die laf sokuo. mustafa nın bile gitmesini istemiorum bu hafta yeterki o uyuzz gitsinnn . merveyi destekleyenler yerine gitmesini isteyenler msj atsa acımıcam paramı atcam msjları

Günaydın....

akşam gönüllerin kazanmasını çok istedim nitekimde öyle oldu çünkü merve gitsin istiyorum...
zaten çok tanınan bir yüz değildi şimdi hiç seveni olmayacak
inşallah mustafa abi kalırdı...merve'ye tıpışşşşş deriz...

göremicek zaten..bende dün evde diyorumki yazık merveye partiyi göremicek

ben orda olsam kesin onunla kavga eder döverdim onu....
sesine bile tahammülüm kalmadı yaa..

senin minik kızın napıyo canım uyuyomu..?

günaydın kızlarrr

off çok üzüldüm dün ünlülerin yenilmesine ama birazda sevındım o merve gitsin istiyorum çünkü...ortalıgı karıstırmakta üstüne yok

günaydın kızlarrr

off çok üzüldüm dün ünlülerin yenilmesine ama birazda sevındım o merve gitsin istiyorum çünkü...ortalıgı karıstırmakta üstüne yok

aynen canım boşver gitsin korkmak lazım öyle insanlardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…