Survivor bitti sohbete devam

ben iyiyim canım sen nasılsın ?nerelerdeydin...:26:

Ben cok kotuyum biraz kafa dagitmak icin geldim.. Kendimi iyi hissetmem icin destek goremiyorum kimseden
Az once doktordan geldim pco vardi zaten bende bide enfeksiyon cikti onun icin ilac kullanicam hormonlarim yuksek cikti oda ictigim haplardan biraksam adetim duzensiz birakmasam olamiyorum vede hormnlari degistiriyor. Esim desen biktim iyce gidip gelmekten herseyden diyo benmiyim bitek ya cocugu olmayan ( biktim herseyden

canım benim böyle düşünme...
herşey Allah'dan öyle değilmi..şimdi enfeksiyon için ilaçlarını içmen lazım bunun için hiç asitli birşey içme bol su iç ve yoğurt suyu çok iyi geliyor...
enfeksiyon gidincede devam edersin zaten kullanıcağın şurda 1 kutu oda 20 gün sürüyor ondan sonra düzene girer hormonların
sen böyle hemen kendini salma ama güzelim..
eşinde geliyormu seninle doktora giderken..:26:

Saol canim evet oyle ama herkesin oluyor biz ugrasiyoruz diyo ben kendimmi istedim hic destek olmuyo bana
biliyodu nisanliyken boyle oldugumu simdi hic destek goremiyorum onceden boyle deildi
Geliyo o konusuyo bende anlatamadiklarimi anlatiyorum onun tercumesiyle.. Ama bikmis bi hali var cok skldm bu durumdan.

haklısın canım insan destek göremeyince üzülüyor
ama belki bugün canı iş yerinde birşeye sıkılmıştır yada başka bi yerde eminim sana değildir tepkili olması ..
istersen şöyle yap 2 ay kadar ara ver bu arda bol su içersin ve ilacını kullanırsın enfeksiyonun geçer ve zayıflarsın aynı zamanda doktorun istediği ideal kiloya ulaşıp gidersin hem belki bu arada sende biraz rahatlamış olursun...

Son düzenleme:
gülüm çıktın galiba..
benimde çıkış saatim geldi sakın kendini üzme herşey yoluna giricek inşallah am abu morelle olmaz tabiiki hemen kendini koy verme..
yarın bol bol konuşuruz canım benim..Allahım bu günün hürmetine sana şifa ve nur topu gibi bir evlat nasip etsin ve bizlerede inşallah...

canım merhaba,enfeksiyonu çok düşünme antibiyotikle ve bol suyla geçer..allahın yazdığı bir gün vardır mutlaka bebeğinle kavuşman için kimse bunun önüne geçemezki,karamsar olma lütfen,hayat bir imtihan hepimiz çeşitli zorluklardan geçiyoruz..sen moralini yüksek tut ve bunları düşünme

ruzgargulummm canim uzme kendini ya ilaclarini kullanirsin gider enfeksiyon INSALLAH,skma kendini erkek oyle bizim gibi degiller cabuk sklyorlar herseyden belki oda uzuluyordur belli edemiyordur skma kendini kendini strese sokma canim benimALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH sana bana isteyen herkese SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

sıkma kendini canım üzülme erkekler böyle işte hemen sıkılıyo üzme tatlı canını

sıkma kendini canım üzülme erkekler böyle işte hemen sıkılıyo üzme tatlı canını

kizlar Allah razi olsun sizden biraz disari hava almaya cikmistim bende.. Biraz iyiyim simdi. Yarin esimin dogum gunu ona pasta felan yaptim. Yarin evde olmadigi icin bugun kutluycam mecburen..
Canlarim iste oyle kafaya cok takiyorum takmamam gerekiyor ama bi beceriyorum bi beceremiyorum.. Simdi daha dikkatli olucam enfeksiyon nasil kaptim anlamadim :26:
Kendime hijyen pedlerden aldim geldim az oncede
Allahim sabir versin herkese. Allah razi olsun sizlerden de

ha şöyle sakin ol canım olur bi yerden kapmışsındır bu ara arkadas cevremde cok duyuyorum enfeksiyonu
gecer tatlım gecer ALLAH önce sana sabır versin

canım ayaklardanda üşütmüş olabilirsin,fani dünya herşeyin başı sağlık,hasta edersin kendini düşüne düşüne mutlaka bundada bir hayır vardır,oluruna bırak herşeyi

zaten ne oluyorsa bizim böyle kafamıza takmamızdan oluyor ya canım benim...
ne kadar strest o kadar hastalık ben reglden sonra o ay birşeyi kafama çok takayım ağlıyayım üzüleyim o ay %100 kist oluşuyo
o yüzden artık kafama birşey takmıyorum...,sende hiç birşey takma kafana inşallah herşey yoluna giricek..
sendende Allah razı olsun...
eşinle mutlu,sağlıklı,bebişli nice mutlu yıllara canım

Canım ya üzülme Allah'ın takdiri bu yalnız değilsin bizlerde bu dertten muzdaribiz
Ne yapalım n gelir elden mukadderat.Bol bol dua et.Vakti saati vardır bizler sadece aciz kullarız
Rabbim her şeyin en iyisini bilir
Enfeksiyonu takma kafana onda ne varki doktorun fitil felan vermiştir eminim
Düzenli kullanırsan geçer inşallah bendede çıktı geçen ay hem enfeksiyon hem mantar çok şükür geçti

benimde ellerim bir yere gittiğimde hep soguk oluyor elimi sıkanlar 'ay sogukmus' falan gibi tepkiler veriyorlar canım sıkılıyor

benimde ellerim bir yere gittiğimde hep soguk oluyor elimi sıkanlar 'ay sogukmus' falan gibi tepkiler veriyorlar canım sıkılıyor
bunu ben her zaman duyuyorum benim ellerimde hep soguktur

canim pedlerde iyi degil diyorlar mantar filan olursun dikkat et onun yerine ic camasirini surekli degistir daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…